nasil tam olarak bi faydasi oluyormu tatlim... bak merek ettim simdidelikafadulden
özel msj gönderdim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil tam olarak bi faydasi oluyormu tatlim... bak merek ettim simdidelikafadulden
O kadar zor bir şey ki bu abla..seni çok iyi anlıyorum.. Allahtan korkmasam ..neyse.. ben sırf bu yüzden o herkesin çok isteyip de çoğu kişinin giremediği Boğaziçi Üniversitesi'ni geçen ay bıraktım.. :2: peki şimdi ne yapacağım.. hiçbir şey..bir ceset gibi yaşamaya mahkumum..
Bende 7 yaşından beri kekemeyim şuan 18 yaşındayım ne yaptıysam geçmedi seanslara gittim ama yok olmuyor...Sırf bu yüzden intihar etmeyi bile düşündüm çünkü artık o kadar sıkıldım ki konuşurken kendimi kasmaktan ,konuşmaktan çekinmekten ,parmak kaldıramamaktan allaha yalvardım ağladım ama yok kurtulamadım artık kendimden sıkıldım hep aynı şeyler aynı heyecan aynı korkuu..
Kendimden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam bi yenemedim su kekelemeyisenağlama
bu yasima geldim halen kekeliyorum konusurken... Ailem bile cok uzuluyor durumuma ne yapacam bilmiyorum :1no2: benim gibi olan varmi, varsa nasil yendiniz bu sorunu? offf offf cildirmak uzereyim arkadaslar, guzel ve tane tane net konusan, insanlari görunce o kadar kiskaniyorum ki onlarin agizlarinin icine baka kaliyorum.
Nasil oluyorda onlar kekelemiyor da, ben kekeliyorum diyesenağlama öyleyse ben niye yasiyorum ne zamana kadar surecek bu kekelemeksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
seans derken canım? alanında uzman konuşma terapistlerine gitmeni öneririm. faydasını kesinlikle görürsün.
hem konuşma terapistine hem psikologa gidersen yavaş yavaş düzelir diye düşünüyorum. sabırlı ol.
KEKEMELODİ diye bir yere gittim psikologa da gittim ama yok gerçekten düzelmiyor ne yapıcağımı bilmiyorum![]()
SKYBD yazarsan canım uzman konuşma terapistlerine ulaşabilirsin oradan.
kekemeliğin ne derece bilmiyorum ama tam anlamıyla olmasa da uzman bir konuşma terapistinin yardımıyla çok aza ineceğini düşünüyorum.
umudunu kaybetme. benim çevremde de böyle sorunlar yaşayanlar vardı.
baya düzelme oldu konuşmalarında. sabır gerekli birkaç ayda hemen düzelmesini bekleme.
bazı yerler bu işi para tuzağı olarak kullanıyorlar. araştırıp bir uzmana git canım.[/QU
tamam bir bakıcam benımki çok aşırı değil yani durumuna göre değişir çogunlukla teklemiyorum offfluyorum
teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için![]()