• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olup hamile oldugunu öğrenenler lütfen bakabilir mi

Daha yeni öğrenmiştim canım 4 haftalık kadardı evde kanamam oldu gittim düşük gerçekleşmişti maalesef
çok geçmiş olsun size de hayırlı güzel sağlıklı bir gebelik daha nasip etsin
Anladım, Allah sana da bana da bu süreçte olan herkese kolaylık versin inşallah. Benim de 11 Eylül regl tarihim.
Yine de bir umut, yumurtlama günlerini değerlendiriyorum, takviyeler alıyorum, hayıt otu içiyorum.
Mayısta doğal yolla olan gebeliğim sonlanmıştı maalesef, belki yine olur umuduyla çabalıyorum.
İnşallah sen de, ben de, cavresamn cavresamn de dahil , aynı durumda olan tüm kadınların en kolay şekilde mucizelerimiz olsun.. ❤️❤️
amin inşallah, ben geçen ay MR çektirmiştim karnımda ağrı oluyordu. Bugün raporlanmış uterusta adenomiyozis görünümü mevcut yazılmış. Moralim bozuldu biraz, dra henüz gösteremedim ama inşallah kolay bi çaresi vardır.

amin inşallah, ben geçen ay MR çektirmiştim karnımda ağrı oluyordu. Bugün raporlanmış uterusta adenomiyozis görünümü mevcut yazılmış. Moralim bozuldu biraz, dra henüz gösteremedim ama inşallah kolay bi çaresi vardır.
Geçmiş olsun canım, moralini bozma doktorla görüşmeden.
Biliyorum rahim büyümesi gibi bir durum, ama bildiğim kadarıyla tehlikeli bir durum değil.
Vardır illa ki bir tedavisi, içini ferah tut lütfen.

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım üzülme hemen kötüyü düşünme illaki vardır tedavisi 🤲🤲

Back
X