benim gibi olan var mi aranizda?

Ahh bi düşünebilsem ayy ne güzel ya hiç sorun etmemissinz nasıl başardınız

Aklıma bud sürü şey getiriyrm mesela diyorum ki hayatta tek boşanmış adamla evlenen kız ben değilim..falan filan ama beynimin içindekileri yenemiyorum...sizin çocuk var mo ilk evlilikten
Cocugu yok..seni senden sonrasi ilgilendirsin gecmise bu kadar takilma bnce..evlenmemis olup hayatinda yasamadigi birseyi kalmamis erkeklerde var

valla bende sizin gibi takmamak mutlu olmak istiyrm var mo bana onerebilecegin bişey var mi.etkili bir yöntem

Var calis isin yoksa evde oyalanacak isler yarat..esinin ve senin sevdigin bir tatliyi yada yemegi yap guzel bir sofra hazirla esine daha snra bu yaz gununde cikin dolasin hayatin keyfini cikarin.. birseylre takilmak icin kisa bir omrumuz var olumlu dusunelim olumlu olsun hersey dimi:))

Orası oyle ömür dediğin nedir ki zaten...ben heba ediyrm en güzel anlarimi...bende az önce düşündüm bayramda bitsin hiç beklemediği bi anda güzel bi maşa hazırlıyim bide güzel bi müzik romantik maşa dans faln diye düşündum mutluda Olur...

Canım evli olsa da olmasa da her erkek bir şeyler yaşıyor.

Ben de eskiden üzülürdüm her gün aklıma gelirdi eski ilişkileri.

Sonra dedim ki evliyim ya, adam benim. Daha ne.

Sonra yavaş yavaş azaldı.

Aman eşine belli etme hiç çekmezler. trip atarlar.

İkinci evliliği olduğunu bile bile mi evlndiniz,sonradan mı öğrendiniz ? Gerçi bu pek saklanacak birşey değil de..

eğer eşin geçmişindekilerle olmak isteseydi ;
şuanda seninle olmazdı .. bu ne gereksiz takıntılar ..

Çekmek istemiyr zaten artık direk uzaklasiyr benden belli ettiysem canm

Çekmek istemiyr zaten artık direk uzaklasiyr benden belli ettiysem canm

Bak sen de fark etmişsin.

Biz onların geçmişlerini düşününce büyük aşk falan düşünüyoruz. Ama bence bununla alakası yok. Bize öyle geliyor. Çok sevse ayrılırlar mıydı? Herkes birbirine sahip çıkardı.

Sen bu konuları açtıkça sana problemli der, yine mi bu konu der.

Sen kocanı hoş tut, onun yanında dur, onu uyurken bile sev. Er ya da geç hissedecektir.

Ona "Yaptıklarım çocukluktu, ben artık büyüdüm." de.

Bak nasıl da değişecek...

Ama önemli olan sözler değil davranışlar, bunu davranışlarınla da göster.

Allah'ın izniyle birkaç haftaya sorun kalmaz canım.

Lütfen kendini oyalayacak kafanı dağıtacak uğraşlar bul hatta lütfen bi işe gir çalışınca Bukadar takmazsın kocana kafayı
Hem borçlar çabuk biter hem kafan boşalır biraz

Tsk ederim güzel youmun icin..ben davranışlatimla belli edemiyrm malesef yani bi süre iyi davraniyrm sonra bişey oluyr ben yine sürat yapiyrm...bu huyumu sevmiyorum:'(

Lütfen kendini oyalayacak kafanı dağıtacak uğraşlar bul hatta lütfen bi işe gir çalışınca Bukadar takmazsın kocana kafayı
Hem borçlar çabuk biter hem kafan boşalır biraz

Dediğiniz gibi beni ciddi anlamda oyalayacaj şeyler bulmam lazım anca o zamn takmam herhalde

Kızlar aranızda benim gibi olan var mı ben de alışkanlık haline geldi saçımın kırıklarını koparyodum kökleri ile değil uclardan kırıkl olan ywrlwrden sizcw bu bir rahatsızlık mı braktim sayılı r ama takıntılı ym braz

diğer konularıni okumadim canim ama takıntılıyim demişsin. eski eşi ile görüşme falan var mi ondan çocuk var mi? eğer yoksa bunlar bence takma evlenmissin sonuçta sen kendi hayatına bak artik kendini hasta olduğuna ınandirmissin ne kadar yanlis, biraz sirkelen başka şeylere bak ilgilen. ayni konu ayni şeyler düzelmen böyle mümkün olmaz. tabi ki doktora git ama durmadan kendini suçlayip sıkma ..

Cocuk var canım..yok canım ya bana hiç bi yerden huzur yok aileside delirtiyor artık beni..bugun dışarı çıktık çocukta bizimle biyere gittik oturduk hiç sevmediğim biterse daha önce eski eside dahil olmak üzere bayanlara gittiği bi yerdi çünkü..neyse yemek falan yedik cay içtik ve fark ettim ki ben gün boy hiç bişey konuşmadım yani tutum konuşma dışında cay içerken oyle daldım manzaraya esimde hic bişey sormadı zaten...dün de tartismisyik ailesinden ötürü...kendimi ben çok yalnız hissediyrm..bilmiyrm acaba bizde mutlu olabilirmiyiz

canim eşin o sonuçta ayni yastiga baş koyuyorsun, yakın ol sevecen ol sevgilin olsa sadece disarda görsen anlarım ama secenegin çok beraber uyudugun insan.. Daha dokunsal duygusal ol bazen konuşmak şart değil bunlar da yeter.. Takma kimseyi evlenmemis olsan, hadi geri dönüşü olsa soru işaretlerin olsa vaz mi geçsem desen anlarım.. ama evlisin bununla başa çıkman gerek başa gelmiş bir kere.. bence dert etme sorunları bazılarının altından bazıların üstünden geç bazılarını da teğet geç hiç aldirma kimseye. Görmezden gelmek, duymazdan gelmek de güzeli senin için yipranmaman adına. bazen esine sahip ol mutlu ol seviyorsan buna değerse yapmalisin. bende nişanlımdan ayrıldım ilişkiler çok zor idare etmek ama bi şeylere tahamul etmek zorunda değildim geri dönüşü vardi..Yine bile acaba diyorum çünkü seviyorum ama düzgün bir insan değildi bundan eminim. Bazen ayrılinca anlarsin keşke yanimda olsa sussaydik dersin. Hiç bi şey geç değilken sana bunları söylüyorum dert etme diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…