- 25 Ağustos 2019
- 62.959
- 121.413
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.321
Teşekkürler sedoş sen ictin miAfiyet olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler sedoş sen ictin miAfiyet olsun![]()
PekalaaDaha sonra içerim.![]()
1 litre kadar yaptım aslında sosyoşş ama içine kattıklarımı diyeyimHibiskus detoksuyla ilgili detay gelsin pilisssafiyet olsun kuşumm
![]()
1 litre kadar yaptım aslında sosyoşş ama içine kattıklarımı diyeyim
1 yemek kaşığı hibiskus demledim
Surahiyede
1maden suyu
1 çay kaşığı zencefil tazede olur
YArım limon
Taze nane bir tutam
Geriye kalan ağzına kadar su hibiskus suyunuda su koydum tamam akşama kadar içiyorum fit için![]()
Evett sadece 1 surahi kadar 1litre kadar yapmıştım 5gün taze yapıyorumİçinde bunlar var
Kilo verdiriyo mu kuzu ,tadı kesin çok güzeldir1 litre kadar yaptım aslında sosyoşş ama içine kattıklarımı diyeyim
Surahiyede
1maden suyu
YArım limon
Taze nane bir tutam
Geriye kalan ağzına kadar su hibiskus suyunuda su koydum tamam akşama kadar içiyorum fit için![]()
Bana göre güzell yaa nane katmazsan tad olmuyor ama taze nane mutlaka olması lazım bakkKilo verdiriyo mu kuzu ,tadı kesin çok güzeldir![]()
Şifa olsun1 litre kadar yaptım aslında sosyoşş ama içine kattıklarımı diyeyim
Surahiyede
1maden suyu
YArım limon
Taze nane bir tutam
SAgoll nanemm ama nane tadlandırıyor daha güzel oluyor onsuz bence yapmaŞifa olsun
Deneyim bende tüm malzemeler var evde nane dışında
Nane Yok dedim en önemlisi o yazmış yaBana göre güzell yaa nane katmazsan tad olmuyor ama taze nane mutlaka olması lazım bakk
Verdiriyo yediklerinede dikkat edersen bide regl. Söktürüyor bide
Sen nanesin evde nane yokNane Yok dedim en önemlisi o yazmış ya![]()
Hiç nane almamışımdır köy evinde bahçede var kar yağana kadar oradan kullanırım tazesiniSen nanesin evde nane yok![]()
Afiyet olsun elçom❤
Evett bebeğimmJou hibiskus ödem mi arttırıyor
Bende onu soracaktım kız bh ne diye nası güzwl rengi var
Ben begeniyorumm hep içtiğim.birşey ama fazlasını kaçırmayacan tabi 5 gün edip 1 ay boyunca etmiyorumBende onu soracaktım kız bh ne diye nası güzwl rengi vartadı nasıl