Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında eşimde taş duvar desenli istiyor ama benim öyle çiçekli renkli desenler takıntım var biraz o yüzden bunda takılıp kaldım ve burda çok hoş duruyo yapılmış şekli Eki Görüntüle 1240297
ama emin olun bu resimdeki salonun geri kalanında cicekli perde ve kırlent kullanılmamıstır:)
önerim o duvarı salon renginize uygun bir renkte boyamanız yada sedef boya ile hareketlendirmenix olur illede gözünüze bos geliyorsa .. yada kesinlikle duvar kagıdı istiyorsanız krem tonlarında cizgili duvar kagıdı olacak ( resimler net degil krem yerine daha uygun bir tonda secilebilir)
ama emin olun bu resimdeki salonun geri kalanında cicekli perde ve kırlent kullanılmamıstır:)
önerim o duvarı salon renginize uygun bir renkte boyamanız yada sedef boya ile hareketlendirmenix olur illede gözünüze bos geliyorsa .. yada kesinlikle duvar kagıdı istiyorsanız krem tonlarında cizgili duvar kagıdı olacak ( resimler net degil krem yerine daha uygun bir tonda secilebilir)