Benim hayatim neden boyle artik birseyler duzelsin istiyorum yardim edin :(

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
20 yasindayim. Lise sonda okulu biraktim. Bu sene ins aciktan gidicem. 3 gun derste gorucem. Onun disinda birsuru psikolojik problemim var. İlac kullanmaya basladim henuz 5 gun oldu pek bi fayda saglamadi :/ cevremde pek kimse yok annemden baska. Onunla herseyimi paylasiyorum ama insan arkadasta istiyor. İlkokuldan bu yana samimi oldugum bi arkadasim vardi, bi liseden birde mahalleden. Ucude universite vesaire derken kendi hayatlarina daldi :( ozel hayatima gelirsem iki kisi oldu hayatimda. Biriyle 4 sene surdu. Ama omrumden omur caldi. Aldatti, hemde kackere. Neler neler yapti. Digeriyle 2 ay surdu surmedi. O da aklini peynir ekmekle yemisti.sanki. Cinle periyle bozdugu ortaya cikti. Astral seyahat yapiyomus falan filan :S ondan da.ben ayrildim. Bikac tane daha.benden hoslanan oldu lakin ya psikolojisi bozulmus.kisiler.. Yada akli baska yerinde olanlar. Hic duzgun insanoglu beni bulmadi. İsten de ciktim tum gun evdeyim patlama derecesine geldim imdaat :(

20 yasindayim. Lise sonda okulu biraktim. Bu sene ins aciktan gidicem. 3 gun derste gorucem. Onun disinda birsuru psikolojik problemim var. İlac kullanmaya basladim henuz 5 gun oldu pek bi fayda saglamadi :/ cevremde pek kimse yok annemden baska. Onunla herseyimi paylasiyorum ama insan arkadasta istiyor. İlkokuldan bu yana samimi oldugum bi arkadasim vardi, bi liseden birde mahalleden. Ucude universite vesaire derken kendi hayatlarina daldi :KK43: ozel hayatima gelirsem iki kisi oldu hayatimda. Biriyle 4 sene surdu. Ama omrumden omur caldi. Aldatti, hemde kackere. Neler neler yapti. Digeriyle 2 ay surdu surmedi. O da aklini peynir ekmekle yemisti.sanki. Cinle periyle bozdugu ortaya cikti. Astral seyahat yapiyomus falan filan :S ondan da.ben ayrildim. Bikac tane daha.benden hoslanan oldu lakin ya psikolojisi bozulmus.kisiler.. Yada akli baska yerinde olanlar. Hic duzgun insanoglu beni bulmadi. İsten de ciktim tum gun evdeyim patlama derecesine geldim imdaat :KK43:

İlaçların etkisini zamanla görürsünüz? İşten neden çıktınız? Yeniden başlama şansınız var mı? Eğitiminize liseyi dışardan bitirdikten sonra devam etmeyi düşünüyor musunuz? Kpss düşünüyor musunuz? Düşünürseniz ona çalışmaya başlayabilirsiniz. Maddi durumunuz iyi ise kendinize bir hobi edinebilirsiniz. Fotoğrafçılık gibi. Boş durmak psikolojinin en kötü düşmanıdır. Boş durmamaya gayret edin.

20 yasindayken biri 4 yillik olmak uzere iki birliktelik.

Bunlar yeterli faktorler yolunda gitmeyen bir genc kizlik icin.

Dogru durust yakin arkadasiniz yokmus ama arsi cins denemeleri olmus.

Keske tam tersi olsaydi, o yasta bu sekilde anneye ve karsi cinse yakin bir kiz elbette zorlanir iyi hissetmekte.

İlk olarak vereceginiz derslere iyi sarilin onlar sizin kurtulus biletiniz.

Sonra da erkeklerden bir muddet uzak durun.

Zaten gereksiz erken ve basarisiz deneyimleriniz olmus devam edecek olursaniz neden boyle diyeceginiz bir hayatiniz kalmayacak.

İlaçların etkisini zamanla görürsünüz? İşten neden çıktınız? Yeniden başlama şansınız var mı? Eğitiminize liseyi dışardan bitirdikten sonra devam etmeyi düşünüyor musunuz? Kpss düşünüyor musunuz? Düşünürseniz ona çalışmaya başlayabilirsiniz. Maddi durumunuz iyi ise kendinize bir hobi edinebilirsiniz. Fotoğrafçılık gibi. Boş durmak psikolojinin en kötü düşmanıdır. Boş durmamaya gayret edin.
İsten okula devam etmek icin ciktim. Birazda kafa dinlerim diye ama okul baslamadigi icin cok kotu oldum evde bos bos. Kpss degilde aslinda edebiyatla alakali birseyler dusunuyorum. Maddi durum pek iyi degil :(

arkadasa katılıyorum yas kuucuk ve bencede erkekler den bıraz uzak durmanız gerek sosyal cevre edınmeye baslamalısınız yalnızlık hıssı zor ...okulunuzu kesın tamamlayıp devam etmelısınız...yalnızlık hıssını azaltacak ugraslar bulmanız sart ısın ıcınden cıkamazsınız yoksa...Allah yardımcınız olsun

