Benim gıbı olan var mı

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Selamun aleyküm arkadaşlar bısey sormak istiyorum geçen hafta catlatma ignesi oldum igne olduktan sonra hıc belirtim olmadı anlayamadım catladı mı çatlamadı mı.. İğnenin üstünden bir hafta geçti ve bugün çok fazla akıntım var ve adet olucakmısım gıbı agrım var belim çok agrıyo ilk defa böyle bı tedavi gordum acaba ıgneden kaynaklı mı yoksa gebelık oluşuyor da ondan mı kaynaklı benim gıbı olan var mı tecrübeli olanlardan yardım ıstıyorum🤲

Selamun aleyküm arkadaşlar bısey sormak istiyorum geçen hafta catlatma ignesi oldum igne olduktan sonra hıc belirtim olmadı anlayamadım catladı mı çatlamadı mı.. İğnenin üstünden bir hafta geçti ve bugün çok fazla akıntım var ve adet olucakmısım gıbı agrım var belim çok agrıyo ilk defa böyle bı tedavi gordum acaba ıgneden kaynaklı mı yoksa gebelık oluşuyor da ondan mı kaynaklı benim gıbı olan var mı tecrübeli olanlardan yardım ıstıyorum🤲
Belirtilere takılmayın hormon ilaçlarıda çok belirti yapıyor malesef. Test gününüzü bekleyin hayırlısı olsun

İlk defa böyle bı tedavi gordum tecrübem olmayınca acaba mi demekten alıkoyamıyorum kendimi 🥴

İlk defa böyle bı tedavi gordum tecrübem olmayınca acaba mi demekten alıkoyamıyorum kendimi 🥴
Evet bazen hamilelik belirtisi oluyor bazen ilaçtan kaynaklı oluyor ayırt etmek imkansız o yüzden sadece testte belli oluyor

Bır haftam gıttı kaldı 1 haftam beklıyecegım mecbur o zaman test gününe kadar ınsallah sonunda Rabbım yüzümü güldürür

Birsey sorcam bu çatlama iğnesini doktor mu yazıyor yoksa kendiniz mi alıyorsunuz merak ettim de

Back
X