• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olanlar varmıdır?

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
40
Merhaba aklıma takılan bir konu var...
Örneğin adet öncesi aşırı gergin huzursuz sinirli oluyoruz kimi bayanlar ben çok sinirli oluyorum özellikle adetim bir kaç gün geçince önüme çıkan en ufak bir olumsuzlukta ortalığı yakıp yıkacak kadar. Endişeli takıntılı oluyorum adetten 3 gün önce baslıyor ve adet bitimine kdar sürüyor depresyonun dibini görüyorum deyim yerindeyse merak ettiğim şu hamile kalınca adet göremiyoruz haliyle ozaman bu sinir bu huzursuzluk sendromlar 9 ay boyunca devammı edıyor? Ben dediğim gibi günüm bir kaç gün geçince sinirden düz duvarı yıkmak geliyor içimden Hamilelik yaşamıs bayanlardan yorumlar bekliyorum çok teşekkürler

İlk zamanlar daha doğrusu ilk aylar çok sıkıntılı geçiyo patlamaya hazır bomba gibi gergin ve sinirli..

Geçen haftalarda daha beterdim de şu aralar biraz daha iyi gibiyim ama tamamen yatışmadım..

Adet öncesi bende huzursuz gergin olurumda duvarı yıkmak istemem doğrusu
O günlerinizde kim var yanızda
Hamilelik başlı başına problemli bir dönem zaten

Adet olacağım günün sabahı klasik ‘ölmek istiyorummm’ iç sesiyle uyanırım :deli:
Hamilelik olayını ben de merak etmiştim.

Benimde normalde adet oncesi stresli gecer fakat hamilelikte hic oyle olmadim. Aksine herseye gulesim geliyordu. Belkide uzun zamandir istedigim icindir. Hatta dogumda bes saat kadar suni sanci verdiler ama sancim olmadi. Etraftaki kadinlar avaz avaz bagirirken ben ayy ne guzel bagiriyolar diye mutlu oluyodum onlar adina. Cunku sancilari vardi sirayla doguma giriyorlardi.
Konu cok alakasiz yere geldi ama ozetle ben cok mutlu gecirdim her anini

Yumurtla dönemi öncesi ve sonrası var.Yumurtlama gerçekleşene kadar rahatsın,şişkinlik ve huzursuzluk olmaz.Ama yumurta çatladıktan sonraki adet öncesi sürecinde gerginlik oluyor,rahim kalınlaşıyor ve huzursuz oluyorsun.Hamilelikte de döllenme olduktan sonra adeti beklerken rahim kalınlaşıyor aynı adet gibi bir gerginlik oluşuyor.

Gebelik ilerledikçe rahim de genişliyor,eskisi gibi rahatsızlık vermiyor.Genelde öğrenilen ilk haftalarda oluyor bu gerginlik hali.

Örneğin adet öncesi aşırı gergin huzursuz sinirli oluyoruz kimi bayanlar ben çok sinirli oluyorum özellikle adetim bir kaç gün geçince önüme çıkan en ufak bir olumsuzlukta ortalığı yakıp yıkacak kadar. Endişeli takıntılı oluyorum adetten 3 gün önce baslıyor ve adet bitimine kdar sürüyor depresyonun dibini görüyorum deyim yerindeyse merak ettiğim şu hamile kalınca adet göremiyoruz haliyle ozaman bu sinir bu huzursuzluk sendromlar 9 ay boyunca devammı edıyor? Ben dediğim gibi günüm bir kaç gün geçince sinirden düz duvarı yıkmak geliyor içimden Hamilelik yaşamıs bayanlardan yorumlar bekliyorum çok teşekkürler
Evet aynı stresin birikmiş hali oluyor ama duvarı yıkmaya haliniz olmuyor bide bulantı vs. Hasta gibi oluyorsunuz onunda etkisi bir de çekilmezim gerçekten farkındayım allah eşime sabır versin :anne::anneadayı:

Pms sandromu
Ben de öyleyim

Ki
Kişiden kişiye değişir bu durum. Ben
İlk ayımda çok alıngandım.
Sonra geçti,şimdi ara ara ufak tefek şeylere ağlayabiliyorum ve normalde ben sadece sinirlendiğim zaman ağlayabilirim.
Yani hormonlar tamamen değiltiriyor. Hiç öyle kırıp dökecek kadar sinirm olmadı hamileliğimde.
Eğer çok çok sinirli bir yapınız varsa bunu tedavi ettirmenizi tavsiye ederim.

Ben hamile kaldığımdan beri çok sakinim. Sakinleştirici almış gibiyim sanki.

Valla hastaliktan gözüm açilmiyor hep gribim. Halim yok sinirlenmeye.

Adet döneminde aynı anlattığımız gibiyim. Hatta esim bazen sinirimden depresyonumdan adet donemimin yaklaştığını bile bilir ve illallah eder ama hamileyken pamuk gibiydim hatta esim keşke hep hamile olsan diyordu.

Back
X