benim güzel evim :)

Sağolasın ilgilendiğin için evet ben de herşeyi beğenerek aldım Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin inşAllah ;)

evinizin yerleşmiş halini merak ettim sizin için sorun degilse foto yüklermisiniz????????????

aslında eşimde taş duvar desenli istiyor ama benim öyle çiçekli renkli desenler takıntım var biraz o yüzden bunda takılıp kaldım ve burda çok hoş duruyo yapılmış şekli
Eki Görüntüle 1240297
ama emin olun bu resimdeki salonun geri kalanında cicekli perde ve kırlent kullanılmamıstır:)

önerim o duvarı salon renginize uygun bir renkte boyamanız yada sedef boya ile hareketlendirmenix olur illede gözünüze bos geliyorsa .. yada kesinlikle duvar kagıdı istiyorsanız krem tonlarında cizgili duvar kagıdı olacak ( resimler net degil krem yerine daha uygun bir tonda secilebilir)

önerilerime örnekler asagıda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 4.167
  • image.webp
    image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 317
  • image.webp
    image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.198
  • image.webp
    image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 263
ama emin olun bu resimdeki salonun geri kalanında cicekli perde ve kırlent kullanılmamıstır:)

önerim o duvarı salon renginize uygun bir renkte boyamanız yada sedef boya ile hareketlendirmenix olur illede gözünüze bos geliyorsa .. yada kesinlikle duvar kagıdı istiyorsanız krem tonlarında cizgili duvar kagıdı olacak ( resimler net degil krem yerine daha uygun bir tonda secilebilir)

önerilerime örnekler asagıda

sedefli boya bayıldım hiç düşünmemiştim

cok sade ve zarif .. :nazar::nazar:
iyi günlerde,güle güle kullanın .. :)

Back
X