• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi uzun suredir ugrasip hamile kalamayan arkadaslarim bu surecte neler yaptigimizi paylasalm

2bucuk yıllık evlıyım son 1 yıldır korunmadan ılıskı yasıyoruz bebek bende eşimde cok ıstıyor hele eşim.arkadasların cocuklarını severken gözlerının ıcı guluyor ama olmadı yumurta takıbı yaptırdım o şu bu derken hersey normal.eşimin sperm testınde morfolojı dusuk cıktı bırde ıltahabik durum varmıs bendede bu ay kıst oldu yumurtam çatlamamıs hamıleyım sandım göğüslerım falan sıstı mıde bulantısı vs megerse kıstmıs.adetın 4.gunu gdıcem doktoruma gebelık ıcın ılaca baslayalım dedı eşimde allahtan sonuna kadar yardımcı ürologa gdıcek

3 ay sonra evliliğimizin 3. yılı dolacak, yaklaşık 1.5 yıldır da deniyoruz ama ne yazık ki gebeliğin yakınından bile geçemedim. Tüp bebek yaptırmamız gerekiyormuş ama eşim pek hevesli değil bu konuda. Allahım herkese evlatlarını sağlıkla mutlulukla büyütmeyi, isteyen herkese de tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin

3 ay sonra evliliğimizin 3. yılı dolacak, yaklaşık 1.5 yıldır da deniyoruz ama ne yazık ki gebeliğin yakınından bile geçemedim. Tüp bebek yaptırmamız gerekiyormuş ama eşim pek hevesli değil bu konuda. Allahım herkese evlatlarını sağlıkla mutlulukla büyütmeyi, isteyen herkese de tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
eşin neden tüp bebeğe sıcak bakmıyor? tüp bebekler normal yolla olan bebklerden daha sağlıklı ve zeki oluyorlar çünkü yumurtanın ve spermin en kalitelisi seçiliyor.

Bende 3 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır korunmuyoruz. Klomen çatlatma iğnesi, incir kürü, soğan kürü denemediğim şey kalmadı ama maalesef hiç gebeliğim olmadı. Ne bende ne de eşimde bir sorun var ama olmuyor.

Eşim araştırmadan asla bişi yapmaz sanırım olumsuz bişeyler okumuş ne olduğunu bilmiyorum anlatmadı. Bi de malum bebeğin tutunamama ihtimali var öyle bişi olursa nasıl dayanıcaksın kaldırabilecekmisin diyo. Ama kısmet işte Rabbim nasip ettiyse sağlıkla dünyaya gelir, etmemişse normal yolla hamile kalsam da aynı şey olabilir. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin inşallah

Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü :KK43:
Bu çagda bu kafayla giderse eli boş oturur bi ömür..
allah dert vermiş derman da vermişse mutlu olmalıyız..tüp bebek de kanından canından hiç fark yok ki baskasının sperm yumurtasını almicaksınız ki malzeme sizden olucak...

Niye abartıyorsunuz 7ay çok kısa bir süre ,kaç yıl olmayanlar var insaf ..

Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü :KK43:

EŞİN İstemeden sakın tek başına bu tüp bebek işine kalkışma.. çocuk iki kişinin sorumluluğu eşinin de isteyeceği günler gelir elbet...

Niye abartıyorsunuz 7ay çok kısa bir süre ,kaç yıl olmayanlar var insaf ..
Merhaba onumuzde okadar ornek varki senelerdir olmayan oyuzden zaten 5 ayi gecince insanda direk stres ve umutsuzluk basliyor ya benimde olmazsa diye .bu insanin elinde olmayan bir sey ve hemen olucak diye dusunurken inan bu 8 ay insana okadar uzun geliyorki Allah isteyen herkese nasip etsin her ay kirmizilari gormek gercekten cok aci

Merhaba onumuzde okadar ornek varki senelerdir olmayan oyuzden zaten 5 ayi gecince insanda direk stres ve umutsuzluk basliyor ya benimde olmazsa diye .bu insanin elinde olmayan bir sey ve hemen olucak diye dusunurken inan bu 8 ay insana okadar uzun geliyorki Allah isteyen herkese nasip etsin her ay kirmizilari gormek gercekten cok aci
Sabırsızlık yapma bak ben yeni hamile kaldım ...3yıllık evliyim ,seni anlıyorum ama böyle şükürsüzlük yapma sakın sakın ...sonra Rabbim buyuk bi dert verirse unutursun bu dertlenmelerını (Allah korusun )şükret ..inş olur hayırlısı ile ,kafanda at hamileliği ,daha çok yeni ..

EŞİN İstemeden sakın tek başına bu tüp bebek işine kalkışma.. çocuk iki kişinin sorumluluğu eşinin de isteyeceği günler gelir elbet...

Eşim olmadan zaten başlama şansım da yok ki :) Sorumluluğunu istemiyor değil aslında eşimde çok istiyor ama normal yollarla olmasını istediği için tüp bebeğe başlayamıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Ben Rabbimin bizden dua istediğini düşünüyorum ve bol bol dua ediyorum. Kim bilir belki de bizim imtihanımızdır bu. Eğer öyleyse Rabb'ime Şükürler olsun ki imtihan etmeye layık gördü bizi.

Back
X