• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi uzun suredir ugrasip hamile kalamayan arkadaslarim bu surecte neler yaptigimizi paylasalm

kendiliğinden oldu şükür ama şu kadarını söyleyeyim düşünmeyi bıraktım akışına bıraktım hamileydim ne kadar kasarsan üzersen kendini o kadar geçikiyor
Nasıl aklından atabldın cnm calısmıyorum evdeyım ve aklım hep orda engel olamıyorum test almadanda duramıyorum bi uğraş bulmam lazım kendıme

Nasıl aklından atabldın cnm calısmıyorum evdeyım ve aklım hep orda engel olamıyorum test almadanda duramıyorum bi uğraş bulmam lazım kendıme
kendine acilen hobi bul keke böreğe sarmıştım kendimi sürekli yeni tarifler falan denedim mesela evdeydim bende calışmıyodum özelliklede ilişki sırasında düşünme eşimde bende yok yumurtlama gunu yok bugun olmalı mutlaka diye bi ara cok taktık insan cok uzuluyor öyle olunca sakinleşmek uzaklaşmak lazım

kendine acilen hobi bul keke böreğe sarmıştım kendimi sürekli yeni tarifler falan denedim mesela evdeydim bende calışmıyodum özelliklede ilişki sırasında düşünme eşimde bende yok yumurtlama gunu yok bugun olmalı mutlaka diye bi ara cok taktık insan cok uzuluyor öyle olunca sakinleşmek uzaklaşmak lazım
Haklısın canım bu ayda olmazsa bütün her seyı kafamdan sılıcem ınsallah yapmam lazım

Merhaba;
Bende doktorların çikolata kisti dediği kist vardı onu aldırdıktan sonra korktuk çocuk planlarmızı öne aldık ama bu seferde 6 ay beklemem gerekti. Kısa da olsa zor günlerdi. Özellikle eşim ilk aylardan sonra tedavi görelim dedikçe daha da stres yaptım. Sonuçta ona kendimize biraz zaman tanıyalım dedim.En azından 6-7 ay bu konuyu konuşmama kararı aldık.
Sonra düzenli olarak sabahları kalktım yürüyüş ve koşu yaptım. Bana öyle iyi geldi ki. Hem günlük hayatımı iyi yönde etkiledi hem de spora başladığım ayın sonunda hamile kaldım. Eğer doktora gittiyseniz ve hamile kalmamanız için bir neden olmadığını biliyorsanız sizlere de tavsiye ederim. İnsan iyi hissedince herşey yoluna giriyor.
Şuan 10 aylık bi oğlum var. Allah sizlere de nasip etsin. Evet beklemek çok zor ama bilin ki buna değecek.

Merhaba arkadaslar.6 basarisiz aydan sonra bu bekledigim 7. Ay bu 7 ayda yapmadigim sey kalmadi .birbirimize hem destek olalim hem de bilgilerimizi paylasalim istedim cunku insan gercekten paylastikca rahatliyor
ben de 4 yıldır denemdğm yapmadğm kalmdı .pkoluyum:KK61::KK61::KK61:en son olarak da bir teyze varmış ona gidecez perşembe günü....kocakarı ilacı dedikleri....
napalım çareszlk insana her şeyi yaptryo:KK61::KK61::KK61::KK61:

Son düzenleme:
ben de 4 yıldır denemdğm yapmadğm kalmdı .pkoluyum:KK61::KK61::KK61:en son olarak da bir teyze varmış ona gidecez perşembe günü....kocakarı ilacı dedikleri....
napalım çareszlk insana her şeyi yaptryo:KK61::KK61::KK61::KK61:

canım bir sonuş alırsan bizede haber veririsin :) Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..

bende 1.5 yıldır bekliyorum rahim filmi, aşılama, keçiboynuzu, ilaçlar, bitkiler, kürler, dualalar.... :KK43:

Fiziksel gözle görülür ,doktor tarafından belirtilen bir sorun yoksa eşinizde veya sizde, diğer sebep %100 psikolojiktir.

