İlişkilerinde haddinden fazla verici ve özverili davranan insanlar bunları yaşıyor sanırım. Öyle biri misiniz?Aldatılmak, terkedilmek ,umursanmamak
Sanırım sevdiğimi çok fazla belli ediyorumİlişkilerinde haddinden fazla verici ve özverili davranan insanlar bunları yaşıyor sanırım. Öyle biri misiniz?
Kızlar gerçekten aklımı kurcalayan birşey var. Size öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum . Ben 26 yaşındayım eğitimli çok iyi bir işi ve geliri olan dış görünüş olarak da alımlı bir bayanım, lütfen bunları kendimi övmek için yazdığımı düşünmeyin. Kişilik olarak da kimseye karşı içinde kötülük olmayan saf bir insanım . İlişkilerimde ise her zaman anlayışlı sadık ve uyumlu olurum hiç kimseyi sıkmam hiç birşey talep etmem. Ama böyle olduğum halde ilişkilerimde hiç mutlu olamıyorum . Bir türlü doğru insanı bulamıyorum . Hep ben üzülüyorum. Aldatılmak, terkedilmek ,umursanmamak ,bunlardan bıktım artık . Neden bende hakettiğim değeri göremiyorum?
Hayır sevdiğim adamlar da işi gücü olan düzgün insanlar. İlk başlarda bana çok iyi davranıyorlar evlenmek istiyorlar ama sonrasında umurlarında değişmişim gibi davranıyorlarSevdiğin adamlar yanlış adamlar mı? Örneğin; çapkın işsiz güçsüz ciddi düşünmeyen
Hayır sevdiğim adamlar da işi gücü olan düzgün insanlar. İlk başlarda bana çok iyi davranıyorlar evlenmek istiyorlar ama sonrasında umurlarında değişmişim gibi davranıyorlar
Bazılarının yüksekti bazılarıyla aynı civarda . Hiç kimseye evlilik konusunu açmadım hep onlar istedi .Neden acaba maaşın onların kinden yüksek mi? Yada amaçları evlilik değil takılmakmı
Bazılarının yüksekti bazılarıyla aynı civarda . Hiç kimseye evlilik konusunu açmadım hep onlar istedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?