Benim gibi olup hamile oldugunu öğrenenler lütfen bakabilir mi

Anladım canım, hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka haber et, senin için günde bir kere en az giriş yapıyorum, belki güzel bir haberi vardır diye .❤️
Galiba regli olacağım ya bugün kahve rengi bir akintim oldu sonra peçeteye hafif pembemsi bir akıntı geldi galiba başlangıç 😔😔

Canım ne oldu durum nedir? İnşallah regl olmamışsındır da yerleşme kanaması gibi bir durumdur.
Bilmiyorum canım iki gündür simsiyah afedersin çamur gibi bir akıntım oluyor çokta degil böyle parça parça bende anladım ne olduğunu ve sancim oluyor testim iki gün önce negatif çıktı değişik bir halim var

Bilmiyorum canım iki gündür simsiyah afedersin çamur gibi bir akıntım oluyor çokta degil böyle parça parça bende anladım ne olduğunu ve sancim oluyor testim iki gün önce negatif çıktı değişik bir halim var
Gerçekten tuhafmış canım ya.
Bazen insanın dengesi bozuluyor, özellikle yaz sıcakları falan ondan da oluyor olabilir.
Ama bence sen bir doktora görün, en azından âdet söktürücü bir ilaç verir, regl olup yeni bir döngüye girmen için.
İçin rahatlar hem, nedir ne değildir bu durum öğrenmiş olursun.

Bazen insanın dengesi bozuluyor, özellikle yaz sıcakları falan ondan da oluyor olabilir.
Ama bence sen bir doktora görün, en azından âdet söktürücü bir ilaç verir, regl olup yeni bir döngüye girmen için.
İçin rahatlar hem, nedir ne değildir bu durum öğrenmiş

İçin rahatlar hem, nedir ne değildir bu durum öğrenmiş olursun.
Öyle yapacağım canım zaten bu ayda nasip olmadı bakalım inşallah ikimiz içinde önümüzdeki ay hayırlısıyla bebis haberi vermek nasip olur 🥰🤲🤲

Öyle yapacağım canım zaten bu ayda nasip olmadı bakalım inşallah ikimiz içinde önümüzdeki ay hayırlısıyla bebis haberi vermek nasip olur 🥰🤲🤲
İnşallah canım, eğer ikimizden biri olur da güzel haber alırsak ( gönül ister ki ikimiz de aynı ay içinde alalım tabi ) buradan birbirimizi bulalım, yada özel mesaj yazalım.🤍

İnşallah canım, eğer ikimizden biri olur da güzel haber alırsak ( gönül ister ki ikimiz de aynı ay içinde alalım tabi ) buradan birbirimizi bulalım, yada özel mesaj yazalım.🤍
Canım meraba nasilsinsin ne durumdasın bu ay bir gelişme varmi merek ettim seni

Back
X