benim gibi olan varmı_?

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
kızlar 14 haftalık hamileyim ve bütün belirtilerim kayboldu karnım çıkmadı ilk gebeliğimde bebeğim karnımda 6haftalık ölmüş bunda da olur diye çok korkuyorum benim gibi olan varmı bu karnımız ne zmn çıkacak yaa bide akıntılarım hiç kesilmedi bi sorun oluştururmu_?...

kanaman ve agrin yoksa bebegin seninledir...14 haftalikken karnin cikmiyor zaten.ilk gebelikte karin 18inci haftada ancak yavas yavas minicik cikiyor.benim karnim mesela 5inci ayinda belirginlesmeye basladi yani 5inci ayda bile disaridan bakilinca göbekli saniliyordu 6inci ayda yani 24 haftana girdikten sonra birden büyüyor mesela ben bebegin ilk hareketini bile cok gec hissettim 25 26 inci haftalarda 20nci haftayi gecmeden hic bisey ne hissediliyor nede görünüyor yani icini ferah tut...

kızlar 14 haftalık hamileyim ve bütün belirtilerim kayboldu karnım çıkmadı ilk gebeliğimde bebeğim karnımda 6haftalık ölmüş bunda da olur diye çok korkuyorum benim gibi olan varmı bu karnımız ne zmn çıkacak yaa bide akıntılarım hiç kesilmedi bi sorun oluştururmu_?...

:3: 14 haftalıkken karın çıkmıyormuş :34: bende ilk gebeliğimi yaşıyorum kilolu hamile kaldım benim 18-19. haftalarda bile görenler ne kadar göbeklendin sen demişlerdi:52:
5. aydan sonra başladım göbeklenmeye(!) 6. ayımda resmen hamileydim :34: buarada 5. ayıma kadar neredeyse hiç kilo almadım sonrasındada hiiiiç engelleyemiyorum:53: benim gebeliğimin başından beri akıntım vardı hala geçmedi... doktorum sebebini buldu vucutta aşırı derecede iltihap var :43::18: çok uzun süre antibiyotik kullandım ve bugün tekrardan başlıyorum kullanmaya bence doktoruna bahset akıntı konusundan çünkü ihmale gelmeyen bir konu... netice olarak ağrın ve kanaman yoksa bencede bebeğin seninledir :16: sağlıcakla kucağına alman dileğiyle :46:

teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için korkuyorum bunda da aynısı olacak diye rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

evet canım karnının çıkması için çok erken benim gibi ilk gebeliğinse vede zayıf biriysen 6 aya kadar kimse anlamıyor otobüste yer vermiyorlar diye sinirlenirdim meğerse dışardan hiç belli değilmiş göbek gibi duruyo

evet canım karnının çıkması için çok erken benim gibi ilk gebeliğinse vede zayıf biriysen 6 aya kadar kimse anlamıyor otobüste yer vermiyorlar diye sinirlenirdim meğerse dışardan hiç belli değilmiş göbek gibi duruyo

haha ayni sekilde bende cok gicik oluyodum bide kis aylarina denk geldi ceketin altinda hicbisey belli olmuyodu:)gözlerine sokuyodum karnimi yine yer vermiyorlardi:)

o zaman ben tamamen istisnayım benim ilk gebeliğim 13. haftadayım ve göbüşüm en az 4-5 aylık gibi baya kilolu hamile kaldım görenler şaşırıyor hamile tişörtü giymeye bile başladım nette araştırdım bu belli olma olayı iç karınla ilgiliymiş iç karnı dar olanların karnı çabuk büyüyormuş :) valla herkes hamile olduğumu biliyor baya belirgin ama bu benim baya kilo alacağımı da gösteriyormuş bir de bende çok gaz sancısı oluyor o yüzden de şişlik var taş gibi sertleşiyor karnım ama üstüne yatamayacağım ve M bedenden XL ye geçmek zorunda kalışım kadar çıktı bakalım 9 aylık halim ne olacak şimdiden böyleysem Allah yardımcımızolsunnn inş. sizinkilerde hemen belli olur çok güzel bir duygu....

ilk 12 haftada gebelik belirtileri yorgunluk
çekeriz ve haftalar ilerledikçe bu şikayetler kaybolur
rahat bi döneme geçeriz.14.haftada karın daha çıkmaz
hele ki bazılarının karınlarının iç yapısı geniş olurmuş
daha geç çıkarmış o yüzden panik yapma.akıntıların içinse doktora git
bi sor idrar tahlili falan yapar belki daha iyi bilgi verir.
İnşallah bebeğini sağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın canım.

