Benim güzel salonum :)

çok güzel canım güle güle otur içinde özellikle siyah beyaz ve mor renkleri kombin etmene bayıldım çok yakışmış

mobilyalarınız çok şık ve güzel
sadece masa arkasındaki duvar kağıdını beğenmedim
bakınca insanın başını döndürüyor

çok şıııııkkk allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsinn hayran kaldım

beğenen ve güzel temennide bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.daha güzeli sizlerin olsun inşallah.. bazı detayları beğenmeyenlere de teşekkürler yorum yaptıkları için

gule gule otur amaa ahizeni ve led ışıklarını hiç beğenmedim ...

ledler renk açısından uyum sağlamamış bu tarz seçimler bana ofisleri andırıyor..yine de yuvan orası senin güle güle kullan :) benimki kendi zevkime göre bir fikir.ben sıcak tonlardan yanayım ev konusunda.kahverengi hardal rengi krem tonları pastel yeşiller gibi :)

ben de tam tersine herkesin kullandığı kahve ve pastel tonlar değil de daha farklı renkler kullanmayı seviyorum, özellikle kahvenin hakim olduğu salonlar bana çok klasik geliyo..bu yüzden salonuma vamp bi hava vermek istedim.güzel dileklerin için teşekkürler..

evet ben eskiciyim biraz ya :) ahşap olan herşeyi çok seviyorum pastel ahşap sıcacık şeyler :) koltuklarımı süsleyen minicik çiçekleri olan kocaman minderler filan :) kendimizi nasıl mutlu hissediyorsak o yönde seçimm yapmalıyız elbette.çok şık bir salon sağlıkla yaşlanın (=

tekrar sağol..sevdiğin tarzdaki evinin fotoğrafları var mı?..henüz böyle hayal ettiğin gibi evin yoksa en kısa zamanda tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim, umarım istediğin gibi dayar döşersin evini

bekarım henüz ancak şuan yaşadığım ev de tamamen bu tonlarda :) internetten örnekler verebilirim evlendiğim zaman yapmak istediğim şeyleri göstereyim :)

Eklentiler

• ${1C1090D1-68EB-4238-B4BC-ABED9FD2840D}.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $bohemian-style7.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 129
  • $bohemian-style-room-i3.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $maison-travaux-2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 120
HTML:
bekarım henüz ancak şuan yaşadığım ev de tamamen bu tonlarda :) internetten örnekler verebilirim evlendiğim zaman yapmak istediğim şeyleri göstereyim :)

farklı farklı renklerde hepsi.klasik ama güzeller.. insan evini tam da hayal ettiği şekilde düzenleyemiyo.ufak tefek de olsa farklılıklar oluyo. ya tam istediğin eşyaları bulamıyosun, ya da aramak için zamanın yetmiyo falan.. arkadaşlarım da hep bunu söylerlerdi tabi ben yaşadıktan sonra anladım .mesela koltularımı farklı düşünüyodum ama zamanım yetmediği için istediğim gibi yaptıramadım ve hazır aldım.umarım seninkisi hayalindekinin en yakını olur..

benim de beğendiğim şeyler çok pahalı mudoda ikeada vs. sanırım benim de param yetmediği için alamayacağım

benim de beğendiğim şeyler çok pahalı mudoda ikeada vs. sanırım benim de param yetmediği için alamayacağım

:)) ya şart değil oralardan alman.nerde oturuyosun mobilyacılar çok mu sizin oralarda bilmem ama baya zaman ayırırsan bu iş için,bi kaç ay önceden araştırırsan bulabilirsin. olmadı beğendiğin modelin aynısını yaptırırsın. hem öyle yüksek markalara fazla para harcamak zorunda da kalmazsın.

evlenecek olursam ya da eve çıkacak olursam araştırma içerisine giricem bunların olmasına en az 2-3 sene var :) bi çoğunu kendim yapmak stiyorum aslında sehpaların filan..

evlenecek olursam ya da eve çıkacak olursam araştırma içerisine giricem bunların olmasına en az 2-3 sene var :) bi çoğunu kendim yapmak stiyorum aslında sehpaların filan..

sehpa mı çok ilginç :) böyle yeteneklerin varsa neden olmasın? evlenmene ne kadar zaman olursa olsun benden sana tavsiye tabiki başta paraya bol da zamana ihtiyacın olacak en azından hayal ettiklerine daha çok yaklaşman için..

evet resim ahşap sanatları vs gibi uğraşlarım mevcut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…