Ben alyans takiyorum herkes takıyor
Napsak ki ??
Kınamak değil haşa ne haddimeAbartmıyor musun sence? Bunun geneli bunu yaşamak ister, yani beğenilmek ve idol olmak herkesi memnun eder normalde. Demek ki güzel taşıyorsun kıyafeti ki sende görüp beğenip alıyorlar, ya da tasarımın hoşlarına gidiyor senden fikir alıp yapıyorlar.
Sırf senden fikir aldıkları veya özendikleri için insanları suçlayıp kınayamazsın. Böyle hissetmen anormal geldi bana.
Bu bir iki sey icin degil de her seyi senden ozenip yapan senden gorup alan birine tabiki uyuz olman normal. Ama fazla takma fazla iyisin senin gibi olmaya calisiyorlar de geç çevrenden modayi sen yaratiyorsun bak
Geçenler de arkadaşla bi ayakkabıcının önünden geçtik öylesine ayakkabilara öylesine bakıp begenyoduk bitane çok beğendim param olmadığı için benim begendigimi aldı
Özenerek bakyom her gördükçe
Geçenler de arkadaşla bi ayakkabıcının önünden geçtik öylesine ayakkabilara öylesine bakıp begenyoduk bitane çok beğendim param olmadığı için benim begendigimi aldı
Özenerek bakyom her gördükçe
Hee yaaah canım kıyamam
Aldığımı alan değil de yaptığımı yapanlar deli ediyor beni. Ama o da yok ben böyle kutladım erkek arkadaşımın doğum gününü o da aynısını yaptı gibisinden değil. Benim siyasi görüşümden, tuttuğum takıma kadar kopyalayanlar sinirimi hoplatıyor sadece.
Herkes senin alyansının aynı modelinden mi takıyor tüm dünya?
Tüm dünya senin kiyafetlerinden mi giyiyor ? Bence abarttin biraz begenilmek güzel değil mi ? Hoşuna gitmesi lazım demekki seni beğeniyorlar
Tüm dünya benim alyansimdan takmasada Alyans takiyorlar.
Yani 1 tane uretilmiyor beğenen beğendiği kıyafeti hoşuna gideni alır öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?