• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok midem bulanıyor, yardımm

İnşallah bu zamanları da en kısa sürede güzelce atlatırız :) özel de mi yaptırdınız?
Evet doktorum özelde onun olduğu hastanede yaptırdım. Ondan önceki haftada gitmiştim başka bir şehirdeki aynı hastaneye orada da serum takılmıştı ama böyle etkili olmamıştı iğneler çok iyi geldi bence

Evet doktorum özelde onun olduğu hastanede yaptırdım. Ondan önceki haftada gitmiştim başka bir şehirdeki aynı hastaneye orada da serum takılmıştı ama böyle etkili olmamıştı iğneler çok iyi geldi bence
Olabilir belki. Çok teşekkür ederim bana da faydası olur inşallah

16. haftaya kadar artıp o haftadan sonra düzeliyor demişlerdi benimki öyle olmuştu ama sizinki biraz fazla anladığım kadarıyla. İnşallah o haftalardan sonra rahatlarsınız biraz sabır

ah ah ne günler yasadik, okuyunca yalniz degilmisim diyorum bende gözleirm doluyo :( ne zaman bi bulanti basligina girsem icim bi fena oluyo hala, ki hala 3 prilamsiz günüm gecmez yani
Ahhh canım benim yaşamayan bilemez gerçekten süründürüyor hayattan soğuyor insan 😔

Back
X