Canım senin tiroit yüksek mi düşük mü? Benim yüksek çıkmıştı adet geç oluyordum sonrra levotiron kullanıp düzene girdi. Hibuskus çayını denemeni tavsiye ederim üç gün boyunca bir fincan içtim10 gün adet görmüştüm.Arkadaslar veya benden büyük tecrübeli ablalarim..
Herseye her konuya bakiyosunuz bu kacinci actigim konu varya
Bi seneye yakin adet görmüyorum nolcak benim.bu halim bana biseyler önerin söyleyin bana ebru ceylanin masajiyla gelmeyin :) bi b.. yaramiyo bana yaradi diyende zaten benim gibi bir sene adet görememe sorunu yasamiyor.
Biz cocuk istemeye tam baslayinca hersey oldu adetten kesildim tiroidim tespit edildi kilo artisi oldu cok hemde ve biödiginiz adet olmuyorum ufak ufak kesildim bi sene önce iste.. doktorum ne hormon hapi yaziyor ne bisey sürekli tiroksin haplarini 25 mg veriyo yolluyor bana ne önerirsiniz? Ben yurt disindayim benle zerre ilgilenen yok eylülde türkiyede randevum var bir kadin doktorunda jinekologda yani. Ayrica gıdı bölgesinde yüzde felan tüylenme basladi kalin hemde simsiyah öncedende vardi fakat acik renkteydi fondötenle kapaniyordu simdi gölge gibi kaliyor simsiyah napicam ben acaba pco lumuyum yüzüm sivilcelenmekden mahf oldu .. lütfen bisey yazin bana bisey bilmesenizde moral verin❤
Bi kac kez denedim düzenli degil yani ama agir geldi baya bi tadi kücük cay bardagiyla migdem agzima geldi söylemesi ayip hayit tohumu kaynatip cok ictim hayit haplarida var cok denedim ise yaramadieskiden papatya ictgmde direkt adet olurdum bu tiroid ve kilo artisi oldu olali mahf oldum
Degerlerimi suan bilmiyorum koronadan dolayi praksis sürekli aciyor kapatiyor muayenehane yi ama yüksek olsaydi 25 mg yazmazdi diye düsünüyorum ama keske 50 mg verseydi daha cabuk sonuc alabilirdim belkide hibuskus ne oluyordu kuşburnu muyduCanım senin tiroit yüksek mi düşük mü? Benim yüksek çıkmıştı adet geç oluyordum sonrra levotiron kullanıp düzene girdi. Hibuskus çayını denemeni tavsiye ederim üç gün boyunca bir fincan içtim10 gün adet görmüştüm.
Tabiki sevinirim atarsaniz fikir alisverisi hosuma gider benimSogan kuru pcoslar icin cok iyi deniliyor. Mide rahatsizliginiz yoksa deneyin bence. Tadini nedense ben seviyorum ama, mide problemi sebebiyle icemiyorum. Troide zencefil suyu iyi geliyormus , tarifini bulursam atarim size isterseniz, bir de dereotu.
Canıımm belirtilerin hepsi pco maalesef. Çoğu doktor bunu söylemiyor her kadınsa var zararsız deyip. Ama vucüdü mahvediyor. Ben senelerdir uğraşıyorum maalesef 30 kg kadar verdim gitti ama 5 senedir yüzde sakal gibi tüylenmem var lazer tedavisi görüyorum siddetle tavsiye ediyorum sakın agda vurma! Sonra kafanı vurursun heryereArkadaslar veya benden büyük tecrübeli ablalarim..
Herseye her konuya bakiyosunuz bu kacinci actigim konu varya
Bi seneye yakin adet görmüyorum nolcak benim.bu halim bana biseyler önerin söyleyin bana ebru ceylanin masajiyla gelmeyin :) bi b.. yaramiyo bana yaradi diyende zaten benim gibi bir sene adet görememe sorunu yasamiyor.
