Benim gibi olan var mı?

1i7beni

hayat bana waykiki way way
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
582
33
318
Kızlar Allah nasip ederse 2-3 haftaya doğum yapıcam (Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah) yaklaşık 1 aydır nerdeyse parmaklarım acayip ağrıyor, uyuşuyor.Doktor normal olduğunu söyledi ama son 3 gündür özellikle sabahları dayanılır gibi değil. Doğum yapanlar, hamilleler sizde de böyle oldu mu?

Kırkım çıkana kadar o uyuşukluk gıtmemişti..
Tuttugum seyı kavrayamıyordum..

Fazla mı odemın var

Allah inşallah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.. Benim ablamda da olmuştu yengemde de. Masaj yapın biraz sıcak tutun. Havalardan da olabilir belki soğuğu alıyorsunuzdur.

Çok oldu bende de odemdir evet doğum yapınca geçer benimki 7.ayda başlamıştı uyuşukluk ağrı bu şekilde

Elleriniz mi? Türkcesini bilmiyorum ama Karpaltunnel syndrom deniliyor almancada... Cözümü yok maalesef en azindan hamileyken... Ilk bebegimde dogumdan sonra yasadim, ikinci bebegimde doguma iki ay kala basladi, cehennem gibiydi, geceleri aglamaktan öldüm öldüm dirildim, neredeyse erken dogum yapacaktim sezeryanla ama dayandim... Dogumdan sonrada devam ediyor bi zaman sonra hafifliyor... Gecmis olsun allah sabir versin...

Son düzenleme:
Doktora kolluk yazdira bilirsiniz altlari metal demirli, eli düz tutmak icin, geceleri genelde takarsaniz biraz olsun agriyi alir, damarlarin tikanilmasiyla alakali bisey, nette arastira bilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…