Benim gibi saçma sapan esprilere maruz kalıp saf gibi gülüp geçenler var mı??

Son yazdığına da bakarsak senin pek de yakın arkadaşın değil bence bu kişi,
bir daha aynı şekilde konuşursa güzellikle sustur yoksa dediğin gibi kırılan kişi hep sen olacaksın.

Bence bilerek yapıyor..

Senin eski nişanlından ayrılma kararının ne kadar doğru olduğunun farkında, ve şimdiki nişanlının da ne kadar doğru bir insan olduğunun farkında..

Kendi evliliğinde çok sorunlar yaşadığı için senin de eski nişanlınla evlenip benzer sorunları yaşamanı tercih ederdi..
Ama olmadı sen eskisindn ayrıldın..:)
Ve yeni nişanlınla daha mutlu olacağını tahmin edip bundan endişe duyuyor, ve eski olayı kurcalıyor..

Neden yapıyor bunu?

Nedeni yok..Bazı insanlar karşılarındakinin de kendisi gibi hata yapmasını ister, kendisi gibi sorunlar yaşamasını ister ki..bak bu hatayı yapan sadece ben değilim, başkaları da aynı hataları yapabiliyor..deyip egosu rahatlasın..

Üzgünüm ama böyle.

Arkadaşının da bu mantıkta olma ihtimali yüksek..

Bence sen bu insandan uzak dur..

uzak duracağım!! artık o aramadığı sürece ben aramam olurda arar ve laf sokmaya kalkışırsa bende karşılığını vereceğim.. ben alt tarafı nişanlımdan ayrıldım bana laf sokabileceği tek konu bu.. ben onu kendi yaptıklarıyla yüzleştireyim biraz..:34:

küserse küssün ya bu arkadaş düşkünlüğünü de anlamak mümkün değil. kız resmen kendi hayatından nefret ediyor senden de hiç hoşlanmıyor insana düşmanı söylemez onun sana söylediklerini sen de hala arkadaşım diye koşş peşinde olacak şey değil

çok şükür tek arkadaşım o değil.. gerçekten dost diyebildiklerimde var ama ne bileyim üni. dönemi geçirdiğim eğlenceli , güzel , hüzünlü ,karmaşık zamanlarda o da vardı.. o yüzden bitirmeyi hiç düşünmemiştim.. ama bu böyle gitmez , gidemez..:20:

ben bu kişiye arkadaş demem.ya yarın bir gün yeni nişanlının yanında da patavatsızlık yapıpda eski nişanlından bahsederse?

artık bu sakaları yapmaması gerektıgını söylemenız sart..kazara erkek arkadasınız bunu duyarsa ozaman daha kötü olacak... oyuzdenn artık bunları yapma benım sevgılım hoşlanmıyor ağzından kaçar falan aramız bozlulur de yanıı nolcakk

zaten nişanlım bunları duysa hattımı değiştirir numaramı ona vermemede aslaaa izin vermez.. ben bazen sinirlenip anlatacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum.. yoksa işler çooook karışır ..

Ayyyy çok sinir bu tipler benim ablamda nişan attı sonra evlendi boyu kadar çoçukları var dayımın hanımı her fırsatta ablamın geçmişiyle uğraşıyordu annem kaç kez uyarmasına rağmen hatta bir keresinde ablamı kocasıyla görüp ayyyy o senin eski defter komser olmuş kızz komser karısı olacakdın attın nişanı eniştebey nasıl bozulmuş ama birşey dememiş kendisinin dükkanı var orda çalışıyor onla kıyaslamış artık ablam ağlayarak geldi anne baba bıktım bu kadından sürekli geçmişimden bahsetmesinden babam hırsla kalktı gitti bizde peşinden yengem yaz ayıydı kapıda bir sürü bayan oturuyorlardı ne istiyorsun benim kızımdan senin kardeşin gibi olmadığı içinmi böyle yapıyorsun dedi ne yapmış kız kardeşim dedi babamda ne yapmadıki evli 3 çoçuklu adama kaçtı kendininde 2 çoçuğu varken sonra geri aldınız tabiki kocasıyla anlaşamadı boşandı dediniz babamla yengem aynı sokakda yetişmişler komşular yengem mosmor oldu annem babama çok kızdı birinin açığını ortaya atıp ağız kapatılmaz diye ama babam o dilden anlar dedi gerçekden o oldu sustu senin arkadaşında böyle terbiyesizmiş

benim nişanlımdan ayrıldığım ilk dönemler mahalledeki gıcık kadınlar bile yüzüme karşı boşver kızım diyip destek oldular ama en yakın arkadaşım dediğim insan sadece evde kaldın vurgusunda bulunabildi :19:

