Benim gibi mide bulantisi olan varmi

Sivilbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
46
15
18
27
merhaba 11 haftalik sayılır artık hamileyim ama hiçbir şey yiyemiyorum bebek içinde çok üzülüyorum istisnasız hersey kokuyor gibi geliyor azıcık yemek yesem lavaboya koşuyorum bu durumu yaşayan anneler varmi neler yapiyorsunuz

merhaba 11 haftalik sayılır artık hamileyim ama hiçbir şey yiyemiyorum bebek içinde çok üzülüyorum istisnasız hersey kokuyor gibi geliyor azıcık yemek yesem lavaboya koşuyorum bu durumu yaşayan anneler varmi neler yapiyorsunuz
Cnm ben üç buçuk ay kustum aynen herşey kokuyordu çok duyarlı oluyor kimi insan korkma azcikta olsa ye kiraker bir nebze iyi su içmeye çalış ilk üç ay bebek anneden cekiyo zaten sonra bulantı geciyo yakında azalır ve geçer benim bebeğim büyük ama miğde yanması asit boğazımı parcaliyo sütle geziyom resmen çok etkili

Cnm ben üç buçuk ay kustum aynen herşey kokuyordu çok duyarlı oluyor kimi insan korkma azcikta olsa ye kiraker bir nebze iyi su içmeye çalış ilk üç ay bebek anneden cekiyo zaten sonra bulantı geciyo yakında azalır ve geçer benim bebeğim büyük ama miğde yanması asit boğazımı parcaliyo sütle geziyom resmen çok etkili
Ay çok zor gerçekten icim dışıma çıkıyor 😪 Esim herkes tepkili ilk defa böyle hamilelik görüyoruz diyorlar naz yapıyor gibi geliyor onlara kim ac kalmaktan hoşlanır ki 😔 umarım gecer ya

Ay çok zor gerçekten icim dışıma çıkıyor 😪 Esim herkes tepkili ilk defa böyle hamilelik görüyoruz diyorlar naz yapıyor gibi geliyor onlara kim ac kalmaktan hoşlanır ki 😔 umarım gecer ya
Esine çok kızdım şuan benim eşim afedersiniz tam bir odun ama o dönemde çok yardımcı oldu zaten sinir etmeseler insanı hamilelik güzel geçer boşver cnm bebeğini sitresten uzak tut tuzlu iyi geliyo ev ketesi yaptım içi ünlü iyi gelmişti ha ne yiyebilirsiniz meyve onu yiyin ben bı onu yiyordum günlerim şeftali yemekle geçti nedense bulantı yapmiyordu

Esine çok kızdım şuan benim eşim afedersiniz tam bir odun ama o dönemde çok yardımcı oldu zaten sinir etmeseler insanı hamilelik güzel geçer boşver cnm bebeğini sitresten uzak tut tuzlu iyi geliyo ev ketesi yaptım içi ünlü iyi gelmişti ha ne yiyebilirsiniz meyve onu yiyin ben bı onu yiyordum günlerim şeftali yemekle geçti nedense bulantı yapmiyordu
Çok sagolun çok teşekkürler dediysem bakalm

Benim de öyleydi 4 aya kadar sürmüştü. Doktor bana ilaç yazmıştı prilam diye. Biraz olsum hafiflemisti.
Ilk aylar bebek senden beslenmiyor o yüzden merak etme o içeride gayet rahat.

Ben o saydklarını doğuma kadar yaşadım. Tabi belli bir aydan sonra azaldı ama istisnasz hergün bulantı ve kusmam olurdu. Normal.şeyler bunlar.. Midenin boş olmamasına dikkat et.. İlk 3 ay bebek senden beslenmiyor o.konudü için rahat olsun 🤗

Aaa eşn deli mi ? Çok kzdm şuan.. Herkesin hamileliği aynı olmaz ki. Deli mi ne ?! ... Benim annem 9 ay ağızına su bile değdirememişti içtiği an çıkartrdı.. Eşin çok bencil.. Düşüncesizin teki.. Bu dönemde sana destek olması lazım halbuki 😒😒

10 haftalık benimde aynı durumdayım.prilam kullandım oda alerji yaptı çok kotü oldum. Başkasının yaptıgı yemeği azda olsa yiyebiliyor insan. Ben kayınvalidrmin yanına geldim o bakıyor sağolsun. Ben mutfaga bile giremiyorum. Bu günlerin geçmesini bekliyorum. Perişan bir halde:(

Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar? Ben şuan 7. Haftamdayım ama ciddi bir mide bulantım yok sadece iştahsızlık var ama yine de yiyebiliyorum. Daha sonra mı başlıyor yoksa insandan insana değişiyor mu

Ben hala kusuyorum 1 öğün kalıyorsa midemde yine iyi. Yiyebildiğim 2 şey var haşlanmış patates ve elma

10 haftalık benimde aynı durumdayım.prilam kullandım oda alerji yaptı çok kotü oldum. Başkasının yaptıgı yemeği azda olsa yiyebiliyor insan. Ben kayınvalidrmin yanına geldim o bakıyor sağolsun. Ben mutfaga bile giremiyorum. Bu günlerin geçmesini bekliyorum. Perişan bir halde:KK43:
Kendi memleketimde değilim ama hazir yiyebiliyorum pişerken kokusunu almadığım hersey güzel prilam bende alıp kullandım ilk günler güzeldi şimdi oda fayda etmiyor 😔

Mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar? Ben şuan 7. Haftamdayım ama ciddi bir mide bulantım yok sadece iştahsızlık var ama yine de yiyebiliyorum. Daha sonra mı başlıyor yoksa insandan insana değişiyor mu
5 yada 6 diye hatırlıyorum 😔 olmaması daha iyi bence en sevdiğim yiyecekleri bile yiyemez oldum ben

Ben iki kizimda da öyleydim. Sürekli hastanedeydim. Ben B6 aliyordum(yanlis hatirlamiyorsam) o da misirda cok var sanirim. Mümkünse o vitaminin oldugu yiyecekler tüketin. Gecmis olsun....

Back
X