• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ooyyy kalp kalbee 😍 Tanırımmm benn amaaa seni arıyordum gözüm biara minnoşa sordum sanırım o msjımı kaçırdı hahahaahah neyseki ozelde tesadüfen baktım laavinia diyo dedim bu kim baktım mevsimbahar olduğunu hemen anladımm 😀😀
Canını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledim ☺️🙏🏻

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledim ☺️🙏🏻
Oyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorumm :KK70:
Doğuma 1 ay 10gün kaldı canom şaka maka yaa 🥲 sen nasılsınn nehir nasıll totosunu bigüzel şaplatt benim içinn

Sen napiyon askommmm adana sıcak kavruluyomu ya 🥲
Vallah bu gün yandım misafirim vardı tüm gün mutfakta öldüm 😒
Ohh afiyet olsun iyi yaptın çalışıyorsun değil mi 😀
Yok kuzum evdeyim rabbim nasip ederse iş arıyorum bulursam başlıcaö 😘
Nehirle ugrasiyom meli 😍 bugün ilkkez dışarı çıktık birlikte nasıl memnun kaldık analı kızlı anlatamam .
Sen nasılsın bebeğim iyi misin ☺️ Antep yolları ne zaman goruniyi 😍
Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim 😘❤️🥰

Hadiii yaaaa kim vardı geçen görümcelerin vardı nasıl geçti sormak nasip olmadı

Oyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorumm :KK70:
Doğuma 1 ay 10gün kaldı canom şaka maka yaa 🥲 sen nasılsınn nehir nasıll totosunu bigüzel şaolatt benim içinn
Memeden kesildi komple ,meme reddi doğduğu günden beri vardı hepten bitti meme işi 😔 çok üzgünüm bu yüzden gerçekten ve acayip takintiliyim birtanem inşallah herşey sağlığı açısından az emzirdim diye problem olmaz . Yerim Almira yi 😍😍 yavru ceylanım şimdi annesinin karnında tepissin az kaldı kavuşmaya ☺️🙏🏻🙏🏻💚

Hele sıcaklar geldi başladık yine off kış gelse triplerine hahaha😅

Meli hele gör nasıl sessiz sakin bakındı durdu minnoş minnoş aynı teyzesi gibi ☺️🙏🏻 ah melikem geçen sene bu zamanlar birlikte nasıl geçirdik hep yanımda idiniz sen ve D u t D u t Allah razı olsun heyecanım , kaygılarım herşey güzelliklerin hepsi Allah razı olsun 🙏🏻

hasher-happy-sticker.gif

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Jou Jou MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Hele gelin siz nerelerdesinizzz kalbim elimde sizi bekliyorum :süslü:

Memeden kesildi komple ,meme reddi doğduğu günden beri vardı hepten bitti meme işi 😔 çok üzgünüm bu yüzden gerçekten ve acayip takintiliyim birtanem inşallah herşey sağlığı açısından az emzirdim diye problem olmaz . Yerim Almira yi 😍😍 yavru ceylanım şimdi annesinin karnında tepissin az kaldı kavuşmaya ☺️🙏🏻🙏🏻💚
Aaaa hiçte öyle düşünme bazı bebelerr memeyi istemezz olur öyle şeyler senin elinden gelen birşey degilkii nehirinn inatçılığı diyelimm :KK48:
Evett az kaldı kuzumm dün bianda kramp girdi bi bağırdım aklım çıktı dedim doğuruyorumm geldi :D

Meli hele gör nasıl sessiz sakin bakındı durdu minnoş minnoş aynı teyzesi gibi ☺️🙏🏻 ah melikem geçen sene bu zamanlar birlikte nasıl geçirdik hep yanımda idiniz sen ve D u t D u t Allah razı olsun heyecanım , kaygılarım herşey güzelliklerin hepsi Allah razı olsun 🙏🏻
Çok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnn 🥰 ama benim prensesimi yerimmm öp benim için ❤️💋

Ahhaha orası nasıl 😂
Sıcak ama gündüzleri akşamları yine esiyor çok şükür adana kadar değil sıcakları 😅
Tam iyice sıcaklar başlarkej memlekete gideceğiz kısmet olursa temmuz ortasında döneceğiz biraz bu sene de sıcakları pek görmeyecem 1 ay 1 aydır 🙈😂

Sıcak ama gündüzleri akşamları yine esiyor çok şükür adana kadar değil sıcakları 😅
Tam iyice sıcaklar başlarkej memlekete gideceğiz kısmet olursa temmuz ortasında döneceğiz biraz bu sene de sıcakları pek görmeyecem 1 ay 1 aydır 🙈😂
İyi olır ya bende ağustosta giderim inşallah bayramdan sonra gideceğim bir hafta kalacağım bakalım ❤️

Çok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnn 🥰 ama benim prensesimi yerimmm öp benim için ❤️💋
Öperim teyzesi ☺️🙏🏻 inşallah birgün yanyana da oluruz sen ben nehir ve D u t D u t anlatırım bak kızım bu kişiler benim dostlarım sen yeni var olmaya başladığında hep bana destek oldular dualarında, sözlerinde, yureklerinde diye ☺️💚 Rabbim senin güzel yavrunu da en hayırlı en güzel şekilde vaktiyle nasip etsin inşallah

Back
X