Benim Gibisi Var Mı

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
İyi akşamlar biraz önce de konu açmıştım tekrar bişey sormak istiyorum ben kendimden nefret ediyorum kendimle olan kavgam bitmiyor kızıyorum kendime bu yaşa gelmiş akıllanamamışım 23 yaşındayım ve hep arkadaşlık ilişkilerinde kullandırdım kendimi hep kim ne isterse verdim ama ben bişey istediğim zaman kimse Bana vermedi. Maddi ve manevi olarak o kadar çok kullandırdım ve kazık yedim ki insanlardan benim gibi olan var mı? Böyle bu yaşlara gelip bu kadar hata yapan.

Sorun şu ki. İnsanlardan karşılık bekleyerek yapılan her iyilik hayal kırıklığıdır...

Özetle iyilik yapıyorsan arkanı dön yaptıktan sonra ki beklentilerin seni üzmesin.

Ve hepimiz hayattan kazık yedik. Buğday bile don kar görmeden filizlenmez. Hayatın kuralı bu yemek ateşte pişer..

Konunuzu yarım okudum.Ama anladığım şu tehdit ediliyorsunuz ve pısıp kalıyorsunuz.Hayir cok yanlış.Anneniz mi duyacak babanız mi duyacak duysun gerekirse ama kimsenin sizi tehdit edip bunu kullanmasina izin vermeyin.Annenize söyleyin ben böyle hata yaptım ve tehdit ediliyorum görün bakin o zaman anneniz o tehdit edeni ne yapacak....Herkes hata yapar ama hata yaptığın gibi kalamazsin.Dersini çıkarıp him surada yanlış yaptım artık şunu duzeltmeliyim demelisin.Kendine güven biraz daha 23 yasindasin birak kendinle kavgayi olan oldu bugüne kadar bundan sonrasına bak insan kazik yedikçe olgunlasir

Ne istedınız verılmedı

hepimiz hatalar yapıyoruz, kazıklar yiyoruz. büyütülecek bir şey yok. dünyada 8 milyar insan yaşıyor. kim bilir şu an hissettiğin şeyi kaç milyon kişi hissediyor. sana şu videoyu öneriyorum.

Biz yol gösterebiliriz belki, yardım edemeyiz. Destek almalısınız.

Geçmişi bırakıp geleceğe odaklanmanız lazım. Hiçbir şey için geç değil. Her yaşta arkadaş bulabilirisiniz. Ama böyle sürekli kendinize acırsanız bir adım öteye geçemezsiniz.
İmkanınız varsa bir terapi almanızı da öneririm. Size çok iyi gelir bence içinizdeki her şeyi birine anlatmak :)

Böyle insanlar hep enerjimi emiyor. Bir kere iki kere kullanıldın bir daha aynı hataya düşme işte ne bileyim destek al bir şey yap. Hep bi "hep verdim hiç almadım" modu. Ne bekliyor mesela da alamamış ya da ilişkilerinde verdiklerini hep karşı taraf mı talep etmiş. (linç is comming)

Hepimiz hata yapıyoruz kendinize haksızlık ediyorsunuz. Psikolojik destek almanızı öneririm

Evet çok yanlışlar yaptım ama inanın aile yapımda çok kopuktu anlatacak kadar yakın değilim anneme bile.

Etrafımdaki insanları gözlemliyorum benim gibi kullandıran olmadı hiç kendini hepsinin met duruşu var ben ise bu yaşıma kadar dikiş tutturamadım

Hayır demeyi öğrenmelisiniz.Bunu başardığınızda sorununuz çözülür.
Önce neden hayır demeyi bilmiyorsunuz, onu bulun. Gerisi gelecektir.

Etrafımdaki insanları gözlemliyorum benim gibi kullandıran olmadı hiç kendini hepsinin met duruşu var ben ise bu yaşıma kadar dikiş tutturamadım
O kadar emin konuşmayın. Demek ki kendinizi de insanları da pek doğru gözlemleyemiyorsunuz

Kk da her gün kullanılsın konulu bir sürü konu açılıyor en basiti...

Algınızı değiştirin. Madem kullanıldığınızı hissediyorsunuz önlem alın

Daha yaşınız 23 tecrübe yediğiniz kazıkların toplamıdır derler evet hayat size erken tecrübe kazandırmış ama bardağın dolu tarafından bakın bundan sonra daha mantıklı kararlar kararlar alır daha sağlam ilişkiler kurarsınız inşallah

Kendinden nefret etme. Bunun icin ozel terapi var. Cok iyi tavsiye derim.

Canı sıkılan kendinden nefret ediyor...

Neler yaşıyorsunuzda bu noktada herkes..

5 konudan 3 tanesi böyle..

Daha gencecik yaşlarda bir ozguvensizlik gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…