Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Mylove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
510
141
103
26
Merhaba hanımlar ben 2 yıllık evliyim çocuk istiyorz 1 kere hamile kaldm ama kalbi durduğu için kürtaj oldm mart ayında ve hala hamile kalamadm normalde 16 eylülde adet olmam gerekiyodu olmadım şuan adetim 16 gün geçti 2 kere test yaptm negatif bu süreden sonra sizce gebelik çıkma ihtimali var mıdır

Varsa bile en gec 15 gün icinde çıkmalıydı dr a bi görünün bence

Baska belirtilerijiz varmi gebelige dair gecikmeden baska

Baska belirtilerijiz varmi gebelige dair gecikmeden baska
Çok akintim var bide kaşık ağrısı oluyor ama bunlar ilk günden beri var 4.gün ve 10.gün test yaptm çıkmadı o yüzden bende belirtilere pek takılmadm açıkçası

Anladm gec dollenme yasiyor olabilirsiniz bazen idrara gec dusebilir. Belki suan gebesiniz ama farkinda degilsiniz bence en kisa zamanda kan testi verin 1 saate cikiyor zaten sonuc. Idrar testiyle olacak is degl 🙏 umarim gebesinizdir bende cok istyrm insallah herkesin gonlune gore okur 😇

Anladm gec dollenme yasiyor olabilirsiniz bazen idrara gec dusebilir. Belki suan gebesiniz ama farkinda degilsiniz bence en kisa zamanda kan testi verin 1 saate cikiyor zaten sonuc. Idrar testiyle olacak is degl 🙏 umarim gebesinizdir bende cok istyrm insallah herkesin gonlune gore okur 😇
Inşallah canım işte benim olduğum yerde tek devlet hastanesi var özel yok randevu en yakın 8 ekime bulabildm o yüzden beklemek zorundaym hiç umidim yok açıkçası hamile gibide hissetmiyorum ama çok istiyoruz bizde

Moralini yuksek tut belirti kisiden kisiye degisir. Aslinda cokta takilmamak lazm. Bence gebe kalmis olablrsnz dedgm gibi gec dollenme olmustur muhtemelen. 8 ekimi bekleyip kan testi verin 😇

Moralini yuksek tut belirti kisiden kisiye degisir. Aslinda cokta takilmamak lazm. Bence gebe kalmis olablrsnz dedgm gibi gec dollenme olmustur muhtemelen. 8 ekimi bekleyip kan testi verin 😇
Hayırlısı ne ise o olsun sen ne kadardır evlisin

Acile giderek sancin oldugunu ve gebelikten supheleniyorum de dusuk riskim olabilir de ve biraz abart hemen kan testi yaparlar olmadi sonucu burda yazarsin bakarz beraber hadi insallah guzel haberle donersin

Soypede yapilabilir o hastaneye aksam 5 ten sonra gidip yola cikacaginizi ama gebelik suphenizin oldugunu soyleyin 1 saate zaten ckior snuclari acilde yaptrn yani testi

Acile giderek sancin oldugunu ve gebelikten supheleniyorum de dusuk riskim olabilir de ve biraz abart hemen kan testi yaparlar olmadi sonucu burda yazarsin bakarz beraber hadi insallah guzel haberle donersin
Canım burda bi ara denedm doktorla falan tartıştık bi kereye mahsus yaptılar ama bidaha buraya kan ocin gelmeyin sağlık ocağına gidin dediği için uğraşmak istemiyorm bende 8 ekimi beklicem hem kadın doğum bakarsa daha iyi diye düşünüyorm

Canım burda bi ara denedm doktorla falan tartıştık bi kereye mahsus yaptılar ama bidaha buraya kan ocin gelmeyin sağlık ocağına gidin dediği için uğraşmak istemiyorm bende 8 ekimi beklicem hem kadın doğum bakarsa daha iyi diye düşünüyorm
Valla ben hiç beklemiyorum direk acile kan veriyorum kimse bir şey demiyor gebelik için gittiğini söyleme ağrım var de adet geçti felan de zaten hemen yaparlar

Hani cok merak ettigin icin oyle dedim cunku bende senin gibi gebelikten suphelendim ve geceydi ama tabi icim icimi yiyodu bende dahiliyeye gidip bsyler uydurdum o arada betayi yaptrdim tabi oda bana dedi bir kereligine mahsus falan filan sonucta yaptrdim

Valla ben hiç beklemiyorum direk acile kan veriyorum kimse bir şey demiyor gebelik için gittiğini söyleme ağrım var de adet geçti felan de zaten hemen yaparlar
Orası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün için

Back
X