Benim gibi olup hamile oldugunu öğrenenler lütfen bakabilir mi

cavresamn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
139
41
28
28
Mrb kızlar size birsey sormak istiyorum ben normalde hiç istisnasiz adet olmadan 10 gün önce ağrı çekerim özelliklede göğüslerim çok ağrır ama bu sefer hiç bir ağrım sızım yok ve adetime iki gün var sizdede böyle olan varmı acaba hamile olabilirmiyim böyle olupda hamile olduğunu öğrenen varmi cevaplar mısınız

Ah aynı şeyi ben yaşıyorum her ay göğüslerim ağrır bu ay ağrımadı. Ve regl im bugün 7 gün gecikti dün test yaptım öğlen :(

Ah aynı şeyi ben yaşıyorum her ay göğüslerim ağrır bu ay ağrımadı. Ve regl im bugün 7 gün gecikti dün test yaptım öğlen :(
Sonuç ne çıktı canım bayağı da gecikmiş günün benimde dün normalde başlaması gerekti adetimin başlamadı

Canım dün test yaptım ilk 5 dakikada da fotoğrafını çektim böyle çıktı. Bugün hala olmadım bakalım :(

Eklentiler

• IMG_7316.webp
    IMG_7316.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7318.webp
    IMG_7318.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 125
Canım doktora gittim, kistten şüphelendim ama temiz çıktı. Betahcg 0,1 şimdi tarlusal verdi hala regl olmadım bekliyorum sen ne yaptın ☺️
Şükür canım sevindim temiz çıkmasına bende hayla bekliyorum regl mi test yapicam bir iki gün gecerse yine

Canım umarım hamilesindir, inşallah o çift çizgiyi görürsün..
Ve benim gibi bozuk yada yanlış sonuç gösteren testlere denk gelmezsin.
Küçük bir tavsiye, yaşadıklarımdan sonra, test alırken aynı markadan bir kaç tane almak yerine farklı markalardan bir kaç tane al bence.

Küçük bir tavsiye, yaşadıklarımdan sonra, test alırken aynı markadan bir kaç tane almak yerine farklı markalardan bir kaç tane al bence

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi yaparım benimde artık testlere inancım kalmadı burada böyle gördükçe dediğin gibi yapacağım yada direk kan veririm biraz daha bekleyip

Küçük bir tavsiye, yaşadıklarımdan sonra, test alırken aynı markadan bir kaç tane almak yerine farklı markalardan bir kaç tane al bence.
Günaydın canım ben test yaptım yine ilk saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı baya belirgin sonra ben toparlana kadar kayboldu benim iyice kafam karıştı ya

Günaydın canım ben test yaptım yine ilk saniyeler içinde ikinci çizgi çıktı baya belirgin sonra ben toparlana kadar kayboldu benim iyice kafam karıştı ya
Canım kusura bakma ya, regl oldum ben çok rahatsızdım şimdi gördüm.
Bana da tuhaf geldi, tabii benim dolandırıcı testlerden sonra şaşırmıyorum da, elinde test varsa yarın sabah tekrarlasana. Merak ettim ben de.
İnşallah gerçek pozitif sonucu görürsün.

Canım kusura bakma ya, regl oldum ben çok rahatsızdım şimdi gördüm.
Bana da tuhaf geldi, tabii benim dolandırıcı testlerden sonra şaşırmıyorum da, elinde test varsa yarın sabah tekrarlasana. Merak ettim ben de.
İnşallah gerçek pozitif sonucu görürsün.
Estağfurullah canım ne kusuru geçmiş olsun suan test yok elimde kanda vermeye gidemiyorum saun yarın alabilirsem alacağım test yine yada bekleyeceğim bakalım haber ederim canım alırda yaparsam

Estağfurullah canım ne kusuru geçmiş olsun suan test yok elimde kanda vermeye gidemiyorum saun yarın alabilirsem alacağım test yine yada bekleyeceğim bakalım haber ederim canım alırda yaparsam
Anladım canım, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka haber et, senin için günde bir kere en az giriş yapıyorum, belki güzel bir haberi vardır diye .❤️

Anladım canım, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka haber et, senin için günde bir kere en az giriş yapıyorum, belki güzel bir haberi vardır diye .❤️
Sağol canım teşekkür ederim az önce test aldım da sabah yapayım.diye bekliyorum sabah idrariyla yapmak daha iyimis galiba

Back
X