- 18 Nisan 2012
- 922
- 342
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 14 haftalık hamileyim ve bütün belirtilerim kayboldu karnım çıkmadı ilk gebeliğimde bebeğim karnımda 6haftalık ölmüş bunda da olur diye çok korkuyorum benim gibi olan varmı bu karnımız ne zmn çıkacak yaa bide akıntılarım hiç kesilmedi bi sorun oluştururmu_?...
evet canım karnının çıkması için çok erken benim gibi ilk gebeliğinse vede zayıf biriysen 6 aya kadar kimse anlamıyor otobüste yer vermiyorlar diye sinirlenirdim meğerse dışardan hiç belli değilmiş göbek gibi duruyo
kızlar 14 haftalık hamileyim ve bütün belirtilerim kayboldu karnım çıkmadı ilk gebeliğimde bebeğim karnımda 6haftalık ölmüş bunda da olur diye çok korkuyorum benim gibi olan varmı bu karnımız ne zmn çıkacak yaa bide akıntılarım hiç kesilmedi bi sorun oluştururmu_?...
o zaman ben tamamen istisnayım benim ilk gebeliğim 13. haftadayım ve göbüşüm en az 4-5 aylık gibi baya kilolu hamile kaldım görenler şaşırıyor hamile tişörtü giymeye bile başladım nette araştırdım bu belli olma olayı iç karınla ilgiliymiş iç karnı dar olanların karnı çabuk büyüyormuş :) valla herkes hamile olduğumu biliyor baya belirgin ama bu benim baya kilo alacağımı da gösteriyormuş bir de bende çok gaz sancısı oluyor o yüzden de şişlik var taş gibi sertleşiyor karnım ama üstüne yatamayacağım ve M bedenden XL ye geçmek zorunda kalışım kadar çıktı bakalım 9 aylık halim ne olacak şimdiden böyleysem Allah yardımcımızolsunnn inş. sizinkilerde hemen belli olur çok güzel bir duygu....
bende aynı senin gibiyim 14 haftada hamile kıyafetleri giymeye başlamıştım hep hamile göbeğimle ilerledi 38 bedenden 42 ye çıktım daha doğuma 1.5 y var ve kocamanda bi göbeğim 6 aylıkken doğum ne zaman diye soruyolardı iç karnım çok darmış resmen bazı zamanlarda yırtıldığını hissediyorum içerden
valla sevinidim çünküm ters bişeyler oluyor sanıyordum :) doktor önemli olan karnın büyüklüğü değil bebeğin sağlığı diyor bebek iyiyse bunun keyfini çıkar dedi peki karnın erken büyürse öne doğru erkek diyorlar doğru mu senin meleğin kız mı erkek mi benim karnım sadece önde yuvarlak yanlarım bomboş arkadan bakıldığında hiç belli değil ama önde top gibi büyüyor cinsiyetini göstermedi yavrum bişeyde alıp öremiyorum :) çok merak ediyorum belki sen bir fikir verirsin :)
hiç korkma benimde karnım 24-25. haftada ancak çıkmaya başlamıştı. hatta bozuluyodum artık nasıl hamilesin sen hani karnın nerde diyenlere. doktorum boşver onları herkesin vucut şekli farklı demişti. zaten 14 hafta çook erken karın için. Eğer akıntın yumurta akı kıvamında kokusuz şeffaf ise korkma tabiki yinede doktoruna danış canım. benim akıntım hala bitmedi ama dediğim gibi şeffaf kokusuz olduğu için doktorum problem yok dedi. içini ferah tut sağlıkla al insallak bebişini kucağına![]()