- 5 Mart 2025
- 65
- 28
- 3
- 22
- Konu Sahibi gizemertrk
Gece uyumuyorum gündüz uyanıyorum bittik vallaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim uyku düzenim değişken. Hastane işleri varsa erken uyanırım. Bir arkadaşımla görüşeceksem bir gün önceden kıyafeti ütüler hazırlarım erken uyumaya çalışırım ama birkaç aydır geç uyuyup 10-11 gibi uyanıyorum. Ramazan ayında olduğumuz için sahura kadar uyku tutmuyor, sahur da yapmıyorum sadece su içip öyle niyet ediyorum. 4-5 gibi uyuyup 11 gibi kalkıyorum ya da 6 gibi uyuyup 12 civarı uyanıyorum . Değişiyor yani.Gece uyumuyorum gündüz uyanıyorum bittik vallaha![]()
Nasıl bu kadar az uyuyabiliyorsunuzBenim uyku düzenim değişken. Hastane işleri varsa erken uyanırım. Bir arkadaşımla görüşeceksem bir gün önceden kıyafeti ütüler hazırlarım erken uyumaya çalışırım ama birkaç aydır geç uyuyup 10-11 gibi uyanıyorum. Ramazan ayında olduğumuz için sahura kadar uyku tutmuyor, sahur da yapmıyorum sadece su içip öyle niyet ediyorum. 4-5 gibi uyuyup 11 gibi kalkıyorum ya da 6 gibi uyuyup 12 civarı uyanıyorum . Değişiyor yani.
6 saat az mı? Siz ne kadar uyuyorsunuz peki? Ay kendimi sitedeki Nur gibi hissettim şuanNasıl bu kadar az uyuyabiliyorsunuz![]()
Az mı? 6-7 saat uyuyor yorum sahibi. Neresi az?Nasıl bu kadar az uyuyabiliyorsunuz![]()
Yaş 21 sanırım okuyor musunuz?Gece uyumuyorum gündüz uyanıyorum bittik vallaha![]()
EvetYaş 21 sanırım okuyor musunuz?
Ya ne bilim ramazan iyice bozdu düzeni az geliyor gece uykusu kadar kaliteli olmuyorAz mı? 6-7 saat uyuyor yorum sahibi. Neresi az?
Sınav dönemi mi? Stresten mi uyumuyorsunuz?
Ya çok stresli değildim de bu ara her şey üst üste geldi o yüzden uykuya dalmakta zorlanıyorum ama halledicezSınav dönemi mi? Stresten mi uyumuyorsunuz?