benim hayatımdaki eşimden sonra tek sevdiğim değer verdğim kişi

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
yaklaşık 5 6 sene önce bi oyunda tanıştık..msn felan aldık birbirimizin.ilk başlarda ısınamadık birbirimze.ilerleyen zamanlarda dinlediğim şarkı,şarkı türleri,dinlediğimiz radyo programı hepsi aynıydı..gecelerimiz gündüzlerimiz bir olmuştu..o zamanlar msnde görüşmeden duramıyorduk..şimdi hergün telefonda konuşuyoruz.çok şükür rabbimeki onu bnm karşıma çıkardı..hayatımdaki tek sırdaşım..yeri gelince eşimden bile daha çok değer verdiğim kişi..evlenmemiz bile aynı nerdeyse..şikayetlerimz, kavgalarımız,mutluluklarımız herşeyimiz aynı..bazı konularda pek uyuşmasakta bi şeklde orta yolu buluyoruz..uzakta ama o çok uzakta..belki mesafeler daha çok bağlıyo bizi bize.her ne olursa olsun rabbim beni ondan ayırmasın..çok seviyorum onu çooook <3
rabbim herkese böyle arkadaşlar nasip etsin..iyi insanlarla karşılaştırsın inş..

Nası ya şaka yapıyor olmalısınız
Hayatınızda her hangi biri bu şekilde birinin hayatınızda oldugunu biliyormu?
Bahsettiginiz insan kadında erkekte olsa - bahsetmemişsiniz
hayatınızda bu kdr yer edinmesi ve eşinizden bile öte olabilmesi hiç saglıklı gelmedi bana

o kişi bayan.ben eşimle konuşamadığım anlatamadığım şeyleri ona anlatabiliyorsam her şeyimi onla paylaşabiliyorsam daha ne..tabikide eşimden üstün değil..onun yeri apayrı ama yeri geldiği zaman eşimin anlamadığı yerlerde konularda o bana destek oluyo..bunda sağlıksız düşünülcek bişe görmüyorum ben..

Aynısından bende de var birtane!:nazar:
Cidden de birtanemdir...:nazar:
Hatta evli de değilim,en kıymetlim o benim...:12:
Burada tanışıp reele taşıdığım kilometrelerce olan mesafelere aldırmadan sürdürdüğümüz dostluğumuza...:nazar:
Rabbim ayırmasın inşallah!:nazar:

=) seni seviorum biberli pastamm canım benim dert ortagım,yaşam koçum..konunu görünce şoka girdim... yok böle bişe ya sen bitanesin allah ayırmasın inş..sağlıksız bulan arkadaşı hiç anlamadım insanın her anını paylaşacagı ve güven duyduğu bir insan olmasının nesi sağlıksız ki herkezin arzuladığı bir şey değilmidir yalnızken mutsuzken çok mutluyken yada paylaşacağın biri olması..eşinle tartışsan bile onunla konuşup rahatlamak böylece akşam eve gelen eşine daha ılımlı yaklaşabilmek...asla seni yalnış yola sürüklemeyecegini bildiğin biri seni kıskanmayan mutlulugunla mutlu olan biri üzüntünde seninle birlikte üzülen herşeyi konuşabildiğin birinin olması..en dipe vurdugun anda bile senin yanında olan destek olan bazen kızan kendine gel diyebilen biri benim arkadaşım..belki her gün çaya evine gidemiyorum ama kalplerimiz bir aynı anda birbirimizi düşünürüz aynı anda sarılırız telefona bazen uzman gibi ders verir citti citti konuşuruz saatlerce telefonda... bazen mahalle karısı gibi çekirdeklerimizi çitler çayımızı içer lak lak yaparız ve bundan inanılmaz keyif duyarız..5 yıl dile kolay birbirimizin ayaklı günlügü gibiyiz bazen kendi hayatımızı unuturuzda onun hayatını unutmayız..zamanı gelince koyarız dosyasını önüne bak sene 2010 sen evlenmiştin ve şöyle bi olay olmuştu ne güzel kapatmıştın o konuyu bu ne ki sana..=) bak sene 2011..2013..=) iyki var benim melek arkadaşım allah herkeze nasip etsin ne dert kalır ne tasa...seni çok seviyorum canımın içi...daha uzun yazmıştımda okuyanlar sıkılmasın diye yarısı sildim düşün artık..bu kadar yazıyıda kimsenin okuycanı sanmam ama sen bil yeter melek..=)

:d aaa sende mi kadınlar kulübüne üyeydin : D bnm canımın içisi bende ne yazıcam sap gibi kaldım aklıma ne geliyosa yazdım..sen varya sen iyiki varsın iyiki girdin hayatıma..düşeşim :D herşey gönlünce olsun senin..bu arada müsait olunca çağrını bekliyorum :P

Back
X