Benim gibi olan varmi?

Canım senin tiroit yüksek mi düşük mü? Benim yüksek çıkmıştı adet geç oluyordum sonrra levotiron kullanıp düzene girdi. Hibuskus çayını denemeni tavsiye ederim üç gün boyunca bir fincan içtim10 gün adet görmüştüm.

Sogan kuru pcoslar icin cok iyi deniliyor. Mide rahatsizliginiz yoksa deneyin bence. Tadini nedense ben seviyorum ama, mide problemi sebebiyle icemiyorum. Troide zencefil suyu iyi geliyormus , tarifini bulursam atarim size isterseniz, bir de dereotu.

Degerlerimi suan bilmiyorum koronadan dolayi praksis sürekli aciyor kapatiyor muayenehane yi ama yüksek olsaydi 25 mg yazmazdi diye düsünüyorum ama keske 50 mg verseydi daha cabuk sonuc alabilirdim belkide hibuskus ne oluyordu kuşburnu muydu

Tabiki sevinirim atarsaniz fikir alisverisi hosuma gider benim evet benimde migdem hassas sogan sarimsak cok severim ama asiri tüketemiyorum

C
Canıımm belirtilerin hepsi pco maalesef. Çoğu doktor bunu söylemiyor her kadınsa var zararsız deyip. Ama vucüdü mahvediyor. Ben senelerdir uğraşıyorum maalesef 30 kg kadar verdim gitti ama 5 senedir yüzde sakal gibi tüylenmem var lazer tedavisi görüyorum siddetle tavsiye ediyorum sakın agda vurma! Sonra kafanı vurursun heryere doktor kurtulmak istiyorsan hap verecem diyor çocuk istemiyorsan bende yeni evliyim gerçi bekarken de kullanmadım kullanmam da. Sana kilo vermeni sağlıklı beslenmeni, lazer tedavisi tüm yüz (çünkü tetikliyor) kli verdiğin zaman adetin düzene girecek. Veee ek olarak hayıt otu bilmem kullanabilir misin ve soğan kürünü öneriyorum.

Almanya illaki burdada iyi doktorlar vardir ama suan benim gittigim jinekolok ve dogum uzmani hic iyi degil tiroiddendir deyip tiroid ilaci yazip yolluyor ve 1 senedir de korunmuyorum ona ragmen ne adet ne de gebelik var
evet tiroiyde ciddi hormonal dengesizlik yapar..vücudumuzda hormonları dengeleyen bir organımızdır...gebelik için acele etmeyin ilk önce sağlığınıza odaklanın bence...ayrıca doktordan memnun değilsen başka doktora gidebilirsin...veya tiroit tedavisi neden sonuç vermiyor diye sorular sorabilirsin

Tabiki sevinirim atarsaniz fikir alisverisi hosuma gider benim evet benimde migdem hassas sogan sarimsak cok severim ama asiri tüketemiyorum
Maydanoz suyu da adet söktürüyor bir yan etkisi yok deneyebilirsin soğan kadar dokunmaz midene

Allaha cok sükür hic icmedim icmiyorumda sigara endokrin bana ne gibi bir yardimda bulunabilir bilginiz varmi?
Endokrin tüm hormonlara bakar. Tiroidle de alakalı sıkıntı varmış ya hepsini inceler. Hem kadın doğuma hem endokrin gidin daha iyi olur

Yok canım nar çiçeği. Aslındda ben onu kahve yanındda suya renk versin diye almışttım (Medine gülü gibi) görsel için sunumluk olarak kullanmak için almıştım daha sonra adet konusunda faydasını gördüm ve araştırdığımda meğer çay olarak içilirse daha çok faydası olduğunu öğrendim.

Of ya of benim sansim yemin ederim hep mi beni bulur ya ( hayit tohumu ictim cok hapida vardi cok ictim ama biseye yaramadi

Evet zaten tüm belirtiler var adet haric pko lularda ara kanama filan oluyor bende taaa subatta bikere oldu
Canım bencede pco var kendimden biliyorum bende ilaç kullanmasam 1 sene adet olmuyorum malesef zayıf olmama rağmen hemde, ama kilolu isen pcolularda kilo çok önemli vermen gerekir o yüzdende adetlerin gecikir..

Canım bencede pco var kendimden biliyorum bende ilaç kullanmasam 1 sene adet olmuyorum malesef zayıf olmama rağmen hemde, ama kilolu isen pcolularda kilo çok önemli vermen gerekir o yüzdende adetlerin gecikir..
Ve malesef yumurtlayamadığım için ise ne adet olabiliyorum ne bebeğim oluyor şuan hep bi takviye ilaca ihtiyacım var Allah yardımcımız olsun.

Uzak durun o zaman :) Rabbim sifa versin.. Kuru ozelden atarim size İnşâAllâh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…