• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gidiyor aşko iyimisin
İyiyim canım valla kahvemi de içtim ohh misss simdide benimkini bekliyorum arasın uyuyacam 😁😁😁😁
Jouum ben Türk kahvesi belki buraya geldiğimden beridir içmiyorum hiç aramam zaten evde fincan da yok burda başka kahve kültürleri var 😂😂
depressed-bored.gif
ahahaha😂😂😂
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım yurt disindamisin?

Amerikadayım kuzum nasipse Ağustos ayında dönüyoruz😻
Temelli olarak herhalde yanlış anlamadıysam ☺ Bende 2 sene ye kalmaz fransaya gidecem nasıl olacak bilmiyorum 😂😂😂😂
Bekleyince oluyo hep o bide bian için sıkılıyo bekleyene kadar :KK70:
Ayy bazen bu gurbet isini seviyorum liseli aşıklar gibi oluyorsun bazen 😂😂😂😂😂😆😆😆
Afiyet bal olsun kuzum benim 😍
Hayırlı geceler çiçeğiim💗
Sağol fatmom 😍😍😍❤ Sanada hayırlı geceler bitanem 😊😊❤❤😍
Afiyet bal seker olsun minnoşumm 😊😊😍😘

Temelli olarak herhalde yanlış anlamadıysam ☺ Bende 2 sene ye kalmaz fransaya gidecem nasıl olacak bilmiyorum 😂😂😂😂

Ayy bazen bu gurbet isini seviyorum liseli aşıklar gibi oluyorsun bazen 😂😂😂😂😂😆😆😆

Sağol fatmom 😍😍😍❤ Sanada hayırlı geceler bitanem 😊😊❤❤😍

Afiyet bal seker olsun minnoşumm 😊😊😍😘
Hahahahahah liseli aşıklar gibii oda güzel ama 🥲

evet kuzum temelli biz eşimin işinden dolayı buradayız dönüyoruz yanii o zamana kadar bebek işini hallet öyle git çiçeğimm sıkıntı yaşama sen eşten dolayımı gidicen magniiş var orda😍

Back
X