o zaman ben tamamen istisnayım benim ilk gebeliğim 13. haftadayım ve göbüşüm en az 4-5 aylık gibi baya kilolu hamile kaldım görenler şaşırıyor hamile tişörtü giymeye bile başladım nette araştırdım bu belli olma olayı iç karınla ilgiliymiş iç karnı dar olanların karnı çabuk büyüyormuş :) valla herkes hamile olduğumu biliyor baya belirgin ama bu benim baya kilo alacağımı da gösteriyormuş bir de bende çok gaz sancısı oluyor o yüzden de şişlik var taş gibi sertleşiyor karnım ama üstüne yatamayacağım ve M bedenden XL ye geçmek zorunda kalışım kadar çıktı bakalım 9 aylık halim ne olacak şimdiden böyleysem Allah yardımcımızolsunnn inş. sizinkilerde hemen belli olur çok güzel bir duygu....

bende aynı senin gibiyim 14 haftada hamile kıyafetleri giymeye başlamıştım hep hamile göbeğimle ilerledi 38 bedenden 42 ye çıktım daha doğuma 1.5 y var ve kocamanda bi göbeğim 6 aylıkken doğum ne zaman diye soruyolardı iç karnım çok darmış resmen bazı zamanlarda yırtıldığını hissediyorum içerden

bende aynı senin gibiyim 14 haftada hamile kıyafetleri giymeye başlamıştım hep hamile göbeğimle ilerledi 38 bedenden 42 ye çıktım daha doğuma 1.5 y var ve kocamanda bi göbeğim 6 aylıkken doğum ne zaman diye soruyolardı iç karnım çok darmış resmen bazı zamanlarda yırtıldığını hissediyorum içerden

valla sevinidim çünküm ters bişeyler oluyor sanıyordum :) doktor önemli olan karnın büyüklüğü değil bebeğin sağlığı diyor bebek iyiyse bunun keyfini çıkar dedi peki karnın erken büyürse öne doğru erkek diyorlar doğru mu senin meleğin kız mı erkek mi benim karnım sadece önde yuvarlak yanlarım bomboş arkadan bakıldığında hiç belli değil ama önde top gibi büyüyor cinsiyetini göstermedi yavrum bişeyde alıp öremiyorum :) çok merak ediyorum belki sen bir fikir verirsin :)

valla sevinidim çünküm ters bişeyler oluyor sanıyordum :) doktor önemli olan karnın büyüklüğü değil bebeğin sağlığı diyor bebek iyiyse bunun keyfini çıkar dedi peki karnın erken büyürse öne doğru erkek diyorlar doğru mu senin meleğin kız mı erkek mi benim karnım sadece önde yuvarlak yanlarım bomboş arkadan bakıldığında hiç belli değil ama önde top gibi büyüyor cinsiyetini göstermedi yavrum bişeyde alıp öremiyorum :) çok merak ediyorum belki sen bir fikir verirsin :)

benim sivri bi karnım var öne doğru erkekmi diye soruyorlar ama bebeğim kız top gibi önde karnım ama kalçalarımda çok genişledi ALLAH hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin

kızlar yaa demiştim ya benim akıntı problemim var diye bugün dışarıya çıktım eve geldim bi baktım altım sırılsıklam ama ağrı sızı ters bi durum yok gibi bu ıslaklık nerden geldi yaaa ben bu stresle doğurursam maşallah hıı cvp bekliyorum

8 haftalk hamileyim ve bugün hamile pantolonu almak zorunda kaldım.hiçbir pantolonum olmuyo belleri kavuşmuyo.napalım lekelenme var diye yattık yedik sonunda 10 günde bu hale geldik.bebiş için katlanırız.sağlıkla gelsin de sonra vericez inşallah.:49:

hiç korkma benimde karnım 24-25. haftada ancak çıkmaya başlamıştı. hatta bozuluyodum artık nasıl hamilesin sen hani karnın nerde diyenlere. doktorum boşver onları herkesin vucut şekli farklı demişti. zaten 14 hafta çook erken karın için. Eğer akıntın yumurta akı kıvamında kokusuz şeffaf ise korkma tabiki yinede doktoruna danış canım. benim akıntım hala bitmedi ama dediğim gibi şeffaf kokusuz olduğu için doktorum problem yok dedi. içini ferah tut sağlıkla al insallak bebişini kucağına :49:

hiç korkma benimde karnım 24-25. haftada ancak çıkmaya başlamıştı. hatta bozuluyodum artık nasıl hamilesin sen hani karnın nerde diyenlere. doktorum boşver onları herkesin vucut şekli farklı demişti. zaten 14 hafta çook erken karın için. Eğer akıntın yumurta akı kıvamında kokusuz şeffaf ise korkma tabiki yinede doktoruna danış canım. benim akıntım hala bitmedi ama dediğim gibi şeffaf kokusuz olduğu için doktorum problem yok dedi. içini ferah tut sağlıkla al insallak bebişini kucağına :49:

yok benimde normal akıntı hamilelikten öncede vardı sonrada devam etti işte yaa hamilelik çok zormuş yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun ağrı sızı bulantı stres ben bide arka arkaya yapmak istiyordum eşim bunu gördük başka yok sana çocuk diyo boşuna stres yapıyorum sanki ama insan korkuyor yinede

Back
X