Ne güzel .. benim de birlikte olduğum kişi lise mezunu işsizdi. Bi de üstüne aldattı. Allah’a şükür evlilik olmadı. suan başkasını sevip evlenebilir miyim bilemiyorum. Allah arkadasınzı hep mutlu etsin insallahOoo cok var..
Hatta evlenıp eşini evınde baskasıyla basan arkadasım var ..tabı bosandı
Yolda gorsen yuzune bakmazsın ..oyle bır tıple evlıydı..
Suan yenıden bekar bırıyle evlendı boylu poslu yakısıklı
Ve ıkısıde calışıyor en guzel semtte oturuyor (digerıyle kotu bır mahallede mustakıl bır evde oturuyordu)cocugu oldu..
Cok mutlu esı gozlerının ıcıne bakıyor
Esının aılesı desen hepsı pervane..
Kendıde bızde boyle bır kısmetı olacagını dusunmezdık ..
İnsallah rabbim herkese nasip eder..Cok var evlenemedım dıye uzulen
Bır anda karsına fırsat cıkıyor
Onemlı olan hayırlı bırısı olması..
sevmek de istiyorumMantık evliliği yap.
Bızımkınınde gozu kördu..Ne güzel .. benim de birlikte olduğum kişi lise mezunu işsizdi. Bi de üstüne aldattı. Allah’a şükür evlilik olmadı. suan başkasını sevip evlenebilir miyim bilemiyorum. Allah arkadasınzı hep mutlu etsin insallah
Evet bana da cok söylerlerdi. İste dinlemedim. İnsallah Allah hayırlsını nasip ederBızımkınınde gozu kördu..
Esıde Kendıne yakışmayan cahıllıkte bırıydı ..
Suan hayal edemeyecegı hayatı ve askı yasıyor ..
sabır ...
bence karsına cıkması ıcın dua et tabı hayırlısının ..
Insallh gonlune gore olur
Öyle dua ediyorum rabbim size de nasip eder insallahBenimde 4 senelik bi ilişkim bitti. Şu an iyki olmamış dıyorum. Daha iysi karşınıza çıksın dua edın
Zaten suan icin düşünmüyorum. Hazır değilim ama bir daha sevememekten korkuyorumTatlim benim daha kac yasindasin ki...
Deli gibi asik da olursun mutlu da olursun. Hatta simdi dusunme bile evliligi eski iliskinin hasarlarini atlat, kendini toparla, gez dolas. 30dan sonra dusunursun.
Doğru hayırlısını diliyorum ben de AllahtanBu saatten sonra ???
27 ya da herhangi bir yaş evlenip mutlu olmak için geç değildir .. evlenebilir miyim diye düşünmeyin bence .. hayırlı bir insan karşıma çıkar mı diye düşünün , herkes evlenir ama önemli olan Kadir kıymet bilen birileriyle birlikte olabilmek
İnsallah dediğiniz gibi olur. Allah size de nasip etsin en güzeliniBen de aşağı yukarı bu yaşlardayım. Evli bir arkadaşım bu saatten sonra aşık olamazsın, işte ayaklarını yerden kesecek kimse olmaz filan diyor. Sanki aşık olmanın yaş sınırı var. Bence siz de henüz gençsiniz. Hatalarınızdan ders çıkarın düzgün, güzel bir ilişki kurmamanız için bir sebep yok ortada. Dert etmeyin.
İnsallah teşekkür ederimBasligi gorunce dedim ki kadin kesin 5 cocukla ortada kaldi
Ayol sizde ne var ki illa evlenir mutlu olursunuz konu sahibi. Karalar baglamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?