Ben ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi😂
Evet canım öyle oluyor hemen soğuyor zaten 😅 sufle denemedim ama kek yaptım pişiremedim🥴aman dilini çözmek lazım öyle dene böyle dene bla bla😅

merhaba arkadaşlarrr :KK68: bu sayfayı yeni keşfettim. forumda pek dolaşmıyorum. 2-3 sayfaya yazıyorum. ama burası da çok güzelmiş 😍😍😍
Merhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeş 😅 aslında geyik komple bizden sorulur 🤪🤪 proluğun da hayırlı olsun çok yakışmış 😁😁🧿🧿

Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Eki Görüntüle 3290139
Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu😅😅 of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem😅😅 daha komple vücut lazeri hiç demiyom😅

Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Eki Görüntüle 3290139
Coo bana geçmiş olsuna getirsene çok severim ya 😇😇

Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu😅😅 of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem😅😅 daha komple vücut lazeri hiç demiyom😅
Sağol kuzumm😘
Hepsini tektek alırsınn amann nedirkii işemi girmeye düsunüyorsunn

Back
X