- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi Yakamoz5424
Klomen kullanan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım..Çok zor bir dönem gerçekten,umarım buraya yazan herkes en kısa sürede müjdeli haberleri alır. Bende 2,5 senelik evliyim kasım ayında bir kimyasal gebelik geçirdim,aslında geçen sürede bebek düşünmedik eşimle bebek yapmaya karar verdiğimiz ilk ayda oldu ama maalesef 1 hafta sürdü,kaybettikten sonra anladım ne kadar çok istediğimi. Geçen ay hayal kırıklığı,bu ayda adetime 1 hafta var hemen hemen,çünkü düşükten sonra düzenim değişti biraz. 2 aydır bu durumu yaşamama rağmen anladım ki çok zormuş beklemek hayırlısı Allahtan dilerim daha fazla bekletmeden isteyen herkese versin rabbim
Canim o kiskanmak degilki kendini kotu hissetme sadece benimde olsun diye ic geciyorsun insallah Allh im en kisa zamanda nasip ederKızlar benimde nerdeyse iki seneye yaklaşıyor yok yok yok hic aklımdan atamiyorum cooook üzülüyorum bi hamile görsem kiskaniyorum resmen sonra kendimi toplayıp Allahım onu nazarlardan koru babada nasip et diyorum Rabbim bizde tattirsin inş cooook zor
Canim bebek icin ozel bir sey denedinmi kendiliginden mi oldubenim bebiş nerdeyse 1 yaşında ama bu süreçte olan birini görünce okuyunca hemen diyorum Rabbim nolur isteyene ver diye cok zor bi durum cunku yaşayan bilir ancak nerdeyse 2 yıl bekledim ben oğlumu ablam 3 yıl bekledi yaşayan anlar ancak
Canim oncelikle insallah en yakin zamanda hamile kalirsin .bu pko hakkinda pek bilgim yok int okudugum kadariyla .ama goruyorum cogu kisi bendede vae diyor.ben hormon tahlili kan tahlili smear ve hsg rahim filmj cekildim.doktor hic bir sorun yok dedi .yani demek istedigim sana nasil bu teshisi koydular muayenedemi tahlildeni .yaptirmadigim bir sey varsa yaptirmak icin soruyorumbende 5 aydır bekliyorum pko var bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama yumurtam çatlamadı oda kist oluşturdu önümüzdeki ay klomen kullanıcam bende Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim oncelikle insallah en yakin zamanda hamile kalirsin .bu pko hakkinda pek bilgim yok int okudugum kadariyla .ama goruyorum cogu kisi bendede vae diyor.ben hormon tahlili kan tahlili smear ve hsg rahim filmj cekildim.doktor hic bir sorun yok dedi .yani demek istedigim sana nasil bu teshisi koydular muayenedemi tahlildeni .yaptirmadigim bir sey varsa yaptirmak icin soruyorum
1,5 senedir bekliyorum bende..
tamamı korunmasız geçen 1,5 sene hemde
klomen kullandım, çatlatma iğnesi oldum..
Tam hamile kaldım dedim, hevesimiz kursağımızda kaldı, 8 haftalıkken öldü aldılar, ramazan bayramına 1 hafta vardı
yine bana hüsran yaani..
beklemelere devam![]()
geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah
İsteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin İnşallahh![]()
. Anladim cnm bu baya vucutta belli olan bir sey yani bende olsaydi muayene sirasinda anlasilirdi adetlerimde duzeninden hic sasmadi .pko ilacla duzelebilen bir sey dimi belkide gek skntin o cocuk icin insallah en yakjn zamanda hallolur cnmcanım iyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle.vajinal muayende ortaya çıktı bendeki.8 aydır evliyim vucudumda bir tuhaflık hisddedıyorudum zaten hızlı kilo aldım falan.adetlerimde evlenmedin önce çok düzenliydi.Evlendikten sonra düzensizleşti.Ayda 2 kere falan adet görmeye başladım.İlk 2 dr normal kist dedi.Sonra ağrım arttı falan başka bir dr gittim orda farklı bir ult. ile baktı ve gördü pko dedi.Horman bozuklugu için bir sürü test istedi benden allahtan tahlillerim temiz çıktı.Tüylenme vs yok çok şükür bende.yani bendeki en belirgin özelliği bu pko nun adet düzensizliği oldu canım
. Anladim cnm bu baya vucutta belli olan bir sey yani bende olsaydi muayene sirasinda anlasilirdi adetlerimde duzeninden hic sasmadi .pko ilacla duzelebilen bir sey dimi belkide gek skntin o cocuk icin insallah en yakjn zamanda hallolur cnm
Anladim cnm engel degik diyorlarsa hic kafana takipta canini skma ozaman takibini tabiki yaptirirsin .kist zaten kadinlarin cogunda oluyormus ufak ufak banada var demisti ama onemli olan tupleri kapatip kapatmamasi dedi oyuzden hsg cekti temiz ciktiinşallah canım .pko nun tedavisi yokmuş canım.Ama gebeliğede engel değil diyorlar sadece takip gerektiriyormus.Mesela benim yumurtam büyüyor ama çatlamıyor sonrada kiste dönüşüyor.
Anladim cnm engel degik diyorlarsa hic kafana takipta canini skma ozaman takibini tabiki yaptirirsin .kist zaten kadinlarin cogunda oluyormus ufak ufak banada var demisti ama onemli olan tupleri kapatip kapatmamasi dedi oyuzden hsg cekti temiz cikti
bende tüpleri tıakamasından korkuyorum, hsg çekilmektende çok korkuyorum dr um isterse ne yaparım bilmem artık![]()
Ben ilk muayeneye gittigimde hormon kan bir sey cikmadi alttan muayenede kist gorunce bakalim tupleri tikiyormu dedi bhnuda sadece hsg ile gorebiliyormus.cok zor bir islem degil cnm bence cektir kurtul cunku hsg den sonra bir kac ay icinde hamile kalanda cok oluyormus o iceri saldiklari ilac ufak tjkanikliklari aciyormus.evet biraz aci veriyor ama adet sancisi cekiyorsan onun cok benzeri kesinlikle dayanilmicak bir sey degilbende tüpleri tıakamasından korkuyorum, hsg çekilmektende çok korkuyorum dr um isterse ne yaparım bilmem artık![]()
Ben ilk muayeneye gittigimde hormon kan bir sey cikmadi alttan muayenede kist gorunce bakalim tupleri tikiyormu dedi bhnuda sadece hsg ile gorebiliyormus.cok zor bir islem degil cnm bence cektir kurtul cunku hsg den sonra bir kac ay icinde hamile kalanda cok oluyormus o iceri saldiklari ilac ufak tjkanikliklari aciyormus.evet biraz aci veriyor ama adet sancisi cekiyorsan onun cok benzeri kesinlikle dayanilmicak bir sey degil![]()