• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir komşu konusuyla geldim

İnsanlar başkalarının sevişmelerini görmek zorunda değil sanki konu sahibi haksızmış gibi tepkiler verilmiş hayretle okudum gerçekten bir zahmet perdelerini çekip sevişsinler kimse onları görmek zorunda değil benimde annemin evinde odam arka bina ile çok yakındı karşı evimde oturan erkekler sürekli çıkıp orada üstü çıplak oturuyor diye perdemi asla açamıyordum ve balkona çıkamıyordum ki bu konuda iki çocuk var ve komşuları sevişiyor konu sahibi rahatsız olmakta yüzde yüz haklı arkadaşlar site yönetimine söylese daha iyi olur tabi

ben insanlar ne güzel mutlu diye düşünüp görmezden gelirdim. kimseye de şikayet etmezdim.
Bizzat şahit olmasam elbette ki ne güzel sevsinler birbirlerini evlerin pencereleri yere kadar olduğundan ışık ve perde açık olunca görülüyor her neyse artık balkonum şimdilik kullanılmamak üzere kapandi

İnsanlar başkalarının sevişmelerini görmek zorunda değil sanki konu sahibi haksızmış gibi tepkiler verilmiş hayretle okudum gerçekten bir zahmet perdelerini çekip sevişsinler kimse onları görmek zorunda değil benimde annemin evinde odam arka bina ile çok yakındı karşı evimde oturan erkekler sürekli çıkıp orada üstü çıplak oturuyor diye perdemi asla açamıyordum ve balkona çıkamıyordum ki bu konuda iki çocuk var ve komşuları sevişiyor konu sahibi rahatsız olmakta yüzde yüz haklı arkadaşlar site yönetimine söylese daha iyi olur tabi
Teşekkürler beni anladığımız için site yönetimi ile konuşup başka kişiler duysun istememiştim daha önce de söylediğim gibi ben farkında olmadıklarını düşünüyorum bu yüzden hem tanışmak maksatlı hemde karşı tarafın artık dolduğunu görürlerse dikkat ederler diye

Merhaba hanımlar
Öncelikle gerçekten ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim. Oturduğumuz sitede bizimkinin karşısındaki blokta oturan komşularımla ilgili sıkıntım. Biz yeni taşındık sayılır geçen gece uykum gelmedi bende balkona çıkayım dedim karşı komşum yatak odasının perdesi açık lamba açık sarildiklarini görünce hemen içeri geçtim ama öyle normal bir sarılma değildi sonrasında yine perdeleri açık öyle uyuyorlar ne bileyim bir sürü şey işte perde hep açık gece gündüz eşimde denk geldi birkaç defa yenintasindigim için kimseye soramiyorum da acaba gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Bakmayın mesela

Canim bir sure bekle devam ederlerse bir care bul yani balkona cikmamak bakmamak cozum degil. Hani ortada yapilan birseyede bakma demek garip.

Halloldu çok şükür küçük çocuğumu dışarı çıkarınca kadınla karşılaştım tanıştık vs kendi halinde tatlı bir kızdı zaten yeni evlilermis bir şey söylemedim ama dünden beri perdeler kapalı tahmin ettiğim gibi zannımca bizi fark etmemişlerdi

Back
X