selam kızlar 9aylık bir kız bebeğim var ,geçen yıla kadar bir iş hayatımda vardı ama bebeş olunca eve kapanmak zorunda kaldım,aslında kızımla ilgilenmek güzel vakitte geçiyo ama çok canım sıkılıyo kendi ailem ve akrabalarımda burda değil eşimin ailesi zaten gelip gitmiyo hiç komşumda yok doğru düzgün bütüngün yhannlızım evde bir iki arkadaş var onlarlada anca ayda bir görüşüyoruz,eşimde bütüngün işte ancak akşamları eve gelince arabayla dolaşıyoruz bütün sosyalliğim bundan ibarethadi beni boşver de bebeğim asosyal olucak diye korkuyorum nolcak böyle bilmiyorum çok sıkıldım artık.buraya yazmamın sebebi ise yanlızlığımı benim gibi olanlarla paylaşmak, böyle olması bebeğimin gelişimini kötü etkilermi acaba bu durum çok canımı sıkıyo.
biz de öyleyiz canım malesef. neyse ki ben çalışmaya başladım, oğlanı bakıcıya bırakıyorum. onlar kalabalık aile ve sülalecek aynı apartmanda oturuyorlar. oğlum biraz insan görüyor. hafta sonları geziyoruz bazen. ya da eşim işten gelince oğlanı tutuşturuyorum kucağına. al oğlunu markete gidin ya da parka götür diyorum, eşim biraz dolaştırrıp insan yüzü gösteriyor. çünkü benim oğlum insanların yüzlerine bakmayı çok seviyor. bakıp herkesin kendini güldürmesini bekliyor. :) sen istanbulun neresinde oturuyorsun canım. tekin yer değil dedin ya ondan merak ettim.
selam kızlar 9aylık bir kız bebeğim var ,geçen yıla kadar bir iş hayatımda vardı ama bebeş olunca eve kapanmak zorunda kaldım,aslında kızımla ilgilenmek güzel vakitte geçiyo ama çok canım sıkılıyo kendi ailem ve akrabalarımda burda değil eşimin ailesi zaten gelip gitmiyo hiç komşumda yok doğru düzgün bütüngün yhannlızım evde bir iki arkadaş var onlarlada anca ayda bir görüşüyoruz,eşimde bütüngün işte ancak akşamları eve gelince arabayla dolaşıyoruz bütün sosyalliğim bundan ibarethadi beni boşver de bebeğim asosyal olucak diye korkuyorum nolcak böyle bilmiyorum çok sıkıldım artık.buraya yazmamın sebebi ise yanlızlığımı benim gibi olanlarla paylaşmak, böyle olması bebeğimin gelişimini kötü etkilermi acaba bu durum çok canımı sıkıyo.
trkyalı gel arkadas olalım sennnle :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?