benim gibi olan var mı?

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
selam kızlar.benim adetim 3 gün geçti.iki gün önce kan testinde negatifi gördüm :( bugün 3.gün ama hala gelen giden yok.hiçbir belirtide yok.çocuk istiyorum.benim gibi olup sonradan değerleri yükselen var mı acaba?

cnm umutlandırmak istemem ama gec döllenme ola bilir,hakkında hayırlsı olsun..

Rica ederim..Allah gönlüne göre versin cnm..bende bekliyorum adetimi,benimde yaklaşık 1 hafta oluyo gecikmem,gecen salı test yaptırdım negatif çıktı,p.tesiye kadar gelmezse tekrar baktıracam..

selam kızlar.benim adetim 3 gün geçti.iki gün önce kan testinde negatifi gördüm :KK43: bugün 3.gün ama hala gelen giden yok.hiçbir belirtide yok.çocuk istiyorum.benim gibi olup sonradan değerleri yükselen var mı acaba?
Benim 15 gun gecikti negatifse zor biraz malesef. Mutlaka doktora gidip hormon testlerini yaptir.

selam kızlar.benim adetim 3 gün geçti.iki gün önce kan testinde negatifi gördüm :KK43: bugün 3.gün ama hala gelen giden yok.hiçbir belirtide yok.çocuk istiyorum.benim gibi olup sonradan değerleri yükselen var mı acaba?
Canım ben de umutlandırmak istemem ama benim de adetim geciktikten 10 gün sonra pozitif çıktı kan testim. Hakkında hayırlısı olsun

Canım ben de umutlandırmak istemem ama benim de adetim geciktikten 10 gün sonra pozitif çıktı kan testim. Hakkında hayırlısı olsun
Benim 15 gun gecikti negatifse zor biraz malesef. Mutlaka doktora gidip hormon testlerini yaptir.
teşekkür ederim canım.yarın bende gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

ayy gerçektenmi :) ne güzel keşke benimde öyle olsa.kist oluşuyormuş burada okuduğum kadarıyla ondan çok korkuyorum.benimde senin gibi çıkarsa canım büyük bir sürpriz olur.ben daha önce aşılama yaptırdım tutmadı.tüp bebek düşünüyoruz.bu ay çok umutluyduk :(

Back
X