20 yasindayim. Lise sonda okulu biraktim. Bu sene ins aciktan gidicem. 3 gun derste gorucem. Onun disinda birsuru psikolojik problemim var. İlac kullanmaya basladim henuz 5 gun oldu pek bi fayda saglamadi :/ cevremde pek kimse yok annemden baska. Onunla herseyimi paylasiyorum ama insan arkadasta istiyor. İlkokuldan bu yana samimi oldugum bi arkadasim vardi, bi liseden birde mahalleden. Ucude universite vesaire derken kendi hayatlarina daldiozel hayatima gelirsem iki kisi oldu hayatimda. Biriyle 4 sene surdu. Ama omrumden omur caldi. Aldatti, hemde kackere. Neler neler yapti. Digeriyle 2 ay surdu surmedi. O da aklini peynir ekmekle yemisti.sanki. Cinle periyle bozdugu ortaya cikti. Astral seyahat yapiyomus falan filan :S ondan da.ben ayrildim. Bikac tane daha.benden hoslanan oldu lakin ya psikolojisi bozulmus.kisiler.. Yada akli baska yerinde olanlar. Hic duzgun insanoglu beni bulmadi. İsten de ciktim tum gun evdeyim patlama derecesine geldim imdaat
İsten okula devam etmek icin ciktim. Birazda kafa dinlerim diye ama okul baslamadigi icin cok kotu oldum evde bos bos. Kpss degilde aslinda edebiyatla alakali birseyler dusunuyorum. Maddi durum pek iyi degilİlaçların etkisini zamanla görürsünüz? İşten neden çıktınız? Yeniden başlama şansınız var mı? Eğitiminize liseyi dışardan bitirdikten sonra devam etmeyi düşünüyor musunuz? Kpss düşünüyor musunuz? Düşünürseniz ona çalışmaya başlayabilirsiniz. Maddi durumunuz iyi ise kendinize bir hobi edinebilirsiniz. Fotoğrafçılık gibi. Boş durmak psikolojinin en kötü düşmanıdır. Boş durmamaya gayret edin.
İsten okula devam etmek icin ciktim. Birazda kafa dinlerim diye ama okul baslamadigi icin cok kotu oldum evde bos bos. Kpss degilde aslinda edebiyatla alakali birseyler dusunuyorum. Maddi durum pek iyi degil
Diget konumda yazmistim OKB var bende hemde ileri boyutta o yuzden kullaniyorum.neden ilaç kullanıyorsun? yazdıklarında pek ilaçlık birşey görmedim.
keşke erkeklere ayıracağın vakti arkadaş edinmek için harcasan.
hangi ilde olursan ol halk eğitim kursları var onlara katıl çevreni genişlet. kendini geliştir ve o ilaçlarıda bırak bağımlılık yapar. onun yerine sağlıklı beslen ve hergün yürüyüşe çık inan ilaçlardan daha iyi gelecektir.
Evet zaten yazarim siir vs ilgiliyim o konulara baya ama haklisiniz.Edebiyat derken yazmayı mı düşünüyorsunuz tam anlamadım ama malesef devir kötü ve maddi sıkıntı varsa edebiyattan çok kpssyi düşünmek gerek. "Yapma demiyorum hobi olarak gene yap" demek geliyor insanın içinden.
Diget konumda yazmistim OKB var bende hemde ileri boyutta o yuzden kullaniyorum.
Evet zaten yazarim siir vs ilgiliyim o konulara baya ama haklisiniz.
Surekli.sikinti icerisindeyim... İse giderken duzelmisti ama yine basladi.gece uyuyamama problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?