benim gibi olup doğum yapan varmııııııı?

ceymur

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
17
0
16
İzmir
kızlar ben ilk bebeğimi kaybettim. ikincisine hamileyim kanımda pıhtılaşma olduğu için karnımdan hergün iğne vuruluyorum.günde 7 tanede ilaç kullanıyorum. bu ayın 21inde dr gitcem kese görüncek. yalnız beta hcgde aşırı artış var. dün yaptırdım 331di bugün 733 çıktı bu normal mi. yoksa ikiz mi bebeğim.benim gibi iğne kullanıp doğum yapan varmı acabaa.....

kızlar ben ilk bebeğimi kaybettim. ikincisine hamileyim kanımda pıhtılaşma olduğu için karnımdan hergün iğne vuruluyorum.günde 7 tanede ilaç kullanıyorum. bu ayın 21inde dr gitcem kese görüncek. yalnız beta hcgde aşırı artış var. dün yaptırdım 331di bugün 733 çıktı bu normal mi. yoksa ikiz mi bebeğim.benim gibi iğne kullanıp doğum yapan varmı acabaa.....

Ben varim canim ama sadece ilk 3 ay igne oldum sonrasinda ilaclarla devam ilk bebegimi kaybettim ondan 1yil sonra hamile kaldim iste igneler ilaclar bebegimi saglikla kucagima aldim su an 8 aylik o 5 aylikken tekrar hamile kaldim ve bunda hic ilac igne yok sorunsuz devam ediyo allaha sukur korkma hersey cana varir:)

Aynen benim arkadaskm da var hergun igne oldu...simdi dogum da yapti saglikli bebegi var. ins.. sende saglikla al kucagina..

Back
X