- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Ahh bi düşünebilsemayy ne güzel ya hiç sorun etmemissinz nasıl başardınız
Cocugu yok..seni senden sonrasi ilgilendirsin gecmise bu kadar takilma bnce..evlenmemis olup hayatinda yasamadigi birseyi kalmamis erkeklerde varAklıma bud sürü şey getiriyrm mesela diyorum ki hayatta tek boşanmış adamla evlenen kız ben değilim..falan filan ama beynimin içindekileri yenemiyorum...sizin çocuk var mo ilk evlilikten
Cocugu yok..seni senden sonrasi ilgilendirsin gecmise bu kadar takilma bnce..evlenmemis olup hayatinda yasamadigi birseyi kalmamis erkeklerde var
Bunuda düşünüyrm beni benden sonrası ilgilendirr diyrm ama yok başaramıyorm:'( nba Msj atarmisuniz bn atmayı bilmiyorumda
Wala bnde bilmiyorum onu pek girmiyorum kkya..
valla bende sizin gibi takmamak mutlu olmak istiyrm var mo bana onerebilecegin bişey var mi.etkili bir yöntem
Var calis isin yoksa evde oyalanacak isler yarat..esinin ve senin sevdigin bir tatliyi yada yemegi yap guzel bir sofra hazirla esine daha snra bu yaz gununde cikin dolasin hayatin keyfini cikarin..birseylre takilmak icin kisa bir omrumuz var olumlu dusunelim olumlu olsun hersey dimi:))
Ben esimin ikincinci evliligiyim..eşimin geçmişini takiyorum.aslında bende diyorum kendi kendime hayatta tek boşanmış adamla evlenen ben değilim veya geçmiş geçmişte kalmış diyorum ama bazen siz geçiremiyorum kendime
Merhaba arkadaşlar..sürekli buraya yazıyorum anlayip rahatlayacagim kimsede yok...hem sizlerin tecrübelerinden yararlanmakta iyi geliyor... Hastalık boyutunda takıntılı olduğumu solememe gerek yok sanirim..ınş borclarimiz bitince veya birazda olsa hafifleyince pskologa gideceğim ama önce kafamda bitirmek istiyorum.. suan bunları yazarken bile ağlıyorum.. merak ettiğim aranızda eşinin ikinci evlikigi olan var mi?? Varsa da geçmişini taktiniz mi nasıl atlattiniz bu takintiyi:'(
Canım evli olsa da olmasa da her erkek bir şeyler yaşıyor.
Ben de eskiden üzülürdüm her gün aklıma gelirdi eski ilişkileri.
Sonra dedim ki evliyim ya, adam benim. Daha ne.
Sonra yavaş yavaş azaldı.
Aman eşine belli etme hiç çekmezler. trip atarlar.
Çekmek istemiyr zaten artık direk uzaklasiyr benden belli ettiysem canm
Bak sen de fark etmişsin.
Biz onların geçmişlerini düşününce büyük aşk falan düşünüyoruz. Ama bence bununla alakası yok. Bize öyle geliyor. Çok sevse ayrılırlar mıydı? Herkes birbirine sahip çıkardı.
Sen bu konuları açtıkça sana problemli der, yine mi bu konu der.
Sen kocanı hoş tut, onun yanında dur, onu uyurken bile sev. Er ya da geç hissedecektir.
Ona "Yaptıklarım çocukluktu, ben artık büyüdüm." de.
Bak nasıl da değişecek...
Ama önemli olan sözler değil davranışlar, bunu davranışlarınla da göster.
Allah'ın izniyle birkaç haftaya sorun kalmaz canım.
Lütfen kendini oyalayacak kafanı dağıtacak uğraşlar bul hatta lütfen bi işe gir çalışınca Bukadar takmazsın kocana kafayı
Hem borçlar çabuk biter hem kafan boşalır biraz
diğer konularıni okumadim canim ama takıntılıyim demişsin. eski eşi ile görüşme falan var mi ondan çocuk var mi? eğer yoksa bunlar bence takma evlenmissin sonuçta sen kendi hayatına bak artik kendini hasta olduğuna ınandirmissin ne kadar yanlis, biraz sirkelen başka şeylere bak ilgilen. ayni konu ayni şeyler düzelmen böyle mümkün olmaz. tabi ki doktora git ama durmadan kendini suçlayip sıkma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?