Ben de dün yedim ama dün dünde kaldı dsljkgjhkhgfkj bu andan itibaren önümüze bakalım. Pilatesten çıkıp tost yedim ben deKruvasan yerken okudum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün yedim ama dün dünde kaldı dsljkgjhkhgfkj bu andan itibaren önümüze bakalım. Pilatesten çıkıp tost yedim ben deKruvasan yerken okudum![]()
Öyle bi mod yok 1 hafta falan okeyde uzun uzadıya olmazŞşşş tatil modunu açtık![]()
Haklısın ama ben çok yoruldum kdkdkd ev taşıdım bi de şimdi tatile gideceğim dönünce söz devam kdldkflslfÖyle bi mod yok 1 hafta falan okeyde uzun uzadıya olmaz![]()
Bende bi salmıstım bugun başladım inşallah
teşekkür ederim canım
Yaz sıcaklarından egzersiz zor oluyor cidden. Geçen hafta hiç yapamadım bile sıcaklardan. Bugün yaptım ama çok zordu. Sonbahara kadar korusak yetecek dediğin gibiSelamlarrr
Ben bu kiloda takıldım kaldım gibi ama hafta sonları yiyip içiyorum, yaz tarifesisporu da önceki kadar yoğun yapmıyorum. Sonbahara kadar böyle gidebilirsem, tekrar aşağı yönlü harekete başlarım umarım.
Eki Görüntüle 3626170