benim gibi olan var mi?nolur bir bakin

ayy çok sevindim atmıyo diyince içim acımıstıhihoyyyt
birde bu rüya olayları bende de var son bir haftadır, titreyerek uyanıyorum resmen, karma karışık kötü korkutucu rüyalar görüyorum hep:gitme:
inanılmaz sıkıntılı bölük börçük uyuyorum.
hiç üç harflilere yormadım ama bende sürekli korkuyorum gece rüyamda uyanınca..

kizlarrrrrr bebegimin kalbi atiyor cok mutluyum kan degeri carsamba 11.890di cuma 17.200dü ikiye katlanir az artmis diyerek olumsuz konustular simdi ise kalp atisini gördüm insallah hayirli saglikli olur ve uzun ömürlü bu dileklerim herkes icin gecerli cevaplar icin cok saolun

ayyy nasıl sevindim anlatamam. :sm_cool:
çok şükür Rabbim ne büyük!
allah bir daha bu şekilde korku yaşatmasın kimseye.
hadi bakalım, hayırlısı a.s

kizlar merhaba.benim 6 haftalik hamileyim.geceleri rüyamda korkutuluyorum ama korkudan daha cok tutuluyorum debelenemiyorum bir 15-20 dk sürüyor.genelde esim ve cocugumla korkutuluyorum ama aglamam vya uyanip cok korkmam yok sadece cok agir ve karmasik rüyalar görüyorum ve o an parmagimi bile kipirdatamiyorum.bir oglum var onda yoktu böyle birsey.ama 2. bebegimi 10 haftalikken kaybettim ona hamile kaldigimda basladi ve gecmedi.üc harfliler böyle zamanda zayif bulup yapar diyorlar ve halk dilinde buna ISTIRA diyorlar.2. bebegimi doktor hicbir sebep bulamadi bir hocaya gittim bu rüyalardan dolayi karnimdaki cocugunda onlar yüzünden öldügünü söyledi.böyle sey yasayan veya duyan var mi?ne yapabilirim?bu arada namazimi gecirmem ayetel kürsi muhakkak okurum birde vaktim oldugu günler yasin okurum daha ne yapabilirim?

MERHABA,{NOLUR?} DİYE İFADENİ GÖRÜNCE Bİ BAKİM DEDİM.BENZER SORUNLAR VAR TABİİ AMA NETTEN ARAŞTIRTIRDIĞIM KADARIYLA ARTAN HORMON DEĞERLERİ BU TİP SIKINTILARA NEDEN OLABİLİYORMUŞ BUDA SON HAFTALARA KADAR DEVAM EDEBİLİRMİŞ...laelaelaelaelae

kizlar merhaba.benim 6 haftalik hamileyim.geceleri rüyamda korkutuluyorum ama korkudan daha cok tutuluyorum debelenemiyorum bir 15-20 dk sürüyor.genelde esim ve cocugumla korkutuluyorum ama aglamam vya uyanip cok korkmam yok sadece cok agir ve karmasik rüyalar görüyorum ve o an parmagimi bile kipirdatamiyorum.bir oglum var onda yoktu böyle birsey.ama 2. bebegimi 10 haftalikken kaybettim ona hamile kaldigimda basladi ve gecmedi.üc harfliler böyle zamanda zayif bulup yapar diyorlar ve halk dilinde buna ISTIRA diyorlar.2. bebegimi doktor hicbir sebep bulamadi bir hocaya gittim bu rüyalardan dolayi karnimdaki cocugunda onlar yüzünden öldügünü söyledi.böyle sey yasayan veya duyan var mi?ne yapabilirim?bu arada namazimi gecirmem ayetel kürsi muhakkak okurum birde vaktim oldugu günler yasin okurum daha ne yapabilirim?

merhabalar;
bende rüya görmek yoktu ama 3 aylıkken bebegimi kaybettim bebek gelişememiş ve 2 hafta önce kalbı durmus denildi bana bana büyüklerim halk dilinde ISTIRA var bizde bazı yiyecekler yediğin zaman bebeği zehirler sendede ıstıra varmıs dediler ve bu yiyecekleri bilmiyorum sendede ıstırayı okuyunca dikkatimi cekti bu konuda bilgi olan duyan varmı acaba

Back
X