Benim gibisi varmi ???

nihayet55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
303
34
Merhaba arkadaslar.bir konu acdim ama hayr olsun beni elestirmenizi istemiyorum..lutfen (((((
Gelelim konuya..25 yasindayim.4senelik evliyim.Tip fakultesi mezunuyum ama hic calismadim bitirdiyimden beri.zaten o siralar hamile kalmaya cabaliyordum o yuzden hic gozumde uzmanlik falan yokdu,bi suru sorunlar ameliyat vs den 3sene sonra kizima hamile kaldim.shu an kizim 8 aylik cok shukur. her kes simdi bana uzmanlik icin derslerime calismami bekliyor, ki haklilar.ama ben 2ci cocuk istiyorum ))) isin acayib tarafi bu.uzun olucak ama anlatayim dedim cikmazda kaldim.ben ikinci cocuk isteme sebebim shu.3senede ggozum cok korkdu zor hamile kaldim. hazir dogum yapmisken ikinciye ara vermek istemiyorum.ikincide olsun derslere oyle basliyayim. simdi ben derslere baslasam 1 senemi alir, uzmanligi kazanmsa 4-5 senede ordan gider. ikinci cocuk icin baya ara vermis olucam, ya sonra yine hamile kalamazsam? gozum cok korkdu yaa ilkinden, hazir baslamisken birinide dogurub oyle derslere odaklanayim diyorum...ya sizce??? off kafam allak bullak, bu haldeyken bile deli gibi ovulasyon testi yapib yumurtlama gunumu ariyorum :oops:

iki çocukla ders çalışabilecek misin peki????
ben evlendikten sonra bile ders çalışmakta zorlandım ki sen bide çocuk diyorsun hatta iki çocuk. zamanla ders çalışmak insana zor geliyor ve zamanla kullanılmayan bilgiler unutuluyor. yani ara verdikçe unuttuğun o kadar çok olur. bence bi an önce mesleğine başla çocuk olur hayırlısıyla.

dipçe: 'ş' harfi yerine 'sh' kullanman beni çok rahatsız etti şahsen.

Canım dersleri vs i geçtim ben henüz bebegin çok küçülmüş. sana muhtaç ilgine ihtiyacı var emekleme yürüme döneminde derslerini geçtim ikinci bi hamilelikle ona nasıl bakmayı dusunuyosunki ? Diyelim yeterince ilgilenebildin ikincide doğdu basladin derslerine.muhtemelen ikiside çok çok 4 5 yasında belki de daha küçük olacaklar.ikisini birden annene kayinvalidene yada bakiciya bırakıp dersmi çalışacaksın bu onlara haksızlık olmazmı?

Bir kere hatayla kullanmis shu ." Neyi rahatsiz ettiyse artik sizi :KK70:

Bir kere kullanmamış ayrıca t harfi de yok yumuşatıp d kullanıyor kuzumm :) hatta acaip diyeceğine acaib' ayrıcaaaaa doğurup diyeceğine doğurub' demiş ayrıcaa bitirdiYimden demiş bir kere hatayla bin şeyi yanlış kullanmış ama sorun olan bu değil tabi konuyu dağıtmaya gerek yok ama tıp bitiren biri bu hataları yapamaz böyle bir lüksü yok :)

Merhaba arkadaslar.bir konu acdim ama hayr olsun beni elestirmenizi istemiyorum..lutfen (((((
Gelelim konuya..25 yasindayim.4senelik evliyim.Tip fakultesi mezunuyum ama hic calismadim bitirdiyimden beri.zaten o siralar hamile kalmaya cabaliyordum o yuzden hic gozumde uzmanlik falan yokdu,bi suru sorunlar ameliyat vs den 3sene sonra kizima hamile kaldim.shu an kizim 8 aylik cok shukur. her kes simdi bana uzmanlik icin derslerime calismami bekliyor, ki haklilar.ama ben 2ci cocuk istiyorum ))) isin acayib tarafi bu.uzun olucak ama anlatayim dedim cikmazda kaldim.ben ikinci cocuk isteme sebebim shu.3senede ggozum cok korkdu zor hamile kaldim. hazir dogum yapmisken ikinciye ara vermek istemiyorum.ikincide olsun derslere oyle basliyayim. simdi ben derslere baslasam 1 senemi alir, uzmanligi kazanmsa 4-5 senede ordan gider. ikinci cocuk icin baya ara vermis olucam, ya sonra yine hamile kalamazsam? gozum cok korkdu yaa ilkinden, hazir baslamisken birinide dogurub oyle derslere odaklanayim diyorum...ya sizce??? off kafam allak bullak, bu haldeyken bile deli gibi ovulasyon testi yapib yumurtlama gunumu ariyorum :oops:

Arkadaşım sende bu konuyu yalnızca eşinle kararlaştırabilirsin bence ve takdir i ilahi bu..nezaman hamile kalacağını planlasanda olmayabilir Allah ne zamana yazmışsa alnına o zaman haberini alırsın inşallah herşey gönlünce olur :)

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar. Kusura bakmayin turk olmadigim icin biraz yazi hatalarim ola bilir...insallah hayrilisi olsun canlarim...zaten sinavlara hazirlanmaya baslarsam bi cocuklada baslayamam, mecbur bakici tutacam, bende kafamda hani zaten bakici tutacam bir deyil ikisi olsun )))) bi cocuk daha kazanmis olurum hemde ileride hamile kalamama sorunu yasamam yeniden..nebileyimm yaaa kafam karisti benimde :KK66:

azeriyim arkadaslar )) eyer yazi hatalarim yuzunde okumak istemezseniz konudan cika bilirsiniz..:KK43:((((( yapacak bi sey yok.

Bir kere kullanmamış ayrıca t harfi de yok yumuşatıp d kullanıyor kuzumm :) hatta acaip diyeceğine acaib' ayrıcaaaaa doğurup diyeceğine doğurub' demiş ayrıcaa bitirdiYimden demiş bir kere hatayla bin şeyi yanlış kullanmış ama sorun olan bu değil tabi konuyu dağıtmaya gerek yok ama tıp bitiren biri bu hataları yapamaz böyle bir lüksü yok :)

tebrik ederim yaa )))) hakkaten ne kadar hatali yazmisim ))) oysa turkcemin iyi oldugunu zann ediyordum kendimce...

yanlış anlaşılmasın ben sana kasıtlı birşey yazmak istemedim sadece o arkadaş sadece 1 kez yanlış yazmış deyince gülerek yazdım o cevabı :) olabilir hepimizin birçok hatası olabilir takılma.bakıcı konusunda da dikkatli olmanı öneririm

X