Benim gibi olan var mı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar önemli dert değil ama merak ettim ben 1 aylık evliyim ve geceleri uyuyamıyorum eşim ne güzel uyuyor normalde çok düzenli uykusu olan bi insandım ama 1 aydır gece 3 e kadar uyanık kalıyorum acaba ilk defa birisiyle yatmaktan mı oluyo size de oldu mu

alışma sürecindesin ama eşine sarıl uyu

Sabahlari gec mi uyaniyorsunuz? Ya da gun icinde cok yorulmuyorsaniz da gece uyamaniz zorlasabilir.

Bende öyleydim, birde ağlama modundaydım sürekli, geçici bir durum merak etme

Gel bide bana sor evlendigim ilk 3 ay resmen iskence cekiyordum uyuyans kadar..

Esimse ne guzel uyuyordu , sonra yavas yavas alismaya basladim , son bir aydir alistim ve uyuyorum ....

yerinizi yadırgadınız herhalde..daha çok erken..zamanla alışırsınız..eşinizide seviyorsanız..daha çabuk alışırsınız..

Melisa çayı öneririm ben size.. Bende çok faydalı oldu.
Bir de yastığa bir kaç damla lavanta yağı damlatmak iyi geliyormuş, lavanta çayı içmek de keza..
Yerinizi yadırgamış olabilirsiniz, adaptasyon sürecinde olabilirsiniz.
Ben de yurtta kalmaya başladıgımda böyleydim.. Sonraları nispeten uyumaya başladım çaylarla falan.

ben 1 yıldır aynı durumdayım..
yalnız yatınca mis gibi uyyorum..ama eşimle ı-ıh..
inşallah sen hemen alışırsın...

ilk evlendiğimizde bizde öyleydik özellikle sabahın köründe uyanırdık.hem bu zamana kadar tek yatmaya alışıksın yanında biriyle uyumak tuhaf geliyor birde insan yatağını odasını yadırgıyor.sanki biyerde misafirliktesin gibi geliyor benimsedikçe alıştıkça geçer. birazcık zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…