Benim gibi saçma sapan esprilere maruz kalıp saf gibi gülüp geçenler var mı??

morfistan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
2.659
50
358
Canımı o kadar sıktı ki derdimi anlatmak istedim.. üni.de çok samimi olduğum bir arkadaşım bana sürekli eski nişanlımla alakalı şakalar yapıyor ve ben şu an bir başkasıyla nişanlıyım ve nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. vee saf gibi ağzımı açıp tek kelime etmiyorum.. ben gülüyorum ama içten içe kendimi yiyorum.. sırf kırılmasın diye bişey demiyorum ama bende kırılıyorum.. ne kadar düşüncesiz insanlar var.. ve bu insan benim üni.de çok çok samimi olduğum yediğimi içtiğimi paylaştığım bir insan..

Ne gibi şakalar mesela?

nişanlım şu an da manisada askerde.. 3 gün önce arkadaşımla konuştum nişanlımın nerede askerlik yaptığını sordu bende manisa da dedim...(not: eski nişanlımda afyonluydu).. bana dediki aa öyle mi hani şu afyona yakın olan manisa mı? biliyor musun afyon haritadan kaldırılmış hiç duydun mu?? diyip güldü.. ve sık sık şunu söylüyor sen daha evlenmedin mi ben 2. çocuğumu yapacağım sen daha asker yolu bekliyorsun.. ya zaten nişanlanmamış olmasaydın sen evde kalırdın... bu gibi şakalar...

nişanlım şu an da manisada askerde.. 3 gün önce arkadaşımla konuştum nişanlımın nerede askerlik yaptığını sordu bende manisa da dedim...(not: eski nişanlımda afyonluydu).. bana dediki aa öyle mi hani şu afyona yakın olan manisa mı? biliyor musun afyon haritadan kaldırılmış hiç duydun mu?? diyip güldü.. ve sık sık şunu söylüyor sen daha evlenmedin mi ben 2. çocuğumu yapacağım sen daha asker yolu bekliyorsun.. ya zaten nişanlanmamış olmasaydın sen evde kalırdın... bu gibi şakalar...

Senin arkadasin sana baya laf sokuyor bana saka gibi gelmedi soyledikleri.ben olsam yavas yavas muhabbetimi keserdim.Arkadaslik boyle olmaz diye dusunuyorum.unvde de samimi olmus olmaniz bisey ifade etmez benim de unv.ne arkadaslarim vardi simdi baska arkadaslarim var dunya donuyor

bence içten içe size imreniyor kendisinide böyle avutmaya çalışıyorr:) :51:

Benim de arkadaşım diyor bazen o liseden sonra evlenmişti hemen sen hala evlenmedin,evde kaldın diyo bana hiç alınmıyorum açıkcası,yakınlıktan takılıyor,ben de ona iyicene ev hanımı oldun sen diyorum:9::9:..acaba söyleme şekli mi kızdırdı seni,hani diğerlerini anladım da eski nişanlı konusunda şaka yapmasın bence uyarmalısın..

bu gibi şakalardan hoşlanmadığını

söylemelisin bence arkadaşına.yoksa devam edecek

yine üzüleceksin :26:

derhal ona bir cevap bulmalıyız ....

kocayı bulunca kendini bişey sananlardan senin arkadaş...

iyi bi kapağı hak edıyor bence

eski nişanlın hakkında yıne şaka yaptığı bı zamanda ben unuttum gitti sen hala unutamadın şunu de belki susmayı başarabılır

Arkadaşın canını acıtmak istiyor gibi...
Belki kendi durumundan memnun değildir ve içten içe sana özeniyordur.

Ben olsam eski nişanlımdan sözettiği zaman,o konu çoktan kapandı,bir daha bundan sözetmeyelim derdim.
Evlenemedin mi konusu da tuz bibermiş.Tam yeriymiş aslında...
İstesem çoktan evlenmiş olurdum ama şimdi mutsuz olurdum.İyi ki hata yapmamışım diyebilirdin.

valla dediklerine bakınca çok da iyi arkadaşınızmış gibi gelmedi bana.

üni. zamanı çok farklıydı birbirimize çok çok destek oluyorduk her anlamda.. arkadaşım kaçarak evlendi yanında ailesi yokken biz vardık..en azından ben yakın arkadaş olduğumuzu düşünüyordum.. kendisi çok fazla alıngan bir insandır üni. zamanı az uğraştırmadı ne desek darılıyordu.. gönlünü almak için uğraşıyorduk.. diyorum ki acaba farkında olmadan mı yapıyor ..:50:

üni. zamanı çok farklıydı birbirimize çok çok destek oluyorduk her anlamda.. arkadaşım kaçarak evlendi yanında ailesi yokken biz vardık..en azından ben yakın arkadaş olduğumuzu düşünüyordum.. kendisi çok fazla alıngan bir insandır üni. zamanı az uğraştırmadı ne desek darılıyordu.. gönlünü almak için uğraşıyorduk.. diyorum ki acaba farkında olmadan mı yapıyor ..:50:

kendı evliliğinde mutlumu :26:

Senin arkadasin sana baya laf sokuyor bana saka gibi gelmedi soyledikleri.ben olsam yavas yavas muhabbetimi keserdim.Arkadaslik boyle olmaz diye dusunuyorum.unvde de samimi olmus olmaniz bisey ifade etmez benim de unv.ne arkadaslarim vardi simdi baska arkadaslarim var dunya donuyor

bir yandan da diyorum ki kaçarak evlendiği için ilk zamanlar çok zor zamanlar geçirdi..ona destek olan kimse yoktu.. belki o dönemden kalma psikolojik sorunları vardır.. iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama bende fazlasıyla kırılıyorum..

Benim de arkadaşım diyor bazen o liseden sonra evlenmişti hemen sen hala evlenmedin,evde kaldın diyo bana hiç alınmıyorum açıkcası,yakınlıktan takılıyor,ben de ona iyicene ev hanımı oldun sen diyorum:9::9:..acaba söyleme şekli mi kızdırdı seni,hani diğerlerini anladım da eski nişanlı konusunda şaka yapmasın bence uyarmalısın..

uyardığımda da çok eminim küsecek.. aşırı alıngan birisi.. ama ben artık saflık yapmayacağım tekrarlarsa ne olursa olsun söyleyeceğim..

bu gibi şakalardan hoşlanmadığını

söylemelisin bence arkadaşına.yoksa devam edecek

yine üzüleceksin :26:

ben eski nişanlımdan ayrılalı 3 sene oluyor.. neredeyse bu tarz şakalar 3 yıldır devam ediyor.. benim üzgün olduğum zamanlarda bile bana evde kaldın diyordu.. sırf o üzülmesin diye ben üzülüyorum arkadaşlığımızın hatrına:43:

derhal ona bir cevap bulmalıyız ....

kocayı bulunca kendini bişey sananlardan senin arkadaş...

öyle oldu.. sanki büyük marifet.. sanki evlendi de başı göğe erdi.. neler yaşadı hepsini biliyorum istesem bende bir sürü laf sokarım da ben cvp veremiyorum işte..

Çok yakın arkadaş değilsiniz sanırım, aranızdaki diyaloğa bakarak söylüyorum, kırmadan uyarın.

bak ben nişanlıyım ve yakında evlenicem bu tarz şakalar yapmazsan sevinirim.

Evlilik, askerlik gibi şakalarındada benim acelem yok, acelesi olanlar düşünsün diyin geçin.

Back
X