İsten okula devam etmek icin ciktim. Birazda kafa dinlerim diye ama okul baslamadigi icin cok kotu oldum evde bos bos. Kpss degilde aslinda edebiyatla alakali birseyler dusunuyorum. Maddi durum pek iyi degil :KK43:

Edebiyat derken yazmayı mı düşünüyorsunuz tam anlamadım ama malesef devir kötü ve maddi sıkıntı varsa edebiyattan çok kpssyi düşünmek gerek. "Yapma demiyorum hobi olarak gene yap" demek geliyor insanın içinden.

Birinci zaten cocukluk aski gibi birseydi. 14 te basladi 18de bitti ama cok sancili bi donemdi. Ondan sonrada kimse icin oyle uzulmedim. Tum sevgim askimi ona harcamisim sanirim

neden ilaç kullanıyorsun? yazdıklarında pek ilaçlık birşey görmedim.
keşke erkeklere ayıracağın vakti arkadaş edinmek için harcasan.
hangi ilde olursan ol halk eğitim kursları var onlara katıl çevreni genişlet. kendini geliştir ve o ilaçlarıda bırak bağımlılık yapar. onun yerine sağlıklı beslen ve hergün yürüyüşe çık inan ilaçlardan daha iyi gelecektir.

Öncelikle şunun farkına varmalısınız ki, bu hayata erkeklerle sürekli ilişki yaşamak için gelmediniz.
Bu hayata ne için geldiğinizin farkına varmanızı öneririm.
Ayrıca, okulu bırakmanız üzücü ama neyseki açıktan devam etme kararı almışsınız.
Size tavsiyem, boş işlerle uğraşmak yerine, bu dünya ya geliş amacınızın farkına varmanızı sağlamanız ve daha olgun adımlar atmanız.

neden ilaç kullanıyorsun? yazdıklarında pek ilaçlık birşey görmedim.
keşke erkeklere ayıracağın vakti arkadaş edinmek için harcasan.
hangi ilde olursan ol halk eğitim kursları var onlara katıl çevreni genişlet. kendini geliştir ve o ilaçlarıda bırak bağımlılık yapar. onun yerine sağlıklı beslen ve hergün yürüyüşe çık inan ilaçlardan daha iyi gelecektir.
Diget konumda yazmistim OKB var bende hemde ileri boyutta o yuzden kullaniyorum.

Edebiyat derken yazmayı mı düşünüyorsunuz tam anlamadım ama malesef devir kötü ve maddi sıkıntı varsa edebiyattan çok kpssyi düşünmek gerek. "Yapma demiyorum hobi olarak gene yap" demek geliyor insanın içinden.
Evet zaten yazarim siir vs ilgiliyim o konulara baya ama haklisiniz.

Canım derslerine sarıl gerçekten onlar senin kurtuluş biletin.
Bol bol dua et kuran oku...
Guzel kurslara git istersen bir müddet çalışma gönlünü ferahlatmaya çalış.
Hakkında hayırlısı olsun daha gencsin her sey oturyr zamanla inşallah

Surekli.sikinti icerisindeyim... İse giderken duzelmisti ama yine basladi.gece uyuyamama problemi :(

Evet zaten yazarim siir vs ilgiliyim o konulara baya ama haklisiniz.

Yani bakın okulu bırakıp hayatın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Onu denediniz. Şimdi de okumayı deneyin. Önce lise bitsin sonra üniversite düşünürsünüz belki. Memur olursanız işiniz yoğun olmazsa açıköğretim de okuyabilirsiniz. Yani seçenekler çok. Ama önce bir lise bitsin sonra da biraz moralinizi yüksek tutur. Bir şeye başlamak bir yola girmeye başladığını görmek insanı pozitif yapar. Halk eğitim kurslarını tavsiye etmiş bir arkadaş. Çok mantıklı.

Surekli.sikinti icerisindeyim... İse giderken duzelmisti ama yine basladi.gece uyuyamama problemi :KK43:

dedim ya boş durmak psikolojinin en kötü düşmanıdır. Blog falan yazmayı düşündün mü?Belki günlük bir uğraş olur. Ve hem de yazmış olursunuz.

bence ilaç kullanmayı bırakın bu size bağımlılıktan başka bişe yapmaz. okula gelince devam edin hiç bişey için geç değil erkeklerdende uzak durun elbet rabbim doğru insan çıkaracaktır herşeyden önce sabır...sana son diyeceğim doğru arkadaşlar edin.

Back
X