Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selam kızlar; bu hafta tatilde olduğum için tartı atamıyorum. Umarım hiç kilo almadan dönerin ama kendime 1,5 kg hak verdim :D

Günaydın kızlar, yaz gelince hepimiz tıkandık galiba kilo konusunda 😏 benim tartı bugün böyle yine yerimde sayıyorum 😭😭

Eklentiler

• IMG_5085.webp
    IMG_5085.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 8
54.45 çıktım ben de. Ağustosa kadar 53 olmaktı hedefim ama olmadı 😅 neyse haftasonu da bi geçsin diyete başlıyorum bir aylık. Eylülde tatile gidicem tatile kadar biraz toparlıyim 😅

Bugün de 54.35 çıktım. Hedefe ulaşamadım ama olsun 😅 ilk 4 hafta güzel gitti ama sonrası pek de bir şey olmadı neyse buna da şükür 🥰

Selamlarrr
Ben bu kiloda takıldım kaldım gibi ama hafta sonları yiyip içiyorum, yaz tarifesi🥹 sporu da önceki kadar yoğun yapmıyorum. Sonbahara kadar böyle gidebilirsem, tekrar aşağı yönlü harekete başlarım umarım.
IMG_1687.webp

Selamlarrr
Ben bu kiloda takıldım kaldım gibi ama hafta sonları yiyip içiyorum, yaz tarifesi🥹 sporu da önceki kadar yoğun yapmıyorum. Sonbahara kadar böyle gidebilirsem, tekrar aşağı yönlü harekete başlarım umarım.
Eki Görüntüle 3626170
Yaz sıcaklarından egzersiz zor oluyor cidden. Geçen hafta hiç yapamadım bile sıcaklardan. Bugün yaptım ama çok zordu. Sonbahara kadar korusak yetecek dediğin gibi

Back
X