- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- Konu Sahibi morpapatyam
artık yaşım geçiyordu.ama evlenememıştım.onunla tanıştığımda çok mutluydum.ondan başka hiçbişirşey görmedı gözüm.artık evlenmem gerekiyordu.aşık oldum ona.çok güvendim.işte bu yüzden doğdum buyuğum şehri, anamı babamı, çocukluk arkadaşlarımı, anılarımı, sevdiğim mekanları, işimi bıraıp onun peşinden onun yaşadığı yere gittim.anneme babama bile benım yerim eşimin yanı dedım.annem babam hiç karışmadılar bana.zaten hiç bir zamanda karışmadılar hiçbirkararda da.onlarda sevdi güvendi eşime.halada çok severler.eşimin benım yaşadığım şehre gelmesi benım gitmemden daha zordu ama imkansz deildi.hiç bir çaba sarfetmedi ama.çünkü meleketinden anasının babasının yanından ayrılmak ıstemıyordu.bende saf saf bu fedakarlığı yaptım.sankı madalya takıcaklardı.eşim nerdeyse hiç uğraşmadı kendi için.çok güzel bir şehirden ufacık bir şehre taşındım.ama tüm dünyam kocamdı.sonra yavaş yavaş haftalar geçmeye başladı tabi.gözüm açılmayada başladı.ben ailemi silkip atmıştım.ama eim elinden gelse herean yine ailesiyle birlikte olmak istıyorudu.mutlaka aklı hep onlardaydı.ne işleri olsa koşuyor neye ihtiyaçları olsa benı evde bıakıyordu.çoooook kavga ettik.hep kendi kendime buna sen karar verdın dedim.buranın ıyı yanlarını bulmaya çalıştım.aradan 4 sene geçti.şuan keşke anam babam bana karışsaydı dıyorum.tekbaşıma verdiğim bu kararı kaldırabilecek olgunlukta deilmişim meğer.şuan pişmanlık evresındeyım.bu şehre girdiğim an efsunlanmış gibi moralım bozuluyor.hayattan zevk almamaya başlıyorum.sonum sonumuz nolcak bilmiyorum.evliliğiminde eski neşesi kalmadı.hep sankı uzerımde fil ouruyor gibi.burda kimseyı şöyle candan sevemedim.yaptığım hiç bişiydende zevk lamıyorum burda.benım gibi tekbaşına verdiği kararın yükünü taşıyamıyan varmı böyle