- 25 Ağustos 2019
- 63.155
- 121.691
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.661
Sus kızz sendeKız uğraşma ne var alıştık işte yeni niçk e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus kızz sendeKız uğraşma ne var alıştık işte yeni niçk e
Nese kalsınn yoksa değistirttim diye azad işitcekler bağaaa
Heeyttt beee sahipsiz izlemiyorum diğerler off diyorum hele cuma nese cumaya 2 sene kaldıUzak şehir; sahipsizler (favorim) taşacak nu deniz
![]()
Kardeşimle oturuyoruz bugünde bahanem var spor yapmamayaSus kızz sendespor yapcam şindi geliyormusun
![]()
Otur totonu büyüt bariKardeşimle oturuyoruz bugünde bahanem var spor yapmamaya
En büyük sorunum o toto aslında ama oda gitmiyor bi türlüOtur totonu büyüt bari![]()
Kİş gelince böyle oluyoyaEn büyük sorunum o toto aslında ama oda gitmiyor bi türlü![]()
Neyse ben arayıştayım güxel bişey olursa değişcem bikaç yerede hep topiklere diğer cokiyi etiketlemişlerdiNese kalsınn yoksa değistirttim diye azad işitcekler bağaaa
Sahipsizde çok güzel beeHeeyttt beee sahipsiz izlemiyorum diğerler off diyorum hele cuma nese cumaya 2 sene kaldı![]()
Evett güzel ama beni sarmıyor nedenseSahipsizde çok güzel bee![]()
Aynen güzel ben oyuncularıda seviyorumAaa ben de baktım konusu fenomenlerin nasıl ilerlediği kara para oyunları vb şeyler
Ben standart konulu dizileri sevmiyorum zaten değişik geldi konu sonrasında değişmez yada hemen final olmazsaAynen güzel ben oyuncularıda seviyorum
Aa hangi kanalda ya hiç denk gelmedimAaa ben de baktım konusu fenomenlerin nasıl ilerlediği kara para oyunları vb şeyler
Essahtan da değiştirmişEvet nasılım nasıl olmuşum![]()
Yaa geçen başka topiklerdede gördüm ben diye diğer cokiiyi etiketlemişler şimdi kızlarda öyle yapıyo hadi dedim değişeyğm. Bu nickimin anlamıda küçük mucizeEssahtan da değiştirmiş![]()
İnşallahBen standart konulu dizileri sevmiyorum zaten değişik geldi konu sonrasında değişmez yada hemen final olmazsa![]()
Hayırlı olsunYaa geçen başka topiklerdede gördüm ben diye diğer cokiiyi etiketlemişler şimdi kızlarda öyle yapıyo hadi dedim değişeyğm. Bu nickimin anlamıda küçük mucizeartık tamam lütfen beğensin herkesler bu kalıcı
![]()
Ayyy şu profiline de cokie yaz seni görünce kim demiyelim perimYaa geçen başka topiklerdede gördüm ben diye diğer cokiiyi etiketlemişler şimdi kızlarda öyle yapıyo hadi dedim değişeyğm. Bu nickimin anlamıda küçük mucizeartık tamam lütfen beğensin herkesler bu kalıcı
![]()
GüzelEvet nasılım nasıl olmuşum![]()