Teyzemin kızının 9 yıl olmadı, ne zamanki ümitlerini yitirdiler tam evlatlık alacaklardı, o yıl hamile kaldı.Artık umursamamaya başlayıp rahat olunca beden ve zihin, vücut sağlıklı döngüye giriyor,hormonlar doğru sinyal veriyor ve nasip oluyor.Genelde bu böyle.

Yaşınız 35in altındaysa 1 yıldır olmaması normal,1 yılı geçince doktora görünülmeli.35in üstündeyse 6 aydan sonra doktora görünmek gerekiyor.

Fakat size de düşenler şunlar bence; gün aşırı cinsel ilişkiniz olsun,evet bele yastık koymak olumlu katkı sağlayabilir,yumurtlama durumunuzu fiziksel olarak takip edin( bende ortalama 8-10 cm uzayan pıhtı gibi bir sarı-beyazımsı akıntı gelirdi,oradan anlardım.Normal akıntıdan farklı olurdu.Gebe kalmaya daha imkan veren pozisyonları sağlayın.

Nette araştırırsanız görceksiniz ki her ay hamile kalma şansı %25, 4.ayda %75e çıkıyor 7.8.ay denemelerinde ancak 85-90 'ı buluyor. Bunları düşünün ve rahat olun.Adet düzensizliğiniz, kokulu akıntılarınız,vajinal mantar*kaşıntılar,ağrılı ilişkileriniz varsa bu sürecin dolmasını beklemeden doktora gidin.

Fiziksel gözle görülür ,doktor tarafından belirtilen bir sorun yoksa eşinizde veya sizde, diğer sebep %100 psikolojiktir.

Teyzemin kızının 9 yıl olmadı, ne zamanki ümitlerini yitirdiler tam evlatlık alacaklardı, o yıl hamile kaldı.Artık umursamamaya başlayıp rahat olunca beden ve zihin, vücut sağlıklı döngüye giriyor,hormonlar doğru sinyal veriyor ve nasip oluyor.Genelde bu böyle.

Yaşınız 35in altındaysa 1 yıldır olmaması normal,1 yılı geçince doktora görünülmeli.35in üstündeyse 6 aydan sonra doktora görünmek gerekiyor.

Fakat size de düşenler şunlar bence; gün aşırı cinsel ilişkiniz olsun,evet bele yastık koymak olumlu katkı sağlayabilir,yumurtlama durumunuzu fiziksel olarak takip edin( bende ortalama 8-10 cm uzayan pıhtı gibi bir sarı-beyazımsı akıntı gelirdi,oradan anlardım.Normal akıntıdan farklı olurdu.Gebe kalmaya daha imkan veren pozisyonları sağlayın.

Nette araştırırsanız görceksiniz ki her ay hamile kalma şansı %25, 4.ayda %75e çıkıyor 7.8.ay denemelerinde ancak 85-90 'ı buluyor. Bunları düşünün ve rahat olun.Adet düzensizliğiniz, kokulu akıntılarınız,vajinal mantar*kaşıntılar,ağrılı ilişkileriniz varsa bu sürecin dolmasını beklemeden doktora gidin.
Cok tesekkur ederim güzel bilgilendirmeniz için.eşim henuz gıtmedı ama bende psıkolojık oldugunu dusunuyorum her ay dusunmeden edemıyorum artık kendıme bır kurs arastırıyorum kafamı dagıtmak ıcın.akıntım evlenmeden once cok olurdu calısıyordum cok sık wc ye gıdemıyorsum belkı ondan.evlendıkten sonra akıntımı hıssedemıyorum ya sık ıdrara cıktıgımdan ama kontrol ettıgım halde goremıyorum.ates olcuyorum adetime 9 gun var atesım hıc dusmedı sureklı 36.7 ve 36.8 bu da benı heyecanlandırdı ama belkıde normalı bu adet oluncaya kadar yuksek cıkıyor belkıde

Ben de akıntımı farkedemezdim ama afedersin peçete vs ile değil de elle sil önce,böylece daha rahat ele geliyor ve hissediliyor. Olur olur Allah'ın izniyle hiç dert etme kardeşim.Senin gibi %50'den fazla çift var.Ben ilk korunmasız ilişkide şıp diye olur zannederdim evlenmeden önce,meğersem değilmiş,çünkü doktorların dediğine göre; nasıl ki bünye yeni bir şeye alışmak için zaman istiyor,bu konuda da öyle.Ara vermeden her ay çalışmalar sürerse hamilelik ihtimalini artırırsın canım.