Biz cocuk istemeye tam baslayinca hersey oldu adetten kesildim tiroidim tespit edildi kilo artisi oldu cok hemde ve biödiginiz adet olmuyorum ufak ufak kesildim bi sene önce iste.. doktorum ne hormon hapi yaziyor ne bisey sürekli tiroksin haplarini 25 mg veriyo yolluyor bana ne önerirsiniz? Ben yurt disindayim benle zerre ilgilenen yok eylülde türkiyede randevum var bir kadin doktorunda jinekologda yani. Ayrica gıdı bölgesinde yüzde felan tüylenme basladi kalin hemde simsiyah öncedende vardi fakat acik renkteydi fondötenle kapaniyordu simdi gölge gibi kaliyor simsiyah napicam ben acaba pco lumuyum yüzüm sivilcelenmekden mahf oldu .. lütfen bisey yazin bana bisey bilmesenizde moral verin❤
evet tiroiyde ciddi hormonal dengesizlik yapar..vücudumuzda hormonları dengeleyen bir organımızdır...gebelik için acele etmeyin ilk önce sağlığınıza odaklanın bence...ayrıca doktordan memnun değilsen başka doktora gidebilirsin...veya tiroit tedavisi neden sonuç vermiyor diye sorular sorabilirsinAlmanya illaki burdada iyi doktorlar vardir ama suan benim gittigim jinekolok ve dogum uzmani hic iyi degil tiroiddendir deyip tiroid ilaci yazip yolluyor ve 1 senedir de korunmuyorum ona ragmen ne adet ne de gebelik var
Maydanoz suyu da adet söktürüyor bir yan etkisi yok deneyebilirsin soğan kadar dokunmaz mideneTabiki sevinirim atarsaniz fikir alisverisi hosuma gider benimevet benimde migdem hassas sogan sarimsak cok severim ama asiri tüketemiyorum
Endokrin tüm hormonlara bakar. Tiroidle de alakalı sıkıntı varmış ya hepsini inceler. Hem kadın doğuma hem endokrin gidin daha iyi olurAllaha cok sükür hic icmedim icmiyorumda sigara endokrin bana ne gibi bir yardimda bulunabilir bilginiz varmi?
Yok canım nar çiçeği. Aslındda ben onu kahve yanındda suya renk versin diye almışttım (Medine gülü gibi) görsel için sunumluk olarak kullanmak için almıştım daha sonra adet konusunda faydasını gördüm ve araştırdığımda meğer çay olarak içilirse daha çok faydası olduğunu öğrendim.Degerlerimi suan bilmiyorum koronadan dolayi praksis sürekli aciyor kapatiyor muayenehane yi ama yüksek olsaydi 25 mg yazmazdi diye düsünüyorum ama keske 50 mg verseydi daha cabuk sonuc alabilirdim belkide hibuskus ne oluyordu kuşburnu muydu
Of ya of benim sansim yemin ederim hep mi beni bulur yaC
Canıımm belirtilerin hepsi pco maalesef. Çoğu doktor bunu söylemiyor her kadınsa var zararsız deyip. Ama vucüdü mahvediyor. Ben senelerdir uğraşıyorum maalesef 30 kg kadar verdim gitti ama 5 senedir yüzde sakal gibi tüylenmem var lazer tedavisi görüyorum siddetle tavsiye ediyorum sakın agda vurma! Sonra kafanı vurursun heryeredoktor kurtulmak istiyorsan hap verecem diyor çocuk istemiyorsan bende yeni evliyim gerçi bekarken de kullanmadım kullanmam da. Sana kilo vermeni sağlıklı beslenmeni, lazer tedavisi tüm yüz (çünkü tetikliyor) kli verdiğin zaman adetin düzene girecek. Veee ek olarak hayıt otu bilmem kullanabilir misin ve soğan kürünü öneriyorum.
Canım bencede pco var kendimden biliyorum bende ilaç kullanmasam 1 sene adet olmuyorum malesef zayıf olmama rağmen hemde, ama kilolu isen pcolularda kilo çok önemli vermen gerekir o yüzdende adetlerin gecikir..Evet zaten tüm belirtiler var adet haric pko lularda ara kanama filan oluyor bende taaa subatta bikere oldu
Ve malesef yumurtlayamadığım için ise ne adet olabiliyorum ne bebeğim oluyor şuan hep bi takviye ilaca ihtiyacım var Allah yardımcımız olsun.Canım bencede pco var kendimden biliyorum bende ilaç kullanmasam 1 sene adet olmuyorum malesef zayıf olmama rağmen hemde, ama kilolu isen pcolularda kilo çok önemli vermen gerekir o yüzdende adetlerin gecikir..
Uzak durun o zaman :) Rabbim sifa versin.. Kuru ozelden atarim size İnşâAllâh.Tabiki sevinirim atarsaniz fikir alisverisi hosuma gider benimevet benimde migdem hassas sogan sarimsak cok severim ama asiri tüketemiyorum
Soğann kürüne başla çok işe yarıyor bide tüylerin için köklenmeden lazerle başla acil canım Allah sifa versinOf ya of benim sansim yemin ederim hep mi beni bulur ya( hayit tohumu ictim cok hapida vardi cok ictim ama biseye yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?