Benim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Benim gibi hisseden var mı, bu normal mi ve nasıl önlenir sormak istedim sizlere
Ben herhangi birşey aldığımda: parfüm, elbise, çanta, mobilya, aklınıza gelebilecek herşey bunu bende görüp beğenip gidip alan arkadaşlarım, kuzenlerim aldığında onlara çok kızıyorum. Asla kimsenin yüzüne belli etmedim etmem ama içten içe o insana çok kızıyorum.
İnsanın istemediği şeyde başına gelirya ondan herhalde hep her aldığım şeyden çevremdekiler alıyor, yaptığımı yapıyor. bendede ozaman o şeye karşı merak gidiyor, bayılarak aldığımı severek kullanamıyorum.
Nişanlıma kendim pasta tasarladım özendim doğum günü için aynısını arkadaşımda yaptırdı mesela. Kendi zevkin hayal gücün yok mu diyorum içimden tıpa tıp aynısını neden yaptırıyosun
Ya da ben birinin yanında birşey beğensem hemen benden önce gidip alıyolar

Tabi bana özel satılmıyor herkes alabilir ama en yakın çevremde hep böyle yapıyor, ben ölsem bile gidip asla başkasından görüp 2 gün sonra almam yani o kişiye saygısızlık olarak görüyorum

Siz nasıl düşünüyosunuz?
Kimseye gıcık olmak istemiyorum ama bu konuda oluyorum işte

bence çok büyütmeye gerek yok ama bir yandan da sevinilmesi gerek sanki hiçbiri bir üretim beceremezken senden feyz alıyorlar insanın göğüsü kabarır

Ben alyans takiyorum herkes takıyor

Napsak ki ??

Bazi insanlara bende öylryim. Bi arkadasim var Benim parfümüm, rujum, cantam, cuzdanim en son gidip ayni semsiyeden almis. Simdi ayni semsiye, ayni ruj , canta ve kokuyla geziyoruz.ha bide ayni etekten almisti onu eklemeyi unuttum.

Bende uyuz olurum cokta basima gelir..
Fakat Taklitler Aslini Yasatir.. Boyle dusun

Abartmıyor musun sence? Bunun geneli bunu yaşamak ister, yani beğenilmek ve idol olmak herkesi memnun eder normalde. Demek ki güzel taşıyorsun kıyafeti ki sende görüp beğenip alıyorlar, ya da tasarımın hoşlarına gidiyor senden fikir alıp yapıyorlar.
Sırf senden fikir aldıkları veya özendikleri için insanları suçlayıp kınayamazsın. Böyle hissetmen anormal geldi bana.

Esyalar size has satilmiyor.gorup begenip almislar.
Dert mi yani??

Gorumcem kv dem benden feyz alip benzer seyler cok aldilar.aynisinida aldilar..ne var bunda.mutlu olurum ben

K
Kınamak değil haşa ne haddime
Sadece rahatsızlık duyuyorum

Bu bir iki sey icin degil de her seyi senden ozenip yapan senden gorup alan birine tabiki uyuz olman normal. Ama fazla takma fazla iyisin senin gibi olmaya calisiyorlar de geç çevrenden modayi sen yaratiyorsun bak

Geçenler de arkadaşla bi ayakkabıcının önünden geçtik öylesine ayakkabilara öylesine bakıp begenyoduk bitane çok beğendim param olmadığı için benim begendigimi aldı
Özenerek bakyom her gördükçe

Bu bir iki sey icin degil de her seyi senden ozenip yapan senden gorup alan birine tabiki uyuz olman normal. Ama fazla takma fazla iyisin senin gibi olmaya calisiyorlar de geç çevrenden modayi sen yaratiyorsun bak

Yok canım alakası yok aslnda modern biri değişim öyle ama öyle birşey oluşmuş ben ne alsam iyi ben ne yapsam güzel diye

Aldığımı alan değil de yaptığımı yapanlar deli ediyor beni. Ama o da yok ben böyle kutladım erkek arkadaşımın doğum gününü o da aynısını yaptı gibisinden değil. Benim siyasi görüşümden, tuttuğum takıma kadar kopyalayanlar sinirimi hoplatıyor sadece.

ah canım kıyamam

aynisi benimde basima geldi
deli oluyor insan ya normal mi sence, ben asla yapmam

insanlarin kendi fikri yok mu ben anlamiyorum asla bir insan digeriyle ayni olamaz, bir konu iki konu ama her konuda benim yaptigimi yapiyosa normal degil bence

Herkes senin alyansının aynı modelinden mi takıyor tüm dünya?

Tüm dünya senin kiyafetlerinden mi giyiyor ? Bence abarttin biraz begenilmek güzel değil mi ? Hoşuna gitmesi lazım demekki seni beğeniyorlar
Tüm dünya benim alyansimdan takmasada Alyans takiyorlar.
Yani 1 tane uretilmiyor beğenen beğendiği kıyafeti hoşuna gideni alır öyle değil mi ?

Sevdigim insanlar ayni old8gunda rahatsiz kalmiyorum. Ancak is yerimde bir kiz var inanılmaz itici birisi. En son benim telefon kelodimin aynisini yapmis. Ve telefonu çalıp ben irkilince yandan yandan güldü. Bu seviyesizliktir.
Ama ablam ben ve en yakin arkadasim ayni parfümü kullaniyoruz. Rahatsiz miyim Hayır :)

oyle tabiki tum dunyadada tek elbise giyen ben degilim mesela ama gidip aynisini almalarina gerek yok diye dusunuyorum
misal is yerindeki her gun gorustugunuz is arkadasin hep senin aldiklari alsin
hos olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…