- 28 Haziran 2011
- 63.605
- 159.691
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.601
Minnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimmSosyalim nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimmSosyalim nasılsın
Bende iyiyim sosyalim çok şükürMinnosum balım iyiyim sen nasılsın piyenmsesimm![]()
Yok yanii hanii dusunmeyin açısındann dedimm akışına bırakınvalla ben o kadar çok istiyordum ki. şimdi tedavi sürecinde yasak 4 ay daha çok soğudum bebek fikrinden nedense![]()
hayırlısı kuzummmYok yanii hanii dusunmeyin açısındann dedimm akışına bırakınyoksa tabi güzel bi duygu
bir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedirAyyy kuzucum ne iş yapiyordun valla söylediyse unuttumbilerek kpss girmediğini biliyorum ama
al lenayi kaç kurtar kendini, atlayın denize
o totoyu ısır yaw anası
![]()
telvele beni yavyummmmmgel ben seni telveli yerlere götürürüm
ayyy hele ben ba yı lı rımmmlüks haline geldi artık
telveler sana feda olsun bebiyimmmmbir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedir
telvele beni yavyummmmm![]()
Amin canim benimmhayırlısı kuzummmrabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah
Maşallah kuzuma inş artık kadroya geçersin ,bendce geçmelisin bitanecimbir kurumda geçici sözleşmeli olarak çalışıorum kuzum 9 senedir
telvele beni yavyummmmm![]()
İmkansızMaşallah kuzuma inş artık kadroya geçersin ,bendce geçmelisin bitanecimçok uzun olmuş
![]()
Yaaaaaa gıcık oldum şuanİmkansız
Nedenİmkansız
Hahahahah bakk inadını yerumm heee ya zırlamaaaÇocuk mocuk yapamam anniş Çocuk mocuk yapamam![]()
![]()
Ben dünya turuna cikiyorum uleeeyyynnnHahahahah bakk inadını yerumm heee ya zırlamaaa![]()
NerüyeeeeeeeBen dünya turuna cikiyorum uleeeyyynnn![]()
![]()
İyiyim şükür tatlımAmin inşaallahh canim benim sen nasılsın
Hayaller işte be kuzu, bizde nerde o paraNerüyeeeeeee
Eskiden bakkalın kıymetini bilemedikk beeHayaller işte be kuzu, bizde nerde o parabakkala gitsek yeter
![]()