• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül isterdi ki evde elimde kayfe ile paylaşım yapayım ama yoldayım ise gidiyorum ben de bulutları paylaşayım bari🥲 IMG20220810113655.webp

Kızzzzzzzzz fişi çekip atmıştım nese kalbim 287 mi ne vardı anaaa fiş onaylandı 430 kalp verdi ohaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bal0ncuk Bal0ncuk yanii 787 olduu bine az kaldı😄😄😄

Kızzzzzzzzz fişi çekip atmıştım nese kalbim 287 mi ne vardı anaaa fiş onaylandı 430 kalp verdi ohaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bal0ncuk Bal0ncuk yanii 787 olduu bine az kaldı😄😄😄
Sen hergn girsen bide anketleri takip etsen şimdie olmuştu bak ben hiç fiş tararmadm
900 küsür var

• Şaşırdım
Reactions: Jou
BlueBerry4268 BlueBerry4268 ayyy napıyosundur acaba 🥲 kocan geldi tabii daha giremiyosundur simdi😌
Nasılda bilir beni 😂😂😂 aynen öyle joum 10 günü kaldı çoktan gecti gitti günlerimiz bile ☺ giremiyorum pek gelen giden derken e bizde gidiyoruz sağa sola giremedim ondandır ☺

Back
X