İnsan psikolojisini anlamak zor.Patavatsızlığından da yapabilir,cehaletinden de,olgunlaşmamış olmasından da,ya da sen tepki vermeyince şakalarına senin de eğlendiğini düşünmesinden de veya sırf seni kıskandığından da yapıyor olabilir.Sonuçta sen üzülüyorsan bunu belli edeceksin ya da umursamayacaksın.Hani delidir,ne dese yeridir misali.Yok alınır kırmayım gibi düşüncelere girersen sen daha çok üzülürsün.Zaten arkadaşlığnızda fazla sağlam bir bağ yok gibi görünüyor.Sen tek taraflı özveri yapmışsın hep.
Bu tür konulara girdiğinde eski nişanlı meselesini kapatalım lütfen,hoşlanmıyorum demek niye zor geliyor ki sana.Bazen karşındaki insana yerini bildirmezsen bu şakalrın dozu artarak devam eder.Üniversite arkadaşın olabilir.Ama kimse vazgeçilmez değildir unutma.Ve yok bu zamanda dost bulamam onu da kaybetmeyip gibi saçma düşünceleri at kafandan.Dost bulur insan yeter ki seçmesini bilsin.Kim olursa olsun kimseyle can ciğer olmanı da gerektirmez.Arkadaşın sana birşey katmıyorsa aranıza çizgiyi çek.Yok alınır yok darılır.Boşver ya.Kimsenin nazını çekmek zorunda değilsin.:50:

çok haklısınız.. ben o darılmasın , üzülmesin derken hep kendimi üzdüm.. yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm kişi bunları diyorsa bazı insanlar arkamdan neler diyordur dedim 2 kat fazla üzüldüm.. o beni düşünmüyorsa bende onu düşünmem ..:19:

konunun başını geç okuduğum için telaş yaptım boşuna canımcım :9: :9:

tatlıcım bence sen arkadaşına(!) okkalı bir laf sokmadan sesini kesmeyecek belli ki..
ee sürekli benzer şeyleri başına kaktığını düşünürsek..
vallahi ister ağır de ister deme.. yapıştır anasını satayım.. ayşe olsun diyelim adı..

"ayşecim ben eski nişanlımı unutup yeni bir hayata başladım bunları konuşmak yersiz.. lakin sürekli senin ağzında dolanıyor dikkatimden kaçmıyor ne o senin aklında mı kaldı yoksa eski nişanlım? dikkat et de kocan bunu duymasın erkenden büyük hayalle yaptığın evliliğin sallanmasın bu yanlış anlaşılmayla!!" de..
bak bakalım bir daha densiz densiz yorum yapabiliyor mu zeka yoksunu..!!!!
sende bu tarz insanların seni üzmesine izin verme.. kangren parmak kesilir.. ideolojin bu olsun bence.. :34:

konunun başını geç okuduğum için telaş yaptım boşuna canımcım :9: :9:

tatlıcım bence sen arkadaşına(!) okkalı bir laf sokmadan sesini kesmeyecek belli ki..
ee sürekli benzer şeyleri başına kaktığını düşünürsek..
vallahi ister ağır de ister deme.. yapıştır anasını satayım.. ayşe olsun diyelim adı..

"ayşecim ben eski nişanlımı unutup yeni bir hayata başladım bunları konuşmak yersiz.. lakin sürekli senin ağzında dolanıyor dikkatimden kaçmıyor ne o senin aklında mı kaldı yoksa eski nişanlım? dikkat et de kocan bunu duymasın erkenden büyük hayalle yaptığın evliliğin sallanmasın bu yanlış anlaşılmayla!!" de..
bak bakalım bir daha densiz densiz yorum yapabiliyor mu zeka yoksunu..!!!!
sende bu tarz insanların seni üzmesine izin verme.. kangren parmak kesilir.. ideolojin bu olsun bence.. :34:

ahh canım benim ahhh... valla artık arkadaşlığımız hiç umrumda değil.. bu mevzu 3 senedir var.. her konuşmamızda aynı mevzular.. bu güne kadar kimseye anlatmadım en sonunda pazar günü patladım.. sağolsun buradaki herkes beni iyi yönlerdirdi.. gözümü açtım artık susmak yoook :20: nişanıma davet edememiştim çok aceleye gelmişti zaten davet etmiş olsaydım da gelmeyecekti de aradı tebrik bile etmedi bi güzel azarladı.. sonrada haa sonunda birini buldun dedi.. bende he evet çok şükür buldum dedim ve güldüm... orda keşke deseydim ben senin gibi 2 kişiyi cepte tutmayı beceremiyorum o yüzden yeni birini bulmak 3 senemi aldı... yok anacım ben akıllanmam demedi deme :9:

zaten nişanlım bunları duysa hattımı değiştirir numaramı ona vermemede aslaaa izin vermez.. ben bazen sinirlenip anlatacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum.. yoksa işler çooook karışır ..

o sizi düşünmeden b u kadar acımasız olabılıyor ama sız daha hala o kırılmasın dıe dusunuosunuz enteresan.....

Son düzenleme:
Back
X