- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem de evli yani bazı günler de eşi alabilir metro çıkışından. Hadi akşamı anlıyorum yani 6 geç değil ki çocuklar bile dönüyor okuldan eve Ama.30 yaşında görümcem abisini arıyor gelecek misin diye.
Bana hayır demiyor ama işte son zamanlarda bebekle birlikte koşturma arttığı için işte gidiyorum, yapıyorum diye söylüyor bu da beni rahatsız ediyor . Yani kardeşine de annesine de gidiyor ama bir kez duymadım işte metro ile dön bugun çok yorgunum gelemem demedi bir kez bile.Size hep hayır deyip onlara koşuyorsa her isteklerinde haklısınız ama aksi halde boşverin
Bir konu vardı burda abi konu sahibinin peşine(eşini) yengesini takiyordu sürekli,gece geç gelecekse falan durakta bekliyordu yenge ama kardeş tek gelmesin,yenge beklesin sokaklarda ki yengeyi durakta ekip arabayla gitmişti konu sahibi. Bu tip bir durum yoksa yani yengeye yapılan gibi sizi boşverip kardeşim/annem önemli demiyorsa cidden dert etmeyin ve dillendirmeyin. Siz söylemeye devam ettikçe inadına devam edebilir bence.
Kavram olarak problem yok. Ama sözde yok gibi . Problem olan ben bir daha gidemem falan demesi. Hani sanki keyfimden geciktik oturup kahve içiyordum sanki.ilk başlarda okudum onlarla da zaman geçiriyor işte boş ver diyecektim ki "ben yarın bir daha çıkamam"ı duyunca yorumlar değişti
eşiniz hala ailesi olarak abla ve annesini görüyor size de lütufta bulunuyor aldığı ettiği yaptığı ile
bunu laf arasında ya da tartışmada değil sakin bir ortamda konuşun
mesela annesine gideceği zaman eve gideceğim diyor mu ya da benzer ev kavramı neresi
yani evini ailesini önceliklerini fark etsin sonra götürürse yine götürsün de göbek bağının kesildiğini hissetsin
bizim ev kavramı bitmediği sürece bu sıkıntılar da bitemiyor maalesef
annem ile başka şehirde yaşıyorum o şehirde benim ayrıca evim yok ama birisine bize gideriz değil anneme gideriz diyorum
işin özü bunu tüm yaşama oturtabilmek ben, eşim ve çocuklarım ile olan ailem ayrı annem babam ve kardeşlerden oluşan aile ayrı
Valla ben mesafe ne kadar uzak olsa da sürekli birine bişey yaptirmaktan hoşlanmıyorum . Abi kardeş arasına hiç girmeyin sonra siz kötü olursunuz gitsin yorulsun ama eğer size söylenirse direk kardeşin vs demeyin biz senin ailene dahil değiliz galiba çünkü onlar için söylendiğini duymadım vs diyinGörümcem metroya yakın oturuyor işyeri de metro durağının dibinde. Bazen akşam 6da bazen de 10 buçukta çıkıyor. 1 buçuk yıldır bu şehirdeyiz arabamız var. Eşim bir gün izinli bir gün çalışıyor. İzinli olduğu her gün kardeşini işten alıyor, yaz kış, bahar farketmiyor. Bazen işe götürdüğü de oluyor. Annesini de aynı şekilde getirir götürür. Bı AVM den alır kardeşini annesini başka bir AVM ye götürür. Bir kez olsun gelemem ben yorgunum dediğini hatırlamıyorum.
Neyse bir oğlumuz oldu, ilk ay kontrole gideceğiz, yani ilk çocuk emzir, altını değiştir, kıyafet giydirme derken randevu saatine yetişemedik yoldayız, arabayı hızlı ve agresif sürüyordu, dedim sakin ol kaza olsa Allah korusun daha çok sorun, en fazla almazlarsa yarın yine gideriz dedim. O anda " Oldu bir de yarın mı çıkacağız, çıkamam ben" dedi.
Ben de kendimi tutamadım kardeşini yorgun bile olsan akşam 10 bucukta evden kalkıyorsun alıp evine götürüyorsun. Ne var oğlunu bir kez de yarin götürsen ki dedim. Bir şey diyemedi, çünkü haksızdı.
Şimdi yine bir şeyler oluyor eksik ihtiyaç falan. Gidiyoruz ya da kendi alıp geliyor . Yine denk geldi işte ben götürüyorum da bilmem ne dedi. Tamam normal gibi diyor ama her şakanın altında bir gerçeklik var ben de ikinci veya üçüncü kezdi yine kardeşini söyledim. O da senin de gözüne battı dedi.
Normalde hiç lafını etmiş değilim inanın ama o birkaç kez böyle deyince ben de istemsiz bunu diyorum .
Sizce gerçekten de gözüme mi batmış ?