- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayalgemisii
Merhaba hepinize 4 saat once kotu bir olay yasadim bir tane bile arkadasim olmadigi icin buraya yazip icimin ferahlayabilecegini dusundum.21 yasina yeni girdim ozet gececek olursam lisede ve oncesinde hep akran zorbaligi yasadim bunu en agir brn yasamisimdir diye dusunuyorum cunku cok icine kapanik biriydim canlari sikilinca havali kizlardan tokat yiyen her denileni yapan erkekler tarafindanda hunharca dalga gecilen ve yapilanlar karsisinda asla ses edemeyen biriydim.Ne yazik ki ailemdede kimse deger vermiyor.Gecen hafta ablamin bir arkadasina iftara gitmistik yarin ablam yine davetli diger ablam ile birlikte gidecekler beni niye goturmuyorsunuz dedim cevap suydu cok safsin insanlarin onunde sacmaliyorsun ve yarin o kadinda davetli o sana gulecek gelmeni hic istemiyorum dedi bana bunu bir kez daha yapmisti bana hic deger vermiyorlar ben gercekten cok iyi niyetli kalbi temiz biriyim insanlara nasil davranacagimi sasirdim artik.O kadar kalbim kirildi ki paramparca oldum ben kimseye kotuluk etmedim hareketlerimdede anormallik goremiyorum ama hep salak yerine konuluyorum sizce bundan sonra aileme ve insanlara nasil davranmaliyim ?birde bi tane bile arkadasim yok