benim gibi olan veya sebebini bilen varmı kızlar???

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
8 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce 50 kiloydum boyum 173 ve şu 1 ayda tam 4 kilo almışım eskisinden daha az yiyorum bulantım var herşeyden tiksindim iştahım yok nerden geldi bu kilolar anlamıyorum canım çok sıkkın ve nerdeyse ağlicam artık şimdiden böyletse napacam ben bilmiyorum:KK43: dünden beri 2 kilo almışım benim hiç karnım yoktu şimdiden çıktı böyle giderse psikoloji kalmicak bende

cimcimesev 37894797 .!.:
8 haftalık hamileyim hamile ka önce 50 kiloydumm 173 ve şu 1 ayda tam 4 kilo almışım eskiden daha az yiy bulantım var herşeyden tiksindim iştahım yok nerden geldi bu kilolar anlamıyorum canım çok sıkkın ve nerdeyse ağlicam artık şimdiden böyletse napacam ben bilmiyorum:KK43: dünden beri 2 kilo almışım benim hiç karnım yoktu şimdiden çıktı böyle giderse psikoloji kalmicak bende
Tartilirken sabah kahvaltidan sonra ve tuvalete ciktiktan sonra tartilmaya dikkat et. Ayrica oyle hergun tartilma haftada bir ve ayni gun tartilmaya ozen goster. Baska turlu yaniltici olur. Sabah ile aksam bile farkeder. Bir gunde oyle 2 kilo felanda alinmaz. Evham yapma bebiside uzme ;)

8 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce 50 kiloydum boyum 173 ve şu 1 ayda tam 4 kilo almışım eskisinden daha az yiyorum bulantım var herşeyden tiksindim iştahım yok nerden geldi bu kilolar anlamıyorum canım çok sıkkın ve nerdeyse ağlicam artık şimdiden böyletse napacam ben bilmiyorum:KK43: dünden beri 2 kilo almışım benim hiç karnım yoktu şimdiden çıktı böyle giderse psikoloji kalmicak bende
Canim boyunda kilonda gayet guzel endiselenme bende boy atmissekiz kilo atmisdort le hamile kaldim.ustelik seksen kilodan dustumde kaldim kilom tam oturmadigi icin daha ikinci ayimda bes kilo aldim. Kis ayinda oldugumuz icin hormonlarinda etkisiyle vucudumuz cok cabuk yaglanma yapar . Ama dogum yaza geliyor bol bol kavun karpuzla sonbahara girmeden elli olacaksin hic mrk etme bence....

Boyuna göre kilon az zaten canım bu yüzden sorun etme ben de aynı durumdayım seninle hatta sen benden beş cm uzunsun bile.

merhaba hanımlar.. benimde kilom çok az daha doktora gitmedim daha. normalde iştahım da az. napıcam bilmiyorum. aynı durumda olan ya da olmuş biri var mı.

Back
X