Benim gönül sıkıntım

Zelisss3

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
106
161
18
29
Merhabalar,
23 yaşındayım 18 yaşında universiteden biriyle tanıştım bi şekilde sevgili olduk ilk zamanlar bir suru problem yaşadık geçmişinde ki insanlar surekli karşımıza cikti durdu. Ama zamanla ikimizde kucuktuk ogrendik ve aştik bunları derken 4.5 ay once beni aldattığını öğrendim kendi itiraf etti. O gece pesimden koştu ayrılmayalım (eve kadar takip etti) seni çok seviyorum nolur beni bırakma vs diye. Daha önce de 3-4 defa ayrıldık hep barışalım diyen ben oldum. Onu ailem gibi görüyordum hiç ailem de sevgi gormedim cunku. Oyun arkadaşımdı o benim.

Gel gelelim bi daha hiç yazmadı. Hiç te gormedim onu. Ama şu koronadan dolayı ister istemez hayat düzenim altust oldu kimseyi görmez oldum. Salgından dolayı işe de gidemiyorum. Koca gün aklımda o var. Donmiyceni biliyorum, dönsede barisamiycamizi da biliyorum. Asla yürütemem boyle bir ilişkiyi artik. Dönsün sürünsün istiyorum yalan yok 🙈 ama bir türlü aklimdan cikaramiyorum. Sabah uyandıgim gibi aklıma geliyor. Buna bir çare bulamıyorum. Sizle paylaşıp rahatlamak istedim en azindan. şu zor günlerde Umarim hepiniz iyisinizdir.

Hiç takma kafana . Onu umursamadigin an köpeğin olur. Işte buna karma denir :D

Ne büyük karaktersizlik değil mi ? Bir insanı aldatmak. Ve ne büyük bir hayal kırıklığı onca zaman geçirdiğin, ailem gibi oldu dediğin kişiye harcadığın vaktin boşa gitmiş olduğunu görmek. Nasıl bir sızı anlayabiliyorum ama hayat işte bazen olgunlaşmak için kötü şeyleri tecrübe etmek gerektiğini öğretiyor bize böylece. Diyorsunuz ya dönsün de sürünsün istiyorum o kişiyi süründüremezsiniz çünkü o kadar duygulu, düşünceli biri olsaydı zaten sizi aldatamazdı. Şu an evdesiniz ve meşgul olacak bir şeyiniz olmadığı için sürekli aklınızda buna yapacak bir şey yok umarım aldatanlar da kırıldıkları yerden kırılırlar ve umarım bundan sonraki hayatınızda değerinizi bilecek düzgün insanlar ile karşılaşırsınız Hoppa

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar

Ben aldatildigima gram uzulmedigim üzüldugum şey birini aldatabilecek birine gönül vermiş olmak malesef 💅

Back
X