- 16 Aralık 2019
- 21.353
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.202
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #40.781
Günays 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden yok bide kirada oturuyorumm beni aşarr dahada ozeller de pahalandı maaleseff kendi evimiz olursa kira parasıyla enazından ona veririm o mantıkla 2ciye edersemvalla ya..her ay zam.. mesela markete gidiyorum..bi ayda zam yapıyolar..
bakiyom paranin hiç değeri yok.
Napinn beybitoo![]()
![]()
![]()
soktum
nabim cnm iş güçGunoo balooo napıyosun
evet öle olurdu.. kiralarda çok yüksek durumda. bizim kiraci çıkmadi.. %25 zam yaptık.. mahkemeye başvursam emsalla arttirabilirdim bizimki çıkacak yakında.Cidden yok bide kirada oturuyorumm beni aşarr dahada ozeller de pahalandı maaleseff kendi evimiz olursa kira parasıyla enazından ona veririm o mantıkla 2ciye edersem
Kahve içiyom sen napinNapinn beybitoo
Yuruyüşe çiktık az once kızımlaKahve içiyom sen napin![]()
Ooo çikıyolar iyi bulamazz oyle fiyata evevet öle olurdu.. kiralarda çok yüksek durumda. bizim kiraci çıkmadi.. %25 zam yaptık.. mahkemeye başvursam emsalla arttirabilirdim bizimki çıkacak yakında.![]()
Iyi kuzumm napalım bende aynı iş güc evde iş bitmiyor vallahiiinabim cnm iş güç
sen ne yapıosun minnoş nasıl
Bu saatte mi lanKahve içiyom sen napin![]()
Öğlen oldu beybiiiGünaydınss![]()
HahahahAaa ne güzel konu açılmış diye bir girdim, yüz yıl önceye ait çıktı konu:)
Gene "kahve mi yapsam, kendimi mi assam" sabahlarından biri ve galiba yine kahve yapacağım.
Günaydın![]()
Ben 6da karanlik bi havada güne gözlerimi açtımm asla yataktan 12 ye kadar çikmayan ben habu paçi beni değiştirdiEee napalım olcak o kadar gec yattık![]()
He anca patlıy afyonumBu saatte mi lan![]()
Daha kahvaltı yapmadımHe anca patlıy afyonum![]()