ARKADAŞLAR 6-7 AY BEBEK İÇİN ÇOK UZUN BİR SÜRE DEĞİL, YILLARDIR BEBEĞİ OLMAYANLAR VAR. BU KADAR KISA BİR SÜREDE OLMADI DİYE TÜRLÜ TÜRLÜ YÖNTEMLERİ DENEYİPTE BÜNYENİZİ, DÜZENİNİZİ BOZMAYIN. ÖZELLİKLE ARD ARDA YAPILAN KÜRLER RAHMİ, YUMURTALIKLARI VE DE ADET DÜZENİNİ ÇOK ETKİLİYOR.ÇÜNKÜ ÇOK GÜÇLÜ BİTKİLER BUNLAR, OYUNCAK DEĞİLLER.

Ben de akıntımı farkedemezdim ama afedersin peçete vs ile değil de elle sil önce,böylece daha rahat ele geliyor ve hissediliyor. Olur olur Allah'ın izniyle hiç dert etme kardeşim.Senin gibi %50'den fazla çift var.Ben ilk korunmasız ilişkide şıp diye olur zannederdim evlenmeden önce,meğersem değilmiş,çünkü doktorların dediğine göre; nasıl ki bünye yeni bir şeye alışmak için zaman istiyor,bu konuda da öyle.Ara vermeden her ay çalışmalar sürerse hamilelik ihtimalini artırırsın canım.
Canım cok tesekkur ederım tekrardan yorumun etkılı oldu bende onca soylenılenın ıcınde :)dedıgını yapıcam bakalım anlıyabılecekmıyım.dediğin gibi insan hemen olur sanıyor ama herkesın bunyesı bır degıl.sen hamılesın heralde yada oldumu bebegın bılmıyorum Allah bagıslasın hayırlı bır evlat olsun ınsallah canım

ARKADAŞLAR 6-7 AY BEBEK İÇİN ÇOK UZUN BİR SÜRE DEĞİL, YILLARDIR BEBEĞİ OLMAYANLAR VAR. BU KADAR KISA BİR SÜREDE OLMADI DİYE TÜRLÜ TÜRLÜ YÖNTEMLERİ DENEYİPTE BÜNYENİZİ, DÜZENİNİZİ BOZMAYIN. ÖZELLİKLE ARD ARDA YAPILAN KÜRLER RAHMİ, YUMURTALIKLARI VE DE ADET DÜZENİNİ ÇOK ETKİLİYOR.ÇÜNKÜ ÇOK GÜÇLÜ BİTKİLER BUNLAR, OYUNCAK DEĞİLLER.[/QUOTE sende haklısın arkadasım uzun bir sure degıl tabı ama hemen olacak dusuncesınde oldugun ıcın bu 7 ay insana cok uzun gelıyor.Allah ım olmayan herkese bu duyguyu en yakın zamanda yasatsın

Canım cok tesekkur ederım tekrardan yorumun etkılı oldu bende onca soylenılenın ıcınde :)dedıgını yapıcam bakalım anlıyabılecekmıyım.dediğin gibi insan hemen olur sanıyor ama herkesın bunyesı bır degıl.sen hamılesın heralde yada oldumu bebegın bılmıyorum Allah bagıslasın hayırlı bır evlat olsun ınsallah canım

Allah nasip ederse 14.haftamdan gün alıyorum ,yolun başındayız :) Darısı sana ve isteyen herkese.

AMİN CANIM İNŞAALLAH... BEN DE 4 AYDIR BEKLİYORUM AMA STRES YAPMADAN... KISMET NE ZAMANSA O ZAMAN OLUR DİYORUM.

Allah nasip ederse 14.haftamdan gün alıyorum ,yolun başındayız :) Darısı sana ve isteyen herkese.
Oyy ne kadar guzel Allah senıde bebegınıde korusun sag salım kucagına almayı nasıp etsın Rabbim.bendede bir gelişme olursa hemen yazarım 8 gun kaldı :)